|
.
Sada je: 09 lip 2026 23:36. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 23:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Dalmat
|
Naslov: Postano: 03 svi 2014 12:16 |
|
Pridružen: 16 kol 2013 22:43 Postovi: 1083 Lokacija: Zagreb, Maksimir
|
|
Smanji PG na 20-30%, on sjeda na želudac...
Sent from my Nexus 7
_________________ DalmatDaily drive: Russian 91%, Kayfun Lite Plus V2 klonjara, FT Nemesis x 2,Ostalo: IGO-L x 2, ZMAX v3, Vamo V5, Chi You + AIOS hibrid, ASTRO + AIOS hibrid, Russian 91% klonjara, Taifun GT + ASTRO, Evolve Kick 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 03 svi 2014 15:39 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
alois je napisao: i meni je jos dok. propisala wellbutrin xr(to je tableta kao pripomoc kod odvikavanja od cigareta). Ja to nebi trosio. A i ne treba ti, parilica je i vise nego dovoljna.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 03 svi 2014 16:02 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
|
Rekao bih ono što i Kinta. Više vode. Ne može škoditi, a lako moguće da je baš u tome problem.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 08:54 |
|
|
Evo update, da podjelim svoje muke s vama. Bol je manja sada nakon par dana makar ne zeli otici sto god da radim, voda ne pomaze, a da stvari budu bolje me pocelo boljeti i zubno meso i prilicno smeta. Bolovi su prisutni vec pri samom budjenju ujutro dok jos ni ne razmisljam o parenju a kamoli da ista stavim u usta. Odustat necu, ali eto moram se malo izjadat nekome  posto mi vise nije smijesno. Narucio sam VZ 100%VG tekucinu i imam jos dekanga koji je jedno 70% PG-a ako se ne varam, pa mi je u planu isprobat jednu i drugu po onak dva dana, da vidim kakav ce ucinak imati. Ako netko iskusniji misli da je to glupo ili da znate da iz nekog razloga nebih smio tako "mješati" tekucine molio bih da me obavjestit prije nego sto zapocnem sa eksperimentom. Hvala svima jos jednom na savijetima i pomoci.
_________________  HANA dna 30, Kayfun Lite
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 10:30 |
|
|
|
Ja sam prošloga ljeta imao vrlo slične tegobe, s usnom šupljinom, još i gore od tebe, sa želucem ne toliko, više kao blaga mučnina....nema ti smisla miješat lagano jednu po jednu, jer tako ne možeš eliminirati nešto u šta najviše sumnjaš. Ja sam uzeo tekućinu sami VG koja mi je dostatna za mjesec dana, uza sve ostalo miješano čega je bilo bome skoro za godinu parenja (opisivao sam opširnije u svojim starim postovima). Nakon mjesec dana na samome VG-u i ublažavanja simptoma (uz nikakvu medicinu, samo pojačanu higijenu usta i redovnu dezinfekciju opreme) vidio sam u čemu je problem, prodao sam sav likvid sa PG-om, opskrbio se likvidom na bazi VG-a i nastavio uredno i sretno pariti.Dan danas, zaparim tu i tamo i likvid sa PG-om, nemam problema kao onda, mada imam blage naznake da bi ih bilo ukoliko bi ga nastavio koristiti, naročito u većem omjeru. Meni je to riješilo problem, pa eto moje iskustvo, čisto možda kao jedna od smjernica.....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 10:52 |
|
|
|
idem danas na 100%vg i necu mjenjat barem 3,4 dana..nadam se da ce biti pozitivnih rezultata. Ukoliko su vaša iskustva pokazala da to nije dovoljno dugo vremensko razdobolje cijenio bih da mi netko to i kaže.
|
|
 |
|
 |
|
Deckardcain
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 12:00 |
|
|
|
Nije meni bilo dovoljno toliko dana za smirenje situacije. Čak sam bio u fazi tolikog ludila da sam u tom periodu kupio 3-4 kutije cigareta....po meni, i mom iskustvu, pređi na VG bar 15-20 dana za vidit da li je to razlog. Fin je za pariti, trošak i nije neki, bolje sve isprobat nego se vratit duvanu po meni....
_________________ Tilemahos, Expromizer 1 i 2, Kayfun V2+, Kayfun mini v3, Tajfun GT, VTC 2 mini, Eleaf pico, Poldiac, Nanos.
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 12:27 |
|
|
Kinta je napisao: alois je napisao: i meni je jos dok. propisala wellbutrin xr(to je tableta kao pripomoc kod odvikavanja od cigareta). Ja to nebi trosio. A i ne treba ti, parilica je i vise nego dovoljna. ja, samo velim da su mi to doktori propisali , ali ja sam " ispao" iz bolnice za plucne bolesti i nisam imao nikakvog izbora , ili prestat pusiti ili te nema u narednih mjesec dana. nakon 20i nesto godina cigareta i svasta neceg, meni je "parnjaca" super. naravno ja sjedim uz koncentrator kisika. a i hvala na ovom forumu , puno , jako puno, informacija i razmjene iskustva se moze naci.
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 12:40 |
|
|
Azitryn je napisao: idem danas na 100%vg i necu mjenjat barem 3,4 dana..nadam se da ce biti pozitivnih rezultata. Ukoliko su vaša iskustva pokazala da to nije dovoljno dugo vremensko razdobolje cijenio bih da mi netko to i kaže. nakon par dana trebao bi vidjeti razultate, ako nema pomaka promjeni i aromu ...več smo pricali o tome da arome znaju biti uzročnik svakojakih problema
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Azitryn
|
Naslov: Re: Bol u trbuhu Postano: 05 svi 2014 12:47 |
|
|
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lip 2026 23:36. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lip 2026 23:36. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |