Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:15. Sada je: 07 vel 2025 07:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Live jazz
PostPostano: 01 srp 2014 20:16 
Moderator

dakle...politika kompanije je da korisnici ne smiju znati što kupuju...lijepo, lijepo, jedva čekam da otvorite štand.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2014 10:32 

buduci da sam vam ostala duzna odgovora i videa u vezi sa cepovima, evo sa zakasnjenjem:
https://www.youtube.com/watch?v=lI0aU_GGE_U

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2014 16:34 
Administrator

eBreeze je napisao:
buduci da sam vam ostala duzna odgovora i videa u vezi sa cepovima, evo sa zakasnjenjem:
https://www.youtube.com/watch?v=lI0aU_GGE_U

:rotfl:

Da razjasnimo cepove, posto mi je u jednom dijelu zivota to bio kruh ... i nesto malo cevapa.

Radi se o prstenu ispod samog cepa koji se odbija odvojiti od cepa bez automehanicarskog alata. Postoje dva razloga zasto se to dogadja. Prvi je dotrajali alat za proizvodnju cepova. Tada se dio prstena koji se ne drzi za cep smanjuje a povrsina koja se drzi za cep povecava. Drugi razlog je koristenje pretvrde plastike koja tesko puca. Naravno ako se na dotrajalom alatu koristi meksa plastika, reparatura alata koja je skupa moze se odgoditi za dosta vremena.
Cep kojim si nam demonstrirala otvaranje bocice je upravo od takve mekse plastike. I zato je sigurnosni prsten izasao zajedno s cepom, i kojeg si s lakocom vratila natrag na bocicu. S ovim cepovima koje smo dobili prsten je nemoguce skinuti s bocice bez alata, a kamoli da sam ispada.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2014 16:43 

Kinta ja mislim da tu nas netko :nem: .
Pa ako je 10 ljudi reklo da je problem s čepovima koji otvaraju svakodnevno svakakve čepove...
Onda čepovi ne valjaju, i to nikakav video ne može promijeniti. Zbog par ovakvih odgovara s visoka i kao da smo retardirani
već mi se NE sviđaju te tekućine! :tose:

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2014 16:56 
Administrator

mateo je napisao:
Kinta ja mislim da tu nas netko :nem: .
Pa ako je 10 ljudi reklo da je problem s čepovima koji otvaraju svakodnevno svakakve čepove...
Onda čepovi ne valjaju, i to nikakav video ne može promijeniti. Zbog par ovakvih odgovara s visoka i kao da smo retardirani
već mi se NE sviđaju te tekućine! :tose:

Ma ne mislim da je s visoka. Jednostavno to je posao i u tom poslu netko je zabrljao. I sad Sanja ima obavezu vaditi firmu iz neugodne situacije. Ni kriva ni duzna ali to joj je posao.
Mozda se onaj tko je pripremao tekucine zelio rijesiti losih cepova, jer ... radi se o ˝besplatnim uzorcima˝ i nitko nece zamjeriti. Ali taj netko onda ne zna svoj posao jer najveci forum u hrvatskoj se cita sirom svijeta. I tako je mozda i greska nastala. Ali siguran sam da se i nece ponoviti jer ce ulazna kontrola pazljivije raditi.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 srp 2014 17:46 

Mislim da svi malo pretjerujete jer se tekućine vrlo lako otvaraju laganim pokretom rolcangama.

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2014 04:16 

Dakle, nakon prvih par domaćih vape-shop-ova sa vrhunskim atty-jima tipa CE4 i ultra naprednim modovima tipa EliPro i uz cijene na rubu legalne pljačke uz nivo usluge tipa "otmi i bježi" te support-om na nuli..sad imamo pomak prema opremi za vapere koji preferiraju bojice i "zaista ljepuškast" izgled te "ergonomiju korištenja, lijepi elegantan i stilski oblikovan dizajn osigurava požudne poglede, a nenametljivost mu se očituje u kompaktnom, ergonomskom dizajnu". I tekućinama koje su namijenjene valjda isključivo za krizne situacije kad se ostane bez ikakve druge parljive tečnosti a ni na horizontu nema baš nikakve druge. Iz tog razloga je i tehnologija izrade čepova tih tekućina podignuta na prigodnu razinu..pa tek ako nivo krize dosegne alarmantni nivo, upustit ćemo se u pokušaj otvaranja istih. O parljivosti i nedajbože aromi je besmisleno govoriti..pa zar u krizi imate izbora? Pa što tad ako neka od njih ima aromu čistog Domestos-a..? Ništa, baš ništa..osim uvrede za IQ svakog prosječnog vapera koji bude izložen marketingu gore spomenutih. Blaženi FT i Dekang. Ali kako svi već znamo: "svaka roba ima svog kupca", zar ne? Ipak mislim da bi se na neki način trebali ograničiti reklamni event-i tih i takovih na stranicama ovog foruma. Koliko god truda forum i stariji članovi ulažu i koliko god pomagali i savjetovali novodošle članove svojim iskustvom, upravo u svrhu da ti novi vaperi ne pokleknu radi loših i preskupih modova i naročito radi loših iskustava sa lošim tekućinama..ipak će neki pasti kao žrtve i odustati od parenja u cijelosti. Mislim da forum i marketinški stručnjaci nemaju ni isti cilj pa samim tim mislim da im ovdje i nije mjesto. Poneka reklamica i/ili ponuda su ok, ali ovakvi thread-ovi sa prepucavanjima i marketinškim cakam kojih se ni Jehovini svjedoci ne bi posramili..mislim da ipak nije za ovaj i ovakav forum.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2014 14:31 

sad sam opet u cudu. niti sam koga htijela zezati, niti pravdati, jednostavno sam uzela ISTI uzorak koji ste i vi dobili i odgovorila videom, jer nisam znala kako drugacije pokazati kako se bocica otvara. ne vidim zasto i cemu tolika polemika. ispricavam se ako se iko oseca uvredjen, nije mi to ni jednog trenutka bila namjera.
u kompaniji sam proverila i zvala, uzorci su isti kao i moji, dakle ne radi se "visku koji nismo znali gdje uvaliti". bar mi je tako receno, a ja ne mogu nikako provjeriti jer ih nisam licno slala.
ako vam se tekucine ne svidjaju, ok, to je vase pravo, niti sam vas ubedjavala u suprotno, niti trazila "lazna svjedocenja". ne bih nastavljala polemiku niti u jednom pravcu, jer citava ova prica gubi smisao.

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: