Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 vel 2025 10:09. Sada je: 12 vel 2025 10:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2016 17:52 

Jel to skuplje od Dormea, ja sam na BIH minimalcu :(

Povratak na vrh

Naslov: Re: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 12 lip 2016 18:21 

veljo, gledaj da je madrac sto tvrdji. Kad legnes na njega da ne propadnes u njega.

Povratak na vrh

Naslov: Kako se osjećate nakon početka korištenja e-cigarete?
PostPostano: 12 lip 2016 19:06 

Nije da se nešto posebno osjećam bolje, ali pošto idem na lječnički svake godine nakon prve mi se kapacitet pluća povećao za 10% i sada bez problema otrčim sat veemena, prije sam mislio da ću pluća iskašljati nakon pola sata

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2016 20:58 

Pošto sam pušio "samo" 7 godina nisam imao nikakve fizičke posljedice pa stoga nisam imao ni nikakva posebna poboljšanja, ali se puno bolje osječam. Bolji mi je osjet mirisa i okusa te se najjednostavnije rečeno osječam zdravo. Čini mi se kao da sam manje ovisan o parenju nego li samo bio o pušenju, no može biti da je to samo osječaj.
Doduše imam i nekakve posljedice. Svako malo me muče afte usprkos još večoj higijeni usne šupljine nego prije(sada trenutno su rijeđe nego kada sam tek počeo s parom), te su mi zubi osjetljiviji na toplo i hladno. Vidjet čemo što zubar kaže, ali mala cijena za ovaj gušt.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2016 22:19 
Administrator

Antess je napisao:
Čini mi se kao da sam manje ovisan o parenju nego li samo bio o pušenju, no može biti da je to samo osječaj.

Nije to samo osjecaj, nikotin razvija vrlo malu ovisnost. Ali u industrijske cigarete se dodaju spojevi amonijaka koji ovisnost pojacavaju. Zato se ljudi lako skidaju s parenja i prirodnog duhana. Ali sa industrijskom cigaretom to nije tako lako.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 13 lip 2016 01:43 
Moderator

Ja se osobno osjecam kao bolja osoba. Puno sam tolerantniji nego prije..

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2016 07:54 

Kinta je napisao:
Antess je napisao:
Čini mi se kao da sam manje ovisan o parenju nego li samo bio o pušenju, no može biti da je to samo osječaj.

Nije to samo osjecaj, nikotin razvija vrlo malu ovisnost. Ali u industrijske cigarete se dodaju spojevi amonijaka koji ovisnost pojacavaju. Zato se ljudi lako skidaju s parenja i prirodnog duhana. Ali sa industrijskom cigaretom to nije tako lako.

zato je mozda prijelaz s industrijske na domaci duhan pa na parenje najlaksi put kod ostavljanja. ja sam pusio 15god i zadnjih god-2 domaci duhan. nekako s lakocom sam rekao ne i poceo pariti bez da sam patio za cigarom :hmm:

http://goo.gl/A9lj9A

Povratak na vrh

PostPostano: 13 lip 2016 09:04 
Administrator

razdor je napisao:
zato je mozda prijelaz s industrijske na domaci duhan pa na parenje najlaksi put kod ostavljanja. ja sam pusio 15god i zadnjih god-2 domaci duhan. nekako s lakocom sam rekao ne i poceo pariti bez da sam patio za cigarom :hmm:

Da ali nije pravilo. Pusaci se svrstavaju u tri kategorije: ovisnici o cigareti - ovisnici o zaposlenim rukama - ovisnici o obredu. Druga i treca kategorija relativno lako se ostavlja smrdulje, ali opet ne bas uvijek. Na primjer u firmi imamo neke gradjevinske radove i premjestili su nam garderobu. Nova garderoba je puno veca, svjetlija i prozracnija. Ali svejedno ja se ulovim da sam ljut ko pas kad dodje vrijeme gableca i kraja radnog vremena jer su mi unistili obred koji sam imao.

Povratak na vrh

PostPostano: 15 lip 2016 09:25 
Administrator

Evo mene sa sistematskog lijecnickog gdje me doktorica nahvalila. Pluca, EKG, tlak ... ma sve prva liga. Ja sam naucen na spirometriju koja mjeri kapacitet pluca, ali sad se mjeri brzina protoka. Pokusao sam skuziti o cemu se radi ali bas i nije sve jasno. Napuhao sam oko 10 a iscrtkano obavezno je negdje oko 7. Jedinice nisam odgonetnuo ali gugl veli da su to litre u sekundi. Gugl veli i da treba brzo izdahnuti i brzo udahnuti, ali teta mi je rekla da samo brzo izdahnem. Jbg naspotat cu ju za dvije godine ... a za sad ja sretan.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 sij 2017 17:09 

Pozdrav svima,

evo i mene u grupi pariša i za sada sam uspješan, 10 dana nisam zapalio običnu. Čisto sumnjam da bi uspio bez e cig, jer kada i nju pokušam reducirati, frkica me hvata samo takva.
Pušio sam 15 godina i ona je bila sastavni dio mog života. Sama činjenica da ju nisam zapalio 10 dana je brutalan uspjeh!!
Uglavnom borim se na dva fronta, ovaj drugi front je klopa, pojeo bi ovcu u trku :hi: i merino vunu, ma sve bi pojeo..
Ne znam kako se vi s tim borite, ali ja gladujem po cijele dane. Da ne skrećem s teme, e cigareta me je preporodila.. Mislio sam da ne osjećam posljedice pušenja, ali sada vidim itekako da sam ih imao.
Jednostavno imam veći kapacitet pluća i više energije. Nekada me uhvati takav nalet energije da bi mogao volu rep iščupat!

Živjeli!

Povratak na vrh

[ 262 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: