| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 01 svi 2014 09:55 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
I pobjednik sa 30kg sam ja  OK od toga sam 10kg morao skinuti da bi znirance mogao zavezati, ali pobjeda je moja 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
trijas
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 24 svi 2014 12:34 |
|
|
Evo povukao sam malo rucnu uspio sam skinut 5 kg. 
_________________    mod:Innokin iTaste SVD,Vamo V5 atty:Kayfun 3.1,kayfun lite
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 24 svi 2014 12:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
nissser
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 20 stu 2014 15:24 |
|
|
Čestitke na skinutim kilama! I ja sam isto mislio da ću s prestankom pušenja natuć kile. Imam problema sa kilama godinama,tj idu iz krajnosti u krajnost veoma lagano. Sa prestankom pušenja,vratio se okus,apetit,hrana postala finija,jedem više i češće,ali,uvjek postoji onaj ali,kako više ne kašljem i općenito imam više energije i bolje se osjećam,više se krećem,počeo se rekreirat i umjesto debljanja otišle kile dole. Sad su se unormalile na nekih 79 +-2 kg. Tako da samo više aktivnosti i nema problema 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 20 stu 2014 17:09 |
|
|
|
nisam nista promijenio u prerani i ostao na istoj kilazi iako se za mene sve lijepi. Sad u 2mj skino 5 kila samo izbacio kru i krumpir. sad na 115 sve je postalo finije pa jedem manju kolicinu a cesce
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 21 stu 2014 00:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Mene su stigle masnoce, trigliceridi i tlak pa sam promijenio ishranu iz korjena. U mjesec dana sam skinuo 5Kg, mogao sam puno vise ali jetra se pocela buniti pa sam morao usporiti. Vaznije od kilaze je sto sam u tih mjesec dana skinuo tlak s pocetnih 160/120 na 135/85. Kontrolu u labosu imam za dva mjeseca, pa cemo vidjeti sto sam napravio s trigliceridima i masnocom. Edit: Naravno sve to bez ikakvih tableta ili kemijskih pripravaka. Vitamini B i C se ne racunaju. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Black Deer
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 04 pro 2014 17:46 |
|
|
|
Hmm problemi s viškom kila i parenje zgleda nije vezano jedno sa drugim.OK ja ne parim dugo 3mj. ali moja žena je tri tjedna parila i vratila se na duhan zakaj??? Zdebljala sam se!!! Kaj got ja ne gablam ja pušim i pijem kavu i eto 3mj. ja ne gablam pijem kavu i PARIM sve je to u glavi. Eeee sad gablam, ručam obilato i ne večeram aha kaj je sad to? Jedino kaj mi sad miriši od dima je šunka i lovačke kobasice, i zato tak nekaj ne želim u krevetu ženooooo!!!!
|
|
 |
|
 |
|
paco
|
Naslov: Re: Uživanje u pušenju e-cigarete,problemi s viškom kila Postano: 08 pro 2014 18:56 |
|
|
|
Dobio sam 10 kila...cipele veže žena a kod ljubavnice idem u papučama..preko puta je
|
 |