Forum    FAQ

.

Početna » Recenzije » Atomizeri

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
 Post Postano: 30 tra 2016 07:36 

Da, al baš da pamuk ostane skroz suh? Ma nebitno. Glavno da sad sve radi kako treba.

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Kayfun Mini V3
 Post Postano: 18 srp 2016 16:46 

Upravo dobio na probu v3 mini,naručeni sa FT,onaj sa najviše recenzija,12usd..
Moje mišljenje...ne vrijedi više 7usd!!Jako loša izrada,tj od kaye v4 znatno lošija...a od ithake koja košta 7usd,neusporedivo lošiji atty kako okusom tako i samom izradom,izgledom...
Dva komada su stigla,i jedan i drugi...da se nebi mislilo da sam dobio 1 kom pa prema njemu sudim!!
Plus je jedino šta je jednostavan za slaganje,i ima malo dijelova,setup je brzo gotov.
Aroma u usporedi sa kayom 4 i kayom v3.1 lošija...nema toliko okusa,tj nisam primjetio neke ogromne razlike kako se prića.Sve u svemu dobar aty za početnika,ili ljenčine :)

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 srp 2016 16:55 

Potejto potato....operi ga dobro,popari tank,operi opet pa isponova pa ce bit bolja aroma....svaki atty daje paru i aromu,ak znas slozit dobar coil bit ce sitne razlike,takodjer nemres u kayu i toota (primjera radi) slagat coil fi 2mm i ocekivat isti efekat

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2016 17:02 

u pravu si..nakon par raznih setupova ću vidjeti šta je...složio sam coil 2.2ohm sa kanthal,0.25 na 8w
ali na prvu mi nikak nije lego..nema onog finog okusa valter juica :)
možda zato jer sam na ithaki,pa mi je sve ostalo drugačije..ithaka mi legla na prvu

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2016 17:18 

motif je napisao:
u pravu si..nakon par raznih setupova ću vidjeti šta je...složio sam coil 2.2ohm sa kanthal,0.25 na 8w
ali na prvu mi nikak nije lego..nema onog finog okusa valter juica :)
možda zato jer sam na ithaki,pa mi je sve ostalo drugačije..ithaka mi legla na prvu

nemoj od kayfuna očekivat okus. je, v3mini daje bolji doživljaj okusa od lite+, lite+v2, 3.1 ali ipak je to kayfun. ako oćeš okus uzmi ubertoota i ne traži dalje. ili ako voliš kayfunov način slaganja onda phenomenon lite+ (meni bolji od ute za duhanske tekućine). ali nađi PC tankove za fenomenona jer ih nema baš za male pare.

ako ću usporedit v3 mni sa ostatkom kolekcije, mooožda je bolji od taifuna gt ali nisam siguran. na mome klonu se zrak ne da štelat tako da ne mogu dat kvalitetnu procjenu, jer za bolji i izraženiji okus treba zrak smanjit

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2016 21:08 

Po meni je najbolje za 8 usd uzeti ithaku,ima okusa i svega ko u prići...nema dalje.
kayfun je više onako ne definiran.Ostale koje si naveo nisam probo,tipa ubertoot koji je 30usd,a ne vjerujem da ima bolji okus od ithake.Uzet ću orginal kayu v3 mini,pa probati

Povratak na vrh 

Naslov: Kayfun Mini V3
 Post Postano: 18 srp 2016 21:14 

Nije Kayfun 3 loš, ali se treba složiti na cca 0.75 ohma i 20ak W i onda super radi

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 18 srp 2016 21:38 

Vidis, ja uzeo isto sa ft-a kayfun v3 mini i odusevljen sam.
Aroma mi je ok, malo losija od v4 ali kako za koju tekucinu (sad mi je trenutno meiwei 555 unutra i super je aroma)
Za mene to je best buy klon za probat prije kupnje originala.

Sent from my SM-T555 using Tapatalk

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2016 21:54 

Radi kajica sasvim dobro i na 1.4 i na 1.2... i to je definitivno dodatni atty i zgodno ga je imati... brzo se slaže, jednostavan, a opet ima i dovoljno zraka i daje dovoljno arome... prezadovoljna sam njime... za mene veliki plus je i to što ne treba picajzliti oko količine vate...

Povratak na vrh 

Post Postano: 18 srp 2016 23:50 

mah, znao sam da ću dobit kayfuna, nije da se žalim, uzeo sam ga isključivo da iman rba atty za stavit na LPG koji je ograničen na attyje 22milimetara i uže . jbg svi su mi attyji 23 :zu: a ja naravno nisam provjeravao. za atty ispod 100kn se isplati.

motif je napisao:
Po meni je najbolje za 8 usd uzeti ithaku,ima okusa i svega ko u prići...nema dalje.
kayfun je više onako ne definiran.Ostale koje si naveo nisam probo,tipa ubertoot koji je 30usd,a ne vjerujem da ima bolji okus od ithake.Uzet ću orginal kayu v3 mini,pa probati

ima. drugačiju aromu daje. ono šta na itaci osjetiš u pozadini, na uti imaš u krupnom planu. ithaka briljira na duhanskim tekućinama, UTA je zakon za voćne i keksaste i pogotovo za mikseve.

Povratak na vrh 

[ 73 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Recenzije » Atomizeri

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club