Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 stu 2024 17:21. Sada je: 05 stu 2024 17:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov: Re: Apsorpcija nikotina
PostPostano: 10 lip 2015 23:07 

Valter je napisao:
Zanima me koliko to ljudi zanima tekućina 0 mg sa pravim okusom. Imam neku ideju ali mi se ne da eksperimentirati ako je uzaludno. A trebalo bi mi barem mjesec dana da sve pohvatam.

Mene prvog Valtere, ako uspijes izvuc dobru aromu na 0 mg i ubit onu bljutavost, mene racunaj! :D

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2015 23:41 

ako uspijes izvuc dobru aromu na 0 mg i ubit onu bljutavost, mene racunaj

I ako bude bez PG-a. PG me unistava i tu si nemogu pomoc.
Par dima prolazi, ali sve kaj je vise od toga.... . :fla:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2015 23:42 

Uzmi Vg sipaj duplo aromu i riješen problem :D :P

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 10 lip 2015 23:51 

Nije rjesen.

Povratak na vrh

Naslov: Apsorpcija nikotina
PostPostano: 11 lip 2015 07:27 

Mentol, anis, citrus, burbon, alkohol i udri sa 0 nikotina
Ali svejedno fali šus u glavu koji daje nikotin nakon 5 sekundi

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lip 2015 18:59 
Administrator

Vapac je napisao:
Evo moje iskustvo što mi se desilo prije par mjeseci,naime dripo sam bio skoro cijeli dan na 6 mg tekucinu i hvato oblake.. Pošto kad sam bio dripo 0 osjeco sam se ko da zrak udisem.. U vecernjim satima sam se prebacio bio na atlantisa i još sam stuko cijeli tank i toliko me glava počela boliti,i sam sam skužio da sam bio pretjero s nikotinom taj dan.. Ubiti bilo je oko 15 i više ml taj dan popareno(jer je bočica od 20 ml bila skoro prazna) i jednostavno jako loš osjećaj.. Malo vrtoglavice i i glavobolje ali dobro pa je bio blizu krevet..
Presukanje s nikotinom baš i nije dobro.

Pretjerao s nikotinom u 6mg tekucini :la:

Pretjerao si ti s necim drugim, po svemu sudeci s aromom. Podsjecas me na onog koji pretjerao s alkoholom jer je popio gajbu bezalkoholne pive.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 lip 2015 19:11 

zna i mene s vremena na vrijeme "šutnut" nikotin, nakon meeta, i kad se preparim na driperu sa 18mg ko prije pol sata :D. Znači, osjećaj ko da sam mazno pun k kofeina ili tableticu guarane :zu:, popraćen sa glavoboljom. Ne pariš jedno vrijeme, prođe nakon 15min.
Malaksalost sam doživio, kratku, nakon 2 sata žvakanja nicorette žvaki (naravno da nisam čitao upute - tek nakon što me malaksalost uhvatila, pisalo nešto u stilu žvaknuti par puta i izvaditi iz usta :zu: )

Isto tako, na novu god popario 13-15ml 18-ice i niš mi ni bilo. inače trošim 3-5ml na dan

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 15 lis 2017 13:45 

Hmm, jedna cigareta sadrži oko 10-15mg nikotina, iz čega se apsorbira tek 10tak posto. Vapanjem se unese i manje, oko trećina u tekućini od 1,8% po nekim podacima. Sigurno varira ovisno o temperaturi i sastavu tekućine. U duhanu drugi produkti izgaranja vjerojatno pojačavaju apsorpciju, a i dim je topliji.. Osobno meni je efekt dovoljno osjetan. Dubinom udaha i frekvencijom uvlačenja svatko si sam regulira ukupnu dozu koja mu paše.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lis 2017 16:04 

Pozdrav , mislim da je tesko uspoređjivat Radikalan Nikotin i.o (vezani Otrove) pri Izgaranju "Cigarete / duhana"
koji kroz paar sek iz Pluca u Krvotok za zvone u Centrali Mozga..

Nikotin u E Liquidu prociscen Ne Radikalan ,
absorbira puno Sporije...
i do 10-15min triba da dospije i zasiti Receptore
Ono sto ljudi opisuju da 'udari .. jest Flash Pritisak na plucima , grlu , prepisao bi to sastavu Baze pg i Aromi.. I okus Nikotina specifican'
a i veci %Nikotina naravno' jedno je mtl Vape s 3-6mg umjereno... A s Vise primj. D2L veci mlaz Guste zasicene Pare 9-12 i vise Nik. udare jest Jace :)
Mislim da igra i Građa Covjeka dosta ulogu ...
i dalje je Nikotin Otrovan u Velikoj Dozi(puno tog jest ^^)
najvise mi se sviđa Effekt Smanivanja %nik'a to jest s vremenom Sve manje triba da bi zadovolijo' zvuci absurdno'ali je Stvarno tako ;)
I Dalje cu Parit' i Sto vise "Pusaca '' triba ukazati na naš Čarobni Svjet Vape'a ... #Vape'much lp zelja

Prošla vremena sušenja dufka.motanja .nic.pflastera...Sretan Vapper!!

Neki Mod ! Neki Atty!!
Arome :wish/best F.pipe/Cohiba/Sezam/Coffe cream/CC/O.captain/555 a.s.o

Povratak na vrh

Naslov: Apsorpcija nikotina
PostPostano: 15 lis 2017 20:55 

zeljko81 je napisao:
Pozdrav , mislim da je tesko uspoređjivat Radikalan Nikotin i.o (vezani Otrove) pri Izgaranju "Cigarete / duhana"
koji kroz paar sek iz Pluca u Krvotok za zvone u Centrali Mozga..

Nikotin u E Liquidu prociscen Ne Radikalan ,
absorbira puno Sporije...
i do 10-15min triba da dospije i zasiti Receptore
Ono sto ljudi opisuju da 'udari .. jest Flash Pritisak na plucima , grlu , prepisao bi to sastavu Baze pg i Aromi.. I okus Nikotina specifican'
a i veci %Nikotina naravno' jedno je mtl Vape s 3-6mg umjereno... A s Vise primj. D2L veci mlaz Guste zasicene Pare 9-12 i vise Nik. udare jest Jace :)
Mislim da igra i Građa Covjeka dosta ulogu ...
i dalje je Nikotin Otrovan u Velikoj Dozi(puno tog jest ^^)
najvise mi se sviđa Effekt Smanivanja %nik'a to jest s vremenom Sve manje triba da bi zadovolijo' zvuci absurdno'ali je Stvarno tako ;)
I Dalje cu Parit' i Sto vise "Pusaca '' triba ukazati na naš Čarobni Svjet Vape'a ... #Vape'much lp zelja
Nije apsurdno, nikotinski receptori se uistinu s vremenom konzumacije umnažaju što je netipično, objašnjenje je ako se dobro sjećam da veće konc uzrokuju sinaptičku blokadu pa organizam reagira povećanjem broja.

Povratak na vrh

[ 50 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: