spavle je napisao:
"Drakeford je kazao i kako bi e-cigarete mogle potaknuti ljude da se vrate na konvencionalne cigarete."
Obožavam kad političari lupaju o stvarima o kojim nemaju pojma

Ma tenkre jedan nevaspitani...
Evo ja jučer sjedim s kolegom koji puši smrduše..., gledam lijepa kutija piše na njoj Camel..., to sam i sam nedavno "obožavao" - bila mi je to omiljena pljuga...
Onako iz čiste radoznalosti da se podsjetima kako to biješe..., a i Camel nije baš light pljuga.., da vidim da li me to išta dotiče i kakav je "feeling"...
Pomirišim cigaretu koju kanim zapaliti.., mmmm, fino miriši baš onako kako se sjećam..., ali da vidim kako je kad se zapali...
Zapalim ja.., povučem..., a ono samo katran i smrad dima.., ne uživam više ni "u"..., završim ja to ugasim i sav sretan što je i ovaj eksperiment završio..., pa ga pitam u čemu ti ovdje uživaš, meni samo sad smrdi u ustima, nisam dobio ni T od TH.., samo osjećaj mlake zagoretine... Naravno "lega" me gledao kao da sam se napio tinte pa ga pitam takvu nebulozu.., ne mogu to pušaći pojmiti kako je to nakon nekog vremena na parnjači...
Bila mi je ovo prva cigareta nokon skoro 2 godine parenja i ni na kraj pameti mi nije ponovo se vratiti na "smrduše" - katastrofa..., zato kažem "tenkre jedan nevaspitani"....
I stalno razmišljam.., kad je već prisutna takva "ajmo reči poprilično zdravija" varijanta i moguće jeftinija (ako ne divljamo s opremom i tekućinama)..., zašto ljudi i dalje puše cigarete..., zašto...., !??
Pokušavam sam sebi odgovoriti.., zbog lijenosti - vjerojatno.....ili im pak parenje ne paše..., ali kako im onda mogu pasati cigarete.., smrad koji šire oko sebe i u sebi..., kako...!??
I napokon kako se jedan od "nas" može vratiti na analogne.., kako.., pa radije neću pušiti/pariti ništa čak i da mi netko ponudi besplatne cigarete (smrduše) do kraja života....