Svi smo vrlo dobro upoznati sa brojnim pozitivnim psihofizičkim promjenama otkad smo odbacili smrduše i prešli na paru. Ali prije ili kasnije u tijeku parenja može se (a i ne mora) privremeno pojaviti i kakva nuspojava. Žgaravica, pospanost, krvarenje desni, osjetljivost zubi, svrab, paljenje grla, suha usta, kašalj, glavobolja, bubuljice (k'o u pubertetu
), uznemirenost i lupanje herca uslijed previše parenja, alergija, debljanje... itd...
Neke indikacije su povezane s detoksikacijom organizma nakon prestanka pušenja, a neke zbog npr. neodgovarajuće tekućine (PG ili VG ili određene arome smetaju).
Meni se bilo pojavilo krvarenje desni kojeg prije nije bilo,a taj problem nije dugo potrajao, oko 10ak dana. Jednom, u samom početku parenja mi je u čekanju busa iscurilo nešto tekućine (18 mg) iz ego-t attya po rukama, a nigdje nikakve maramice za obrisat. A uznemirenosti, lupanja srca... eeej... nisam nakon toga parija 4-5 sati. Od tad su maramice ili salveta uvik sa mnom obavezno... E, da, pojavilo se i nešto jako malo sitnih bubuljica... na licu. A nikad prije nisu bile tu. Samo da se ne povećaju. Kako su došle tako će i proć. Zakašnjeli pubertet... valjda.
I još nešto: Mislim da ću dobit žuljeve od ove e-cigarete.
Jeste li se susretali sa bilo kojom gore navedenom nuspojavom i kako ste je se rješavali ili vas je (blago vama) sve to glatko zaobišlo??