Fedjab je krivo napisao....Cinnamon nemam u ponudi, radi se o Cinnamon Sugar Cookie od Vaping Zone-a. Meni je sasvim ok aroma...cimeta tu nema puno, ali za nekoga tko voli one okrugle keksiće koji imaju po sebi krupne kristale šećera, to je upravo to.
"Premium" tekućine ne postoje...ne znam tko je smislio taj idiotski termin, postoje samo single aroma tekućine (kod mene su to sve tekućine koje su ispod mojih mixeva) i mixevi.
Ne postoje tekućine koje će svima pasati...pogotovo su mixevi zeznuti, s obzirom da je opis takvih tekućina teško napraviti...moje je da dobijem ideju, uskladim arome i ponudim...nekom se svidja, nekome ne.
S obzirom da za kvalitetan mix ipak treba uloziti truda, testiranja, koristi se na desetke aroma u nekima...takve tekucine je puno teže napraviti i zato je njihova cijena u pravilu veća nego cijena tekućina gdje samo uzmete aromu, sipate određenu količinu u bazu i zamješate.
Ovo sa Healingom...izgleda da je to prilično zeznuta tekućina, kao i Chiquita...nekima čak i smrdi...ali to već ulazi u domenu subjektivnog doživljaja. Činjenica je da mix tekućini treba malo vremena da "uđe" u setup...da se malo zaprlja grijač...tek onda počne davati ono što bi trebalo.
Chiquita, kao takva, je tu čini mi se najgora po tom pitanju...djeluje prilično slabo i nedorečeno na friško napravljenom setupu ili promjenjenoj vati...ali kada se malo sve zaprlja i popari barem pola tanka, onda se počne osjećati kako treba. Meni se pokazalo najboljim utočiti tekućinu na friški setup navečer, i sutra ujutro pariti.
Premium...pa...izgleda da ljudi, ako puno plate tekućinu, automatski smatraju to boljim od svega ostaloga...dapače, takve tekućine obično imaju "fantastičan okus kakav nikada prije nisam pario"...a uglavnom samo zbog toga kaj su istresli veću lovu za to, pa onda mora biti dobra.

Ne kažem da nema dobrih...dapače...Oak Barrel Cider je meni i dalje jedna od najboljih tekućina i spreman sam izdvojiti 130kn za 30ml...ali nema tu sad ništa posebno Premium u njima...jednostavno mi legne i to je to

Po tome mi je onda i DeKang Menthol isto premium tekućina, s obzirom da ga još uvijek volim kupiti, jednostavno mi je jako dobro pogođena tekućina...tak svejedno koliko košta i tko ju je napravio.