Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 ožu 2025 17:00. Sada je: 26 ožu 2025 17:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 26 kol 2011 18:38 

zrenjaninac je napisao:
Bas sad sam mislio da mu dam malo paprike na 4,5V isti efekat ce biti, imam stelujuce napajanje od 0-26V DC, pa cu za probu direkt na kart da nakacim :exc:

ohohhoo...samo nemoj na 26V.. :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2011 18:44 

zrenjaninac je napisao:

da kazem da mi fali malo smrada u ustima....neznam kako da opisem tu vrstu ukusa.

nisam zapalio duvan jos :51:

30 godina pusenja, a pred kraj skoro dvije kutije dnevno. Isti problem sam imao i ja.
U pocetku mi je sve bilo slatkasto i cudno. Tako da sam skoro odustao od e-cigarete. A prva tri dana sam pusio i prave i "krive", jer mi je nedostajao miris (sad znam da je smrad) prave cigarete. Sama tekucina ima malo slatkast okus i taj okus slatkoce se bi trebao izgubit nakon par dana.
I kao sto Karo kaze. Za pocetak tekucina od 24mg. Preporucam Desert ship aromu. Ona daje manji osjecaj slatkoce od Virginije.

Baterija kad je puna daje oko 4.2v i stavljaj ju u punjac nakon nekih sat vremena upotrebe. Na taj nacin ces imat vise struje i vise pare, a takav nacin punjenja ne steti baterijama

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2011 18:50 

Lis je napisao:

30 godina pusenja, a pred kraj skoro dvije kutije dnevno. Isti problem sam imao i ja.
U pocetku mi je sve bilo slatkasto i cudno. Tako da sam skoro odustao od e-cigarete. A prva tri dana sam pusio i prave i "krive", jer mi je nedostajao miris (sad znam da je smrad) prave cigarete. Sama tekucina ima malo slatkast okus i taj okus slatkoce se bi trebao izgubit nakon par dana.
I kao sto Karo kaze. Za pocetak tekucina od 24mg. Preporucam Desert ship aromu. Ona daje manji osjecaj slatkoce od Virginije.

kod mene je obratno bar sa ovim tecnostima sto imam. Dezert ship mi je "aromaticniji" od Virginije

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2011 18:51 

zrenjaninac je napisao:
Lis je napisao:

kod mene je obratno bar sa ovim tecnostima sto imam. Dezert ship mi je "aromaticniji" od Virginije

Stvar ukusa. Boljereceno okusa :)

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2011 19:38 

Evo bas sam probao kart direkt na 4.5 i 4.8 V
celicnom stipaljkom sa sa spoljnim polom ostvario kontakt a sa unutrasnjim sa magnetnom sipkom izolovanom izolir trakom sa strane. Utisak je sledeci...otprilike ista kolicina pare ali zato prilicno jace rezanje u grlu, kao da ima puno vise nikotina...naravno zavisi i kojom snagom vucem ali otprilike to je to
Nisam smeo vise da se igram jer ti kartovi trebaju da mi potraju bar tri nedelje do nabavke neceg ozbiljnijeg.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 kol 2011 20:38 
Administrator

zrenjaninac je napisao:
Evo bas sam probao kart direkt na 4.5 i 4.8 V
celicnom stipaljkom sa sa spoljnim polom ostvario kontakt a sa unutrasnjim sa magnetnom sipkom izolovanom izolir trakom sa strane. Utisak je sledeci...otprilike ista kolicina pare ali ...

... je para puno gusca.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2011 11:40 

sanja je napisao:
Nevjerovatno koliko ljudi poznajem koji puše analoguše,guše se,kašlju,boje se bolesti zbog toga pušenja,troše hrpu love i neće prijeći na e-cig,neće ju ni probat :conf:

Potpisujem. + Upoznala sam neki dan jednu damu šta kaže da je dobila na poklon te e-cig i kaže ona da nema šanse da ona tu tekućinu stavja po ustima i uvlači u sebe, da ko zna šta je to + da ne podosi taj ''zvuk'' e- cigare. :joj: A dimi analogne jednu za drugom i neće da se potrudi i pita google o tekućini i ''zvuku''. Pa joj objasnim o čem se radi i velim da nikako ne može bit gore od tog smeća koje ne vadi iz usta. Ipak, mislim da je nema smisla pomagat čoviku koji smatra da mu pomoć ne triba bez obzira u kolikom je glibu. Očito da neki vole bit u g..nu. Probala par puta pomoć bez da me se pita. Izila g..no. :uzi: Isto tako, dosta ekipe šta je kupilo e-cig pa odustalo od parenja to su napravili iz čiste LIJENOSTI. Teško im se prosvijetlit na netu + teško im kupovat tamo neke ''tekućine''...Da šta će se oni zaxxxxvat s tim.

Uglavnom, da se vratim na temu. Ja se osijećam super. Pogotovo šta mogu dimit di oću i ove zime se neću tribat smrzavat na balkonu. Hehe. :boot: Nakon početničkih grešaka i učenja na istim poprilično sam zadovoljna razvojem situacije. A razvija se u smijeru lansiranja analognih u prošlo svršeno vrijeme. A iskreno, to mi nije bila namjera. Tila san samo smanjit analogne. To sam odmah 1. dan uspjela a sad nakon 30tak dana vidim da mi uopće ne tribaju.

Najbolje od svega, mozak mi proradio. Osjećam se nekako probuđeno. Tek sad vidim koliko sam radi analognih bila smantana, patila od nedostatka koncentracije, sve mi je bilo u bunilu, nisam primjećivala detalje oko sebe...A pazi ovi detalj: Izbjegavala sam nepušače jer su mi bili ''dosadni'', ka šta ću ja radit s njima+ko će ih pratit tako ubrzane. A izbjegavala i pušače jer s njima se ''prepušim'' pa to nije zdravo. Socijalni život poprilično sj...n. Rob analognih, nema šta!

Živila sloboda! :51:

Sad sam druželjubivija, ne bježim više ni od pušača ni od nepušača, guštam u svemu i svima a sve zahvaljujuć e-shemi i tome što mi se vratila koncentracija. A mislila sam da je to urođena mana. :mrgreen:

p.s. Niskotlakaši bi bilo bolje da ne dime il ak već dime, hitno se prebacit na e-sistem!!!!!!!
Živili!

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2011 15:42 

:plus: sve potpisujem i...dobrodošla,konačno žensko na forumu :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2011 15:50 

Da se samo kratko nadovežem na ovo s niskim tlakom. Nisam tlakaš, ali sam primjetio da su moji meteopatski simptomi - glavobolja i razdražljivost kod promjene vremena, pogotovo kad pada tlak, znatno manje izraženi u zadnjih 8 mjeseci, dakle otkad parim...
Welcome bird :ali:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2011 16:21 
Administrator

Ne znam, meni je tlak zadnjih petnaestak godina 150/90 i nije ni mrdnuo odkada parim.

Povratak na vrh

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: