Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:49. Sada je: 14 lis 2024 03:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: PARENJE I NUSPOJAVE
PostPostano: 19 svi 2016 12:25 

Glad je normalna nuspojava :D Ipak cigare puno više kemije sadrža i nakon cigarete npr ne bi bio gladan. Od kak parim jedem "normalno", tj. kad sam gladan ako zapalim cigaretu - više nisam gladan, ako parim, gladan sam i dalje. :D

Što se kože tiče, masna mi je prirodno i takva je ostala. :D

Žeđ me nije smarala previše. Samo kad sam pario 70+% PGa (sad sam na 50/50), ali često osjetim suhoću u ustima, ali isto bi osjetio i s cigaretama pa nikad tome nisam davao previše pažnje. Mentol okusi mi dosta svježine ostave u ustima pa se ta suhost malo zamaskira.

Umor/pospanost i mene smara već mjesecima, samo nisam siguran jel direktno povezan s početkom parenja ili pak prestankom pušenja. Možda je u svim tim kemijama u cigareti bila i neka "dizalica". Desi mi se da u 21:30 više ne znam gdje mi glava, a gdje guzica.

1ml dnevno je poprilično malo na ex kutija dnevno. Ne znam da li da ti kažem - super ili da ti kažem da to podebljaš to malo :D Osim ako ne pušiš i cigarete paralelno.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 12:59 

ma ništa cigarete. imam ja doma lijepo neotvorenu kutiju, gleda ona mene, gledam ja nju. i samo se gledamo. od kad sam riješila problem sa parilicom ne diram cigarete. i bi ja parila puno više, ali čim povučem 2-3 puta toliko me "posuši" da imam dojam da mi i lice zategne. Zapravo, kad bolje razmislim dođe mi i kao face lifting! (treba na ovaj način reklamirati paru, sve žene će pobacati cigarete u roku keks :D :D )
Sva sam neka pokečena i umorna od jutra, vakuum u glavi. Zapravo se bolesno osijećam. E sad, jel više od početka parenja ili od prestanka pušenja.. vrag će ga znati. Probati ću se nadrukati nekim vitaminima da me malo dignu.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 13:01 

Ma tebe pati odvikavanje od 1001 kemikalije iz cigarete na koje je tijelo naviklo. Proći će to s vremenom. Samo nemoj odustati.

Cubis Pro
Kayfun Mini V3 Styled

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 14:03 

Vidiš, mene je na početku parenja (i prestanka pušenja) patila nesanica, tj teško mi bilo zaspati, kao da sam se nasrkao crne kave prije spavanja. Tad bio na 18 mg nikotina i dosta tekućine trošio, nakon toga smanjio na 12mg, i nakon nekog vremena lagano popustila nesanica (ili se možda tijelo priviklo, odnosno odviklo). Suhoća u ustima i žeđ mi je već drugi problem, nju sam imao i bez parenja, no piva ju je uvijek uspješno riješila :mrgreen: Kod tebe možda pojačano radi organizam na čišćenju od otrova, pa traži veće količine vode. Nije ti puno 4 litre tekućine dnevno, toliko sam ja unosio i prije prestanka pušenja, jer mi se još prije 15-ak godina počeo stvarati pijesak u bubrezima, i na preporuku doktora povećao unos tekućine na bar 3-4 litre dnevno, i od tad nikad problema više s bubrezima.
A glede umora, primjetim u zadnje vrijeme na dosta ljudi oko sebe baš te simptome, kažu neki proljetni umor, u kombinaciji sa stresom i "pozitivnim" vijestima sa svih strana, kao i sve modernijim metodama "uprezanja" radnika, nekako mi se čini da svi lagano prelazimo u zombije... tako da ti možda i nije do prestanka pušenja, često nas nešto drugo zadesi, a mi za simptome okrivljujemo nešto treće...

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 14:53 
Moderator

dado_ je napisao:
A glede umora, primjetim u zadnje vrijeme na dosta ljudi oko sebe baš te simptome, kažu neki proljetni umor, u kombinaciji sa stresom i "pozitivnim" vijestima sa svih strana, kao i sve modernijim metodama "uprezanja" radnika, nekako mi se čini da svi lagano prelazimo u zombije... tako da ti možda i nije do prestanka pušenja, često nas nešto drugo zadesi, a mi za simptome okrivljujemo nešto treće...

I second this motion !!!!

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 17:55 

Ja bi na tvom mjestu lagano i šećer provjerio :hmm:

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 19 svi 2016 18:10 

I tlak...o krvnoj slici da ne pricam...

Povratak na vrh

PostPostano: 19 svi 2016 23:36 

pij vode koliko te traži. Meni isto parenje isušuje usta, mentol tekućina još više. Otkad parim, nosim bočicu nečega uvijek sa sobom. mislim da sam povećao unos vode za 25% i sad sam na nekih 3-4 litre dnevno. Voda ti pomaže u umoru. PG isušuje. Isto tako, kad navečer više parim, baš pred spavanje, ne mogu zaspat. Tako da pred spavanje malo pariti.

za pospanost preko dana, vitamin C, pola limuna iscijedi u 3dcl vode. razbuđuje trenutno.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 tra 2017 00:39 

Pozdrav vaperi! Imam pitanje.. prvo sam kupio joytech ego i probao 2 dana pariti s e tekucinom 12mg puff daddy od crnog caja i kasljao sam jako i muka mi je bilo od nje.. onda sam odustao od e cigarete.. nakon mjesec dana sam ponovno dao priliku egici i kupio drugu tekucinu Liqua od vanilije 2mg 50:50vg pg i nisam kasljao ali sam imao zgaravicu dosta nakon jednog dana parenja.. jel nesto radim krivo ili? Jel moze preporuka za neku kvalitetnu e cigaretu i tekucinu dobru sa sto manje nuspojava? Htio bi ostaviti ove smrdulje vise :minus:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 tra 2017 05:37 

Nuspojave su od tekucine ne od cigarete. Pricekaj koji dan na odgovore pa kupi cigaretu preko neta da se ne zayebes kupovinom. Mozda ti je to od previse PGa. Ako je, trebat ce ti bolja parilica pa da ne kupis neki shit. Ja se u to ne razumijem pa necu komentirat od cega je.

Povratak na vrh

[ 267 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: