Evo i posljednje recenzije (koga zanima :p)... wall of text incoming

Dakle probao sam još ostale 4 arome koje sam preskočio u prvoj turi. Ove sam isprve preskočio jer su mi voćne arome nekako bezveze al reko kad sam već probao dio pa da ih probam sve.
S obzirom da sad na raspolaganju imam "već" tri atty-a probao sam stvarno na svakakvim setupima.
Chiquita - prvi put sam probao nešto što bi trebala biti banana i vuče na nekakvu laganu bananu koju obično osjetim u nekakvim slatkišima ili recimo okus proteina od banane. Tko vodi takav "bananko" okus banane - super (nije tako intenzivan okus), meni nije na žalost bila ništa sad ono wau.
Pina colada - osjetio sam samo ananas

aroma nije turbointenzivna tako da je ugodna za parenje.
French Cinder - stvarno fantastična aroma, vrlo osvježavajuća, odlična.
Brahmin Milk - Fantastičan broj 1 od svih ovih koje sam probao u ovoj turi. Osjeća se lagao limun i onda onako kao tučeno slatko vrhnje... skroz odlično.
Pokušavam nekako ocijeniti svaku aromu čisto da znam kasnije što nabavljati i trenutno su ocjene ovakve:
Creme caramel 2/10
Healing Potion 5/10
Wassteland 6/10
Chiquita 8/10
Pina Colada 8/10
French Cinder 9/10
Jet Addict 9/10
Mana potion 10/10
Brahmin Milk 10/10
Arome su stvar ukusa, svako voli nešto drugačije. Do sada sam ukupno "testirao" 35 aroma s 5 različitih izvora i ono što mogu reći su mi arome by fek0 nekako najviše sjele odnosno 4 su definitivni next buy od 9 probanih (cca 45%). Iz drugih izvora najbliži omjer 3 od 18 (dakle 3 arome su nešto što bi kupio ponovo), od ostalih nula bodova.
Od svih tih 35 aroma 4 su dobile ocjenu 9 od toga dvije by fek0, 3 su dobile ocjenu 10, od toga 2 by fek0.