| Autor |
Poruka |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 01:27 |
|
|
|
mali update:
tekućina sa VG (bez PG) je zakon.. nema više onog osjećaja da mi fali zraka .. jedino ... sad imam osjećaj da bi morala kupit jaču parilicu (al to je za neku drugu temu)
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 01:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
Da, tak to krene, dobro došla u klub 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 20:36 |
|
|
|
i mali update ..vratio se onaj osjećaj da mi fali zraka .. i začepljen nos .. znači kod mene vg ili pg ..sve ista stvar ..al ne odustajem
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 22:21 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Alfistica je napisao: i mali update ..vratio se onaj osjećaj da mi fali zraka .. i začepljen nos .. znači kod mene vg ili pg ..sve ista stvar ..al ne odustajem Negdje kad sam bio pocetnik parioc zalomilo se da sam otisao kod lijecnika. Njega je zanimalo puno toga a kako nije bila guzva malo smo se duze raspricali. Tebi bi mozda nesto znacilo od onog sto mi je tad rekao. Prestanak pusenja uzrokuje stres. Iako se radi o dobroj stvari organizam se buni sto vise ne dobija svoju porciju otrova. A taj stres se moze manifestirati na razne nacine. Ne uzbudjuj se previse ali prati promjene na sebi. Eto vec sad mozda mozes primijetiti da ti lice nije vise onako zuto kao prije nego polako poprima zdravu boju. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 22:36 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
a mozda je i obicna prehlada  ovo vrijeme je odlicna podloga za tak nekaj.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 22:48 |
|
|
|
nije ne prehlada ... začepljen nos rješavam lako.. olinth kapima / ne oštećuju sluznicu ... i onda bude sve ok
što se tiče tena (boja lica) već su i drugi primjetili da svježije izgledam, a i sama to vidim, a vidim i još nešto ... oči ..nema više onog žutila. to mi je tako jako išlo na živce.
i skužila sam još nešto ..kako prodisati sa parilicom ... ne smijem dugo zadržati paru .. znači malo duže držati bateriju da bude više pare (pošto ja imam onaj početnički set koji je za moj pojam preslab) ... kratko povući u sebe i odmah ispustiti. Bitno mi je da me para onako kao udari nakratko u pluća i meni sve 5.
na taj način mogu pariti i tekućinu sa 0, 12, 15, 19 /više od 19 još nisam probala/ nikotina, pg, vg, svejedno je. Ja very happy.
sad kupit moćnu parilicu i ja još više happy
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 23:12 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
|
ne znam kaj si pusila, al mislim da ti ne treba jace od toga kaj si probala. ja sam pusio dosta jake pljuge..... plavi valter, crveni lucky strike, pa na kraju motanje samsona , pa van nelle..... kad sam nakon svega toga preso na paru 24mg mi je radio nepdnosljiv grc u grlu pa sam se spustio na 18. sad sam na 16 al mi je preslabo pa cu se vratit na 18.......
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Alfistica
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 12 lis 2013 23:30 |
|
|
|
isto sam pušila prilično jake cigarete .. crveni marlboro .. onda onaj novi flavor core taj mi se pak jaaako sviđao, i ovaj novi plavi marlboro .. uglavnom ..sve jake cigarete
|
|
 |
|
 |
|
Stefano
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 13 lis 2013 00:07 |
|
|
|
Na kolko ohm parite 18mg, na kojim attyma? Mene je na Odyu 9mg plafon, sa 1.3ohm.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Alergija na PG? Postano: 13 lis 2013 00:12 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Stefano je napisao: Na kolko ohm parite 18mg, na kojim attyma? Mene je na Odyu 9mg plafon, sa 1.3ohm. 20 mg na Kayi i Taifunu 1.8 - 2 ohm ... ali ja sam pušio 30 godina jake cigarete ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |