Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 tra 2025 00:30. Sada je: 29 tra 2025 00:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 22 ruj 2011 10:26 

Ptichicaa je napisao:
CHROMEX je napisao:
:sanja: Nema beda, sve ok, čak si mi dala misliti.Šta da zmešam danas za pariti.
No pošto je ovo stvarno off, pročitaj, vidjet ću kad, pa budem pobrisao, jer smo otišli vrit.
Hm, postoji CHAT, to se koristi za ovakve stvari, jes da svi vide, ali nema veze, tak svi dođemo u Split, nekada, kad nas netko pozove. :hi:

Ok, pobriši slobodno da ne stoji u off topicu. A u Split :wel: . Pokazat ću vam di je hotel a di plaža. :hi: Il još bolje odvedem vas na grupno kampiranje na koji otok i tamo smo wellcome jer nema straha da ćemo zapalit borovinu :devil:

Ptichiceee,pa ti pravo na grupno.....kampiranje !! :rotfl:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 12:37 

:devil:[/quote]
Ptichiceee,pa ti pravo na grupno.....kampiranje !! :rotfl:[/quote]

Normalno slika
slika

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lis 2011 10:46 

Da se malo pohvalim - nakon dosta vremena kako sam poceo pariti, napokon sam nekog i ja nagovorio da krene s parenjem... Istina, nabavio sam ego-t sistem za zeninu kolegicu s posla, ali ona se nesto necka i koleba, pa mi je uletio moj kolega s posla - dosao do mene i kaze - ja bi poceo pariti... i sto sam mogao reci nego u stilu "svetskog mega cara" Ramba Amadeusa - "Rambo, hebo ga ti, sto mi se nisi ranije javio, evo ti hit 1/1"!!!
Inace, decko je malo ispalio nakon zadnje najave poskupljenja cigareta... I mislim da ce bez problema preci na parenje, jer je nesto slicno i sa mnom bilo - nisam ja bas bio pretjerano zagrijan za ostavljanjem analogne, vec je bilo poskupljenje duhana za motanje i uz povremene nestasice virginie koju sam redovno trosio, presao sam na digitaliju. I nisam se pokajao...
Uglavnom, osjecaj kad nekog navedete na parenje je fantastican... kao kad prvi put u nekom parku zavucete ruku pod majcu nekom curetku :blje:

Povratak na vrh

PostPostano: 28 lis 2011 22:18 

Corto_1973 je napisao:
Da se malo pohvalim - nakon dosta vremena kako sam poceo pariti, napokon sam nekog i ja nagovorio da krene s parenjem... Istina, nabavio sam ego-t sistem za zeninu kolegicu s posla, ali ona se nesto necka i koleba, pa mi je uletio moj kolega s posla - dosao do mene i kaze - ja bi poceo pariti... i sto sam mogao reci nego u stilu "svetskog mega cara" Ramba Amadeusa - "Rambo, hebo ga ti, sto mi se nisi ranije javio, evo ti hit 1/1"!!!
Inace, decko je malo ispalio nakon zadnje najave poskupljenja cigareta... I mislim da ce bez problema preci na parenje, jer je nesto slicno i sa mnom bilo - nisam ja bas bio pretjerano zagrijan za ostavljanjem analogne, vec je bilo poskupljenje duhana za motanje i uz povremene nestasice virginie koju sam redovno trosio, presao sam na digitaliju. I nisam se pokajao...
Uglavnom, osjecaj kad nekog navedete na parenje je fantastican... kao kad prvi put u nekom parku zavucete ruku pod majcu nekom curetku :blje:

I ja bi tila malo tog osjećaja. Ali ekipu koja je u mene probala mogu podijelit na dva dijela: Jedni kažu da im je to preslabo. Drugi kažu da je super, gotovo isto kao i analogna. Ali da su lini za upustit se u to, da je prekomplicirano. Uglavnom, imam dojam da ljudi teško mijenjaju navike i boje se upuštat u nove stvari. Ma pih...
Zaključak: Oko mene sve ljenčine. :joj:

Povratak na vrh

PostPostano: 28 lis 2011 22:25 

Moram još dodat novosti na temu:
U prvom periodu korištenja e-cigare odmah mi se koncentracija poboljšala. A sad, nakon 2 mjeseca vratila se i energija. I to na pretek. Mislim, ima je viška. Previše, ne znam dal to moje tijelo može podnijet. slikaPa san se sitila zašto san uopće počela dimit prije 15tak god...Što me dovelo do ideje da otvorim novu temu.... :idea:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2011 00:16 
Administrator

Ptichicaa je napisao:
U prvom periodu korištenja e-cigare odmah mi se koncentracija poboljšala. A sad, nakon 2 mjeseca vratila se i energija.

Mislim da nam se svima vratila energija nakon nekog vremena. Ali bar po meni, koncentracija je diretno vezana uz potrosnju nikotina. Mozda vise paris nego si pusila?

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2011 00:52 

Kinta je napisao:
Ptichicaa je napisao:
U prvom periodu korištenja e-cigare odmah mi se koncentracija poboljšala. A sad, nakon 2 mjeseca vratila se i energija.

Mislim da nam se svima vratila energija nakon nekog vremena. Ali bar po meni, koncentracija je diretno vezana uz potrosnju nikotina. Mozda vise paris nego si pusila?

Nemam pojma, čini mi se da nisam...Istina je da ispočetka nisam vadila paru iz usta al sad dimim normalno, kao i prije. Nekako ne vjerujem da nikotin poboljšava koncentraciju, mene bi one analogne samo smantale i cili dan bi bila zbunjoza i usporeni snimak. Ali može bit i da nemamo svi iste ''omjere kemije'' u organizmu pa ni ne djeluje na svakog jednako. Al kad izbacimo svim onih 4000 otrovnih stvarčica iz analognih i ostanemo samo na nikotinu u digitalnoj verziji možda možemo to njemu pripisat. Al još će proć vremena da to potvrdim tj kad uspijem svest nikotin na 0 znat ću odgovor. :conf:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2011 05:55 
Moderator

Eto odgovor odmah.Ja sam većinom vremena na 0 nikotina. Nema nikakve veze.
Bitno da se nešto radi s rukama, a ovisnost o nikotinu je glupost.Gazda se neće složiti s time, ali to je tako.Probajte, sve isto, iako napominjem nikotin i nije toliko štetan za zdravlje.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lis 2011 10:05 
Administrator

Ajde onda nova tema.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 stu 2011 13:47 

Mislim da 0mg nikotina može proć samo na 5V....? :conf:

Povratak na vrh

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: