Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 27 ožu 2025 08:43. Sada je: 27 ožu 2025 08:43.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Članak o štetnosti e-cigareta (SMIJEH)
PostPostano: 20 pro 2013 02:07 

Valter je napisao:
flux je napisao:

a kaj se tice clanka..... jebote dao mi je puno toga za razmisljanje......
mislim da od sutra prestajem parit!!!

Svi smo uz tebe i podržavamo te.

znao sam da sam u dobrom drustvu!

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2013 02:12 

Ma neznam šta bi više reko u vezi ove teme....ali definitivno nemožemo kako mi tako i neki novinari davat izjave jer još nismo niti mjerodavni za to.....
Ali šta je sigurno, saznanja o štetnosti ili ne štetnosti bu mo vidjeli kroz koju godinu ili daj bože desetina godina.....kad bu mo toliko razvaljeni od parenja da se više niti sami sebe ne bumo vidli u ogledalo od silne magle oko nas!!!!

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2013 03:10 

da...
nekak mi se cini da bumo svi umrli :mrgreen:

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh

PostPostano: 20 pro 2013 23:29 

Definitivno nam treba neki poznati glumac koji bi dobrovoljno pario tj. bio strastveni paritelj..., recimo Brad Pitt ili možda Al Pacino..., da.., da je Clint Eastwood mlađi bilo bi to prava bomba.., onako prašnjav.., mrkog pogleda jaše u naizgled prazan gradić na rubu divljeg zapada, a mod u ruci ili pak neka ljuta egica u stisnutim zubima...

Danas bi sasvim drugačije izgledala populacija pušača da je Clint na vrijeme počeo pariti...

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh

PostPostano: 03 tra 2014 00:23 
Moderator

stvarno ima kretana na ovom svijetu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/wale ... 37607.aspx

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 03 tra 2014 07:20 
Moderator

"Drakeford je kazao i kako bi e-cigarete mogle potaknuti ljude da se vrate na konvencionalne cigarete."

Obožavam kad političari lupaju o stvarima o kojim nemaju pojma :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 tra 2014 12:40 

spavle je napisao:
"Drakeford je kazao i kako bi e-cigarete mogle potaknuti ljude da se vrate na konvencionalne cigarete."

Obožavam kad političari lupaju o stvarima o kojim nemaju pojma :joj:

Ma tenkre jedan nevaspitani...

Evo ja jučer sjedim s kolegom koji puši smrduše..., gledam lijepa kutija piše na njoj Camel..., to sam i sam nedavno "obožavao" - bila mi je to omiljena pljuga...
Onako iz čiste radoznalosti da se podsjetima kako to biješe..., a i Camel nije baš light pljuga.., da vidim da li me to išta dotiče i kakav je "feeling"...
Pomirišim cigaretu koju kanim zapaliti.., mmmm, fino miriši baš onako kako se sjećam..., ali da vidim kako je kad se zapali...
Zapalim ja.., povučem..., a ono samo katran i smrad dima.., ne uživam više ni "u"..., završim ja to ugasim i sav sretan što je i ovaj eksperiment završio..., pa ga pitam u čemu ti ovdje uživaš, meni samo sad smrdi u ustima, nisam dobio ni T od TH.., samo osjećaj mlake zagoretine... Naravno "lega" me gledao kao da sam se napio tinte pa ga pitam takvu nebulozu.., ne mogu to pušaći pojmiti kako je to nakon nekog vremena na parnjači...

Bila mi je ovo prva cigareta nokon skoro 2 godine parenja i ni na kraj pameti mi nije ponovo se vratiti na "smrduše" - katastrofa..., zato kažem "tenkre jedan nevaspitani"....

I stalno razmišljam.., kad je već prisutna takva "ajmo reči poprilično zdravija" varijanta i moguće jeftinija (ako ne divljamo s opremom i tekućinama)..., zašto ljudi i dalje puše cigarete..., zašto...., !??
Pokušavam sam sebi odgovoriti.., zbog lijenosti - vjerojatno.....ili im pak parenje ne paše..., ali kako im onda mogu pasati cigarete.., smrad koji šire oko sebe i u sebi..., kako...!??

I napokon kako se jedan od "nas" može vratiti na analogne.., kako.., pa radije neću pušiti/pariti ništa čak i da mi netko ponudi besplatne cigarete (smrduše) do kraja života....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Zadnja izmjena: Sappy; 03 tra 2014 13:03; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 tra 2014 12:52 

Napravio sam davno jedan eksperiment s cigaretom i tako mi je bilo zlo od toga da sam odustao od svih eksperimenata. Radije ću pariti domestos nego pušiti.

Ali sam zato napravio malo probavanje CC-a, kojeg sam zapostavio u zadnje vrijeme. Mislim da sam sada jedno vrijeme na tome.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 tra 2014 14:37 

Sappy je napisao:
I stalno razmišljam.., kad je već prisutna takva "ajmo reči poprilično zdravija" varijanta i moguće jeftinija (ako ne divljamo s opremom i tekućinama)..., zašto ljudi i dalje puše cigarete..., zašto...., !??
Pokušavam sam sebi odgovoriti.., zbog lijenosti - vjerojatno.....ili im pak parenje ne paše..., ali kako im onda mogu pasati cigarete.., smrad koji šire oko sebe i u sebi..., kako...!??

Evo ja sam prema tebi "nedavno" došao sa "dark side"... nisam ni razmišljao o e-cigareti kao ni ti sada o analognoj. Čak mi je i žena par puta rekla da probam pa sam joj rekao neka ona ne brine o mojim porocima. Sjeti se samo kolko puta ti je netko rekao da prestaneš pušiti i da je to otrov...kak si odreagirao? Pušač uvijek nađe izgovor ili ignorira...

Druga stvar pogledni medije... "e-cigareta štetnija od obične" itd.

Treća stvar je povezana s lijenošću kod nekih: Lakše je kupit pljuge i upaljač na kiosku nego preljevat to i da ti se razlijeva stalno, pa još čistit sve povremeno....

Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One

Povratak na vrh

PostPostano: 05 ruj 2014 08:02 
Moderator

http://www.index.hr/vijesti/clanak/stru ... 69518.aspx

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

[ 59 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.