Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 03:59. Sada je: 14 lis 2024 03:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Koliko opreme trenutno koristite?
PostPostano: 03 svi 2021 22:25 

Evo meni se čini da se malo pregomilalo....u jednom momentu vidim na stolu 7 kompleta, sve je došlo kao u nekom isprobavanju, gledanju šta mi najviše paše...pa se mislim kako sam skužija šta i kako ću se rješavat polako i ostat na tri komada (znači 3 moda i 3 atija), pa se onda nasmijem kako lažem sam sebe :rotfl: i kako se ova pojava odavno dijagnosticirala ovde i čak je imala ime (Spavlitis :zu: ) ali stvarno je odluka. 3 je čak puno po meni, ali eto, mora bit 2 za doma i jedan za vani i za posao.....sa 3 razne arome.....šta vi, kako vi?

Povratak na vrh

Naslov: Re: Koliko opreme trenutno koristite?
PostPostano: 03 svi 2021 23:41 

4 moda i 7 atija....od toga svega koristim samo squonk već dva tjedna :zu: ostalo stoji na stolu evo ispred mene, treba čišćenje, ponovno slaganje, nešto.....neda mi se hahaha

mislim da se ni prodat nemože kako se moglo prije....operi sve i spremi u ladicu što ne koristiš

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2021 10:35 

Ma i ne prodajem ništa, ne da mi se za neku siću zajebavat slanjem, čekanjem, trt mrt, svede se na to da sredim, operem pa proslijedim početnicima, prijateljima i rodbini.....a u biti dosadilo mi je toga toliko puno održavat, premotavat, prat.....

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2021 14:34 

ma ja bi riješio neke stvari čisto jer šteta da propadne, likvid recimo, ima likvida koji je frižak a ne paše mi....a oprema nek stoji i skuplja prašinu, nije bed haha

al mislim da 2-3 seta su čist dovoljno kad nadjes što ti paše, za dva tri likvida

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2021 16:21 

6 modova, atije ne brojim (10+)
koristim 3 moda i 3 attija, 5 tekucina samo voćne i slatki pepermint

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2021 16:25 

1 rdl tank, 1mtl tank i jedan dl rda na squonk modu
i kroz par dana mi dolazi dl rta
svi atiji su single coil

Povratak na vrh

PostPostano: 04 svi 2021 21:09 
Administrator

Vrtim dva moda i dvije ithake, cisto da imam backup. Sto mi se skriva po ladicam ni sam ne znam. Sigurno 7-8 ithaka i hrpa drugih svakakvih attya. Uz to je i hrpa neispravnih modova koji cekaju da im se smilujem i popravim ih. Mislim da to nece docekati. Nisu zasluzili. :la:

Povratak na vrh

PostPostano: 05 svi 2021 08:01 

20-ak atomizera, od toga nekih 5-6 stoje samo za ukras, ostali su u rotaciji (uhvatim si jedno slobodno kišno popodne za oprati i promijeniti vatu, te ako treba napraviti novi coil) i onda sam miran mjesecima, kad ostanem na 1-2 "čista" atomizera opet sve ove "potrošene" obnovim i opet mir dugo vremena. Od modova imam tri u rotaciji, po jedan rezerva u ladici na poslu i jedan rezerva u vikendici, i još 3 koji su nekorišteni u ladici. A nisam ništa kupovao (osim baterija) već barem tri godine, a ne mogu reći da mi baš često rikavaju modovi ( u nekih 6 godina parenja, mislim da sam sahranio 5 modova i jednog izgubio :zu: ) iako su bili jeftinjare, ne treba mi TC niti jače od 10 W

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2021 08:42 

Ja koristim samo jedan atomizer već nekoliko godina i imam još jedan rezervni isti takav. I imam dva moda i jedan je u dolasku. Kupim povremeno nešto od opreme, najčešće atomizer ali niti jedan mi ne odgovara kao ovaj na kojeg sam naviknut pa ga se riješim jer ispadne da ga neću koristiti...
Tako da zapravo nemam puno opreme ali niti ne treba mi više...

Povratak na vrh

PostPostano: 06 svi 2021 17:16 

jedno godinu dana koristim 2 brunhilde DL s jednim modom.
jedna je za rezervu tu bez vate, ako mi hitno treba da ju upogonim za par min.

Dakle, koristim jedan mod i jedan atti
imam jedan mod još u rezervi, koji sam koristio stalno do sad.

Imam i 2 moda za mtl, oni ne čitaju ispod jednog ohma, a ja sam na DLu sad. To je ovako, za neke izlete u MTL, isto i Ex i Bero tu čuče, koristim ih jedan dan u 2 mjeseca. Mtl tube mod ću upogoniti sada po ljeti, kada je hrpa ljudi u kafiću i tada ne želim biti parnjača, pa ću mtl tih 2 sata u danu. Bit će za na kupanje, kad mi nisu stalno na oku, ako i nestane, nije me briga.

Mehanike stoje u jednoj kutiji, kao i 2 ute, znam da to neću koristit ali mi je bed dat odlične mehanike u bescijenje. Neka stoji.

Napravio sam jedno veliko čišćenje atomizera prije 2 godine, kada sam ih imao u ladici oko 34 komada i jedno petnaest modova. Mogao bih još jedno čišćenje atomizera napravit, ali mislim da to nitko neće ionako htjet kupit. Sve zajedno, da sada idem kopat, ako ću gledat i mehanike, sigurno bih sklepao 8 kompleta. Nekada, sam mogao sklepat i 15 kompleta bez beda :zu:

Povratak na vrh

[ 14 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: