maurizzio je napisao:
Meni se isto desava sve dok ne nakrcam glicerin(VG) malo mi se okrece zeludac..znaci da ovo razrjedjivanje nije frka nikakva u smislu trovanja..10ml Dekang 24nic pomjesam isto toliko glicerina i onda mi je tek ok??
Dakle, srežeš stvar na 12mg, i pojačaš VG. Ili ti je previše nikotina (pa ga rezanjem smanjiš i onda je OK) ili ti smeta PG (kojeg isto rezanjem smanjiš, pa je OK). Samo treba vidjeti jel' varijanta A, B ili obje zajedno...
Batara72 je napisao:
Ja osobno nebi nikad sa FT uzimao tekucine ili nesto sto bi konzumirao. Jedno je uzet jeftin mod ili atty, al tekucinu nikako. Od kad se naruci pa dok oni posalji... pa jos dok stigne, prode mjesec i vise dana, a paket prode ko zna koliko drzava, promjena u klimi i temperature... a i ko zna kako se to skladisti kod njih. Ja ne bi.
Ja sam od njih uzimao Liqua tekućine, koje su dobre (osim ukusa, jel, tu nema rasprave). Ali to je USA receptura sa ITA aromama, a sve skupa se proizvodi u Kini. Gazda je Ritchy USA, a na FT prodaju te njihove neotpakirane tekućine (gore je zaštitna folija koju moraš potrgati prije upotrebe) - brijem da to "curi" iz tvornice il tak nekaj. Jedino što je neoriginalno je da su bez kartonske kutije, i oguljen je serijski broj - valjda da ih gazda ne ulovi. Uglavnom, to što tekućina putuje po mjesec dana joj ne može naškoditi, samo pomoći jer odstoji, isprotrese se dobro, itd. Ne vjerujem da je izložena temperaturnim ekstremima (-50 ili +50), a ostalo je OK. Velim, moje iskustvo s njima je skroz u redu.
Uostalom, kad kupiš neku tekućinu kod nas a da nije DIY koju je netko doma radio, ta je isto putovala iz Kine (najvjerovatnije) i još je tko-zna-koliko stajala na štandu dok je ti ne kupiš. Liqua, recimo, ima označen expiry date, koji je na ovima koje sam ja uzimao 2015 ili 2016. godine, dakle nema frke. To je tvornički proizvedeno i pakirano, nije to neki kinez u garaži slagao pa da dila okolo.