Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:25. Sada je: 07 vel 2025 07:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Old Swing 18mg
PostPostano: 02 kol 2014 16:02 
Moderator

Isprobano na:
Magma dripper
1.3ohm običan coil
Silica wick
11w

slika

Zahvaljujući Aromami site-u, saznah da ova tekućina spada pod duhanske...sva sreća da na njihovom site-u ima abnormalna količina informacija, tako da apsolutno ništa više nisam uspio saznati osim da košta 11 eura i da čak mogu birati količinu nikotina.
Pogledam pakiranje, i vidim da ima nekakav sastav...now we're gettin' somwhere!! Ali NE!! Piše da ima PG, VG, aromu i (pazi sad!!) nikotin!! Jebemumiša pa čak i Dekang ima više informacija...
S obzirom na konzistenciju tekućine, imam čudan, ali ipak nepogrješiv osjećaj da VG izigrava samo statistu u tekućini.

Okus:
Ovo je najjednostavnija tekućina za napisati nešto o njoj. Naime, okusa nema. Čini mi se da je netko usipao PG, VG tek toliko da na pakiranje može napisati da ga ima, a onda je sam sebi rekao "Hej! Kako bi izgledalo kad bih zanemario upute o dodavanju Ethyl Maltola!", te onako štrcnuo pozamašnu količinu istog u tekućinu.

To je to.

Arome nema.

Ovo je idealno za nekoga kome je dopizdilo isprobavati razne okuse, te hoće samo šut i da se pari. I da jako voli slatko. Opet, ne znam zašto bi netko dao 80kn za tekućinu koju sam napravi doma...kupi pola litre PG baze od 1.8% nikotina, usipa Ethyl maltol i pari.
Eh, da...TH je odličan. Bar meni.

Sad mi je sinulo! Kladim se da ovo uopće nije tekućina, nego vjerojatno zaslađivač za postojeće!!

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 02 kol 2014 17:40 

Znaci jednako lose kao i ostale aromami tekucine.

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 02 kol 2014 18:29 
Moderator

Jucca je napisao:
Znaci jednako lose kao i ostale aromami tekucine.

a, neneneneneNE! Ovo je doseglo neslućene visine lošeg!

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: