Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kayfun Mini V3
 Post Postano: 19 srp 2016 11:38 

Meni Kayfun mini V3 klon nije nikako legao, doduše napravio sam samo jedan setup na njemu i onda ga prodao. Aroma mi nije bila dobra, ne znam, možda sam mu trebao dati još koju šansu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 31 lis 2016 08:23 

Meni došao u petak, pišao je (rekao mi dečko od kojeg sam ga kupio da piša kroz rupe za zrak, ali sam ga svejedno uzeo), ali promjenom jedne gumice na bazi (ona što je bila gore je bila predebela pa kad se zatvara liquid control nije se zatvorio do kraja), sam rješio taj problem. Bar za sada =)

Složio spaced cca 1.8 s 0.20 žicom i vozi. Prvi dan sam se malo namučio s coilom jer nisam nikad radio i sve je sitno, ali jučer na brzak sve išlo.

Namještanje zraka mi jedino malo smeta jer ga još "upoznajem" pa je "skidaj stavi" :D trenutno mi je na 4 kruga otvoren (to mu je kontam max) i na mahove mi je previše, na mahove ne.
Zraka ima i za restritive DL, sam vučeš polako i lagano i ide, ali držim se mtl. Smorio me cubis sa dl.

Nisam nikad probao starije kaye lite, čisto da imam referencu koliko imaju inače.

Sve u svemu, ja sretan

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh 

Post Postano: 29 sij 2017 21:17 

kako bi usporedili mini v3 i odličan Rose v2 koji mi je danas pljusnuo na pod i shebo se.... Sad pikiram nesto vrlo slično sa sličnim airflowom, aromom, čak i ovaj Ubertoot UTA2 se ne cini loš

Povratak na vrh 

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club