Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 ruj 2024 10:32. Sada je: 12 ruj 2024 10:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE
PostPostano: 15 stu 2017 01:07 

kad već pričate o sužavanju krvnih žila, trebam li se zabrinuti što od 6mg 50/50 vpg osjećam ko da mi utrne dio tijela tj. ne znam kako bih opisao, nekad stopalo, nekad gležanj ili ručni zglob, ili prst, kao da na jednom cijljanom manjem dijelu trne bolno lagano točno u predjelu žila kad povučem koju paru, a ne trošim puno toga, pola do 1 ml dnevno u malom dripperu i egici 650 mah
a zna se dogodit da me zaboli i glava

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2017 09:27 

Kod tebe će prije biti neki drugi razlog, a ne parenje. Možda zaostaci od prethodnog pušenja, jer iz cigarete onih 5000 ostalih štetnih stvari začepljuju žile (posebice katran) i vjerojatno se još nisi očistio. Meni je trebalo skoro godinu dana.
Pa da isključiš ostalo, odi negdje na color doppler vena i arterija, da ti pogledaju stupanj začepljenja. Od toga imaš trnce u periferinim organima. Isto tako to može biti povezano s dijabetesom. Pa i to prekontroliraj.
Kako sam imao začepljenje perifernih žila dok sam pušio, nakon godine dana parenja stupanj začepljenja se smanjio na nulu. Dijabetes to sve skupa ubrzava/pojačava.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 stu 2017 12:12 

mpix je napisao:
Kod tebe će prije biti neki drugi razlog, a ne parenje. Možda zaostaci od prethodnog pušenja, jer iz cigarete onih 5000 ostalih štetnih stvari začepljuju žile (posebice katran) i vjerojatno se još nisi očistio. Meni je trebalo skoro godinu dana.
Pa da isključiš ostalo, odi negdje na color doppler vena i arterija, da ti pogledaju stupanj začepljenja. Od toga imaš trnce u periferinim organima. Isto tako to može biti povezano s dijabetesom. Pa i to prekontroliraj.
Kako sam imao začepljenje perifernih žila dok sam pušio, nakon godine dana parenja stupanj začepljenja se smanjio na nulu. Dijabetes to sve skupa ubrzava/pojačava.

Ja sam na neko vrijeme prestao apsuolutno pušiti/pariti, i nedavno opet krenuo pa se prebacio odma na parenje, ali zanimljivo da baš u trenutku nakon povlačenja osjećam takve simptome, inače ne.
Možda slabo opisujem simptom, manje trnjenje više grčenje/bol.
Dijabetes teško..
Ali slažem se, ništa preko interneta najbolje doktor ili još bolje da se ostavim svega odmah

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2018 13:05 

Moja nuspojava je prestanak kroničnog kašlja. (!!)
Naime, pušio sam oko 27 godina kutiju dnevno.
Zadnjih godinu dana sam kašljao toliko jako da sam mislio da imam rak pluća, ali otkako pušim ove cigarete (2.5 mjeseca), ne kašljem kao prije.
Nekad navečer prije spavanja nisam od kašlja mogao zaspati 2-3 sata.

Znam se i sada zakašljati, ali to pripisujem lošem grijaču, no najbitnije, kroničnog kašlja nema.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2018 19:20 

Mogu još samo dodati da sam zbog neznanja/neinformiranosti koristio grijač puna 2.5 mjeseca (?!).
Jučer mi je (konačno) riknuo, i kad sam ga iz znatiželje išao rastaviti, imao sam što za vidjeti: vata oko grijača totalno crna, grijač oko vate na sebi imao naslage poput crne korozije, a smrad ogavan, pomalo kiselkast, a ostatak impresija smrada ne mogu definirati.
Primjetio sam da me zadnjih par dana boli glava, a inače, nemam nikad glavobolje...
Nadam se da ću se oporaviti od ovoga, da nisam narušio zdravlje.

Svakako svima toplo preporučam da češće mijenjaju grijače, a ako im se financijski ne isplati, neka nauče sami raditi grijače...
Trenutno sam u fazi učenja DIY grijača, prikupljanja informacija. Ne želim više proći kroz ovo. Ne želim se više nikada vratiti na klasične cigarete.
Želim uživati u aromama duhana, bez da si naškodim.

I hvala ovom forumu što postoji, puno sam novih pojmova naučio u ova 2-3 dana koliko sam ovdje.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 ožu 2018 20:48 

Nakon što sam prošao određene zahebancije sa parenjem...neke stvari sam promjenio i evo što je pomoglo.
Ako vas grlo jebe, suh nos, ispucana koža oko nosa itd. smanjite omjer pg-a. (meni je sada 70%VG-30%PG)
Ako kašljete i skuplja se šlajm...mijenjajte grijač, nabavite DIY tank i žice te motajte. Nije problem naučiti i raditi.
Najsigurnije je nakon svakih 8-10ml (znaći nakon ca. 2 tanka) skinuti vatu i spalit sranja na grijaču jer
od toga strada grlo (neke arome prljaju više neke manje). Ako se žica previše dugo koristi...aroma slabi
i to također utječe (barem kod mene) na skupljanje šlajma. Ako imate 1 tank...mjenjajte žicu svakih 10-15 dana i nećete imati problema.
Ja imam u igri 9-10 tankova....tako da mijenjam žice otpilike svakih 3-4 mjeseca a tankam ih samo dva puta i onda mijenjam vatu.
Žice su jeftine a i vata... od kada sam počeo tako raditi...nikakvih problema. Sve ovo što sam napisao je samo moja šema
koja funkcionira meni.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ožu 2018 02:20 

Vidim ti u potpisu da imas siren 2. Jesi imao problem sa curenjem tekucine? Meni je nakon par dana danas prvi put malo na rupice di je namistanje zraka prokapalo.. Doduse moze bit do vate jer sam ju tanko stavio.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ožu 2018 20:04 

Prije 3 godine sam prvi put probao e-cigaretu, i nakon cca. 2-3 tjedna sam odustao.
Razlog je bio u tome što mi je tijelo lučilo nekakav čudan miris. Posteljina u krevetu mi je nakon 2-3 dana bila smeđa, iako sam se redovno tuširao (u prosjeku svaki dan-dva).

Ta pojava mi je velika enigma i nisam uspio dokučiti odgovor na to pitanje. Bez obzira na tu pojavu, ipak sam odlučio ponovno pariti, ali sad nema tih simptoma.

Može li mi netko reći jel imao ovakve pojave i o čemu se tu radilo...?

Povratak na vrh

PostPostano: 11 ožu 2018 20:37 

Sinnerman je napisao:
Vidim ti u potpisu da imas siren 2. Jesi imao problem sa curenjem tekucine? Meni je nakon par dana danas prvi put malo na rupice di je namistanje zraka prokapalo.. Doduse moze bit do vate jer sam ju tanko stavio.

Pazi samo da vata ne dodiruje dno tanka i da ne dodiruje otvor zraka/dimnjak ispod grijača (to sam čitao/gledao), te da je nema premalo.
Skoro svaki tank kad tad malo pusti...što zbog lošeg builda što zbog...eto jer mora.
Puštao mi je pomalo kod velikih promjena temperatura...ali sve što mogu reći da je odličan.

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 ožu 2018 01:19 

Je i meni je odlican evo prominija vatu stavija malo deblje ocito sam zadnji put tanje stavija pa je pustalo.. Btw koristim cotton bacon koji je po revievima skroz dobar..koju bi vi preporucili ima li razlike u okusu po pitanju branda vate

Povratak na vrh

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: