Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 lis 2024 04:10. Sada je: 14 lis 2024 04:10.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 20 ruj 2011 19:18 

Ja sam pušio 2 kutije cca 10 godina. Ujutro bi mi pluca "svirala" i ne bih mogao disati normalno ujutro jedno pola sata. U 29-toj to baš i nije normalno, zar ne?! Plus što me svake godine u vrijeme ambrozije kidala alergija! Znao sam da je vrag odnio šalu... Sada stvarno nemam nikakvih problema sa disanjem, ne smrdim, ne žute se prsti....stvarno savršeno. A ni alergije nije bilo ove godine! Ne znam jel postoji kakva povezanost, al eto i to sam primjetio.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2011 19:27 

Ovo sa alergijom je zanimljivo.Mogla bi nagovoriti frenda koji nikad nije pušio da počne pariti :) Javljaj promjene,ako ih bude!

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 12:52 

sanja je napisao:
:plus: sve potpisujem i...dobrodošla,konačno žensko na forumu :sanja:

Hvala Sanja! :hug: Zar nas je stvarno tako malo? Triba poradit malo na tome...Sad mi počinje sezona mučenja žena, probat ću ih preobratit. :angel:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 13:06 

Phil je napisao:
Ja sam pušio 2 kutije cca 10 godina. Ujutro bi mi pluca "svirala" i ne bih mogao disati normalno ujutro jedno pola sata. U 29-toj to baš i nije normalno, zar ne?! Plus što me svake godine u vrijeme ambrozije kidala alergija! Znao sam da je vrag odnio šalu... Sada stvarno nemam nikakvih problema sa disanjem, ne smrdim, ne žute se prsti....stvarno savršeno. A ni alergije nije bilo ove godine! Ne znam jel postoji kakva povezanost, al eto i to sam primjetio.

Normalno da nije normalno! I naravno da je povezano! Analogni nadražuje dišne puteve i konstantno bude prisutna lagana upaljenost ždrijela (kad zineš i pogledaš u ogledalo vidi se lagano crvenilo sa live i desne strane, a šta je tek s mjestima koje ne vidimo...) Uglavnom, ždrijelo je povezano sa ostatkom dišnog sustava pa ta kronična neprimjetna upalica olakšava posao alergentima i virusima a da ne spominjem oslabljeni imunitet koji nakon godina i godina rada na sanacijama šteta od analognih vapi za godišnjim odmorom. I ja sam muku mučila sa sinusima i kapima za nos zadnje 3 god i nema dana kad operil nije radio. A bome u ovih kratkih mjesec dana od kad sam prešla na e-shemu radio je sve rijeđe a zadnja 3 dana od kad nisam ni jednu analognu primirisala operil mi nije ni zatribao. Kuc kuc u drvo da se ne ureknem... :cop:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 13:10 
Moderator

Phil, ambrozija je svuda oko mene, nemam pojma da postoji (valjda zbog parenja, nemam pojma), ali očito nisam alergičan na nju (hm, na svoju ženu jesam).Sve je moguće, dišni putevi su čudni, pa bez smrdljivih cigareta je ipak lakše probiti sve te tunele do plučica (ako ih još imaš).

Ženske, niste jedine ima još, samo se ne javljaju, ali s vremenom valjda budu, pa Tara je tu, ima ona moja doktorica koja je u USA, bude se vratila, hm imam i susedu koja pari, ali nema net, Helena i tako.Niste baš za baciti, još. :hi:
BTW, ptičica, potpis je dobar, ali me previše podsjeća na nešto, inaće :devil: je na ovom forumu uvriježen znak za Devils Marble, mod kojeg radi gazda.Ali nema veze, ja ću promijeniti svoj potpis. :hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 14:44 

CHROMEX je napisao:
Phil, ambrozija je svuda oko mene, nemam pojma da postoji (valjda zbog parenja, nemam pojma), ali očito nisam alergičan na nju (hm, na svoju ženu jesam).Sve je moguće, dišni putevi su čudni, pa bez smrdljivih cigareta je ipak lakše probiti sve te tunele do plučica (ako ih još imaš).

Ženske, niste jedine ima još, samo se ne javljaju, ali s vremenom valjda budu, pa Tara je tu, ima ona moja doktorica koja je u USA, bude se vratila, hm imam i susedu koja pari, ali nema net, Helena i tako.Niste baš za baciti, još. :hi:
BTW, ptičica, potpis je dobar, ali me previše podsjeća na nešto, inaće :devil: je na ovom forumu uvriježen znak za Devils Marble, mod kojeg radi gazda.Ali nema veze, ja ću promijeniti svoj potpis. :hug:

Hehe nemoj promijenit svoj potpis, ak je do toga došlo ja ću ga promijenit. Pa namjerno sam ga stavila takvog jer mi se svidio tvoj potpis pa sam te tila malo poke-at. :mrgreen: Sad oba potpisa imaju dobru ravnotežu ka i yin-yang. :hug: Ti sastavljaš, ja rastavljam. Hehe. Al nije šala. Stvarno demoliram sve ća taknem. Ima riječ za to...: SMOTANA. Zato se nasmijah dobro kad vidjeh tvoj. :zu: Al ak ti je bad, bum ga ja preformulirala. ;) :angel:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 14:56 
Moderator

Ma, ne DOBAR JE, ostavi, baš mi drago da si našla dodatak, jbg, sad ja offtopičarim.Da mi je smetalo ja bih ga maknuo, ali stvarno je :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 15:11 

CHROMEX je napisao:
Ma, ne DOBAR JE, ostavi, baš mi drago da si našla dodatak, jbg, sad ja offtopičarim.Da mi je smetalo ja bih ga maknuo, ali stvarno je :plus:

Jupi! :sanja: Sad mi je lakše, već sam mislila da se ljutiš na mene jadnu malu slatku. :angel:
Neka onda našeg yin yanga, baš mi je ka bombončić. :mrgreen:
:hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 21 ruj 2011 15:22 
Moderator

:sanja: Nema beda, sve ok, čak si mi dala misliti.Šta da zmešam danas za pariti.
No pošto je ovo stvarno off, pročitaj, vidjet ću kad, pa budem pobrisao, jer smo otišli vrit.
Hm, postoji CHAT, to se koristi za ovakve stvari, jes da svi vide, ali nema veze, tak svi dođemo u Split, nekada, kad nas netko pozove. :hi:

Povratak na vrh

PostPostano: 22 ruj 2011 10:16 

CHROMEX je napisao:
:sanja: Nema beda, sve ok, čak si mi dala misliti.Šta da zmešam danas za pariti.
No pošto je ovo stvarno off, pročitaj, vidjet ću kad, pa budem pobrisao, jer smo otišli vrit.
Hm, postoji CHAT, to se koristi za ovakve stvari, jes da svi vide, ali nema veze, tak svi dođemo u Split, nekada, kad nas netko pozove. :hi:

Ok, pobriši slobodno da ne stoji u off topicu. A u Split :wel: . Pokazat ću vam di je hotel a di plaža. :hi: Il još bolje odvedem vas na grupno kampiranje na koji otok i tamo smo wellcome jer nema straha da ćemo zapalit borovinu :devil:

Povratak na vrh

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: