sanja je napisao:
Nevjerovatno koliko ljudi poznajem koji puše analoguše,guše se,kašlju,boje se bolesti zbog toga pušenja,troše hrpu love i neće prijeći na e-cig,neće ju ni probat

Potpisujem. + Upoznala sam neki dan jednu damu šta kaže da je dobila na poklon te e-cig i kaže ona da nema šanse da ona tu tekućinu stavja po ustima i uvlači u sebe, da ko zna šta je to + da ne podosi taj ''zvuk'' e- cigare.

A dimi analogne jednu za drugom i neće da se potrudi i pita google o tekućini i ''zvuku''. Pa joj objasnim o čem se radi i velim da nikako ne može bit gore od tog smeća koje ne vadi iz usta. Ipak, mislim da je nema smisla pomagat čoviku koji smatra da mu pomoć ne triba bez obzira u kolikom je glibu. Očito da neki vole bit u g..nu. Probala par puta pomoć bez da me se pita. Izila g..no.

Isto tako, dosta ekipe šta je kupilo e-cig pa odustalo od parenja to su napravili iz čiste LIJENOSTI. Teško im se prosvijetlit na netu + teško im kupovat tamo neke ''tekućine''...Da šta će se oni zaxxxxvat s tim.
Uglavnom, da se vratim na temu. Ja se osijećam super. Pogotovo šta mogu dimit di oću i ove zime se neću tribat smrzavat na balkonu. Hehe.

Nakon početničkih grešaka i učenja na istim poprilično sam zadovoljna razvojem situacije. A razvija se u smijeru lansiranja analognih u prošlo svršeno vrijeme. A iskreno, to mi nije bila namjera. Tila san samo smanjit analogne. To sam odmah 1. dan uspjela a sad nakon 30tak dana vidim da mi uopće ne tribaju.
Najbolje od svega, mozak mi proradio. Osjećam se nekako probuđeno. Tek sad vidim koliko sam radi analognih bila smantana, patila od nedostatka koncentracije, sve mi je bilo u bunilu, nisam primjećivala detalje oko sebe...A pazi ovi detalj: Izbjegavala sam nepušače jer su mi bili ''dosadni'', ka šta ću ja radit s njima+ko će ih pratit tako ubrzane. A izbjegavala i pušače jer s njima se ''prepušim'' pa to nije zdravo. Socijalni život poprilično sj...n. Rob analognih, nema šta!
Živila sloboda!
Sad sam druželjubivija, ne bježim više ni od pušača ni od nepušača, guštam u svemu i svima a sve zahvaljujuć e-shemi i tome što mi se vratila koncentracija. A mislila sam da je to urođena mana.
p.s. Niskotlakaši bi bilo bolje da ne dime il ak već dime, hitno se prebacit na e-sistem!!!!!!!
Živili!

Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.

.............(

.........

)