Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 06:56. Sada je: 07 vel 2025 06:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Live jazz
PostPostano: 29 lip 2014 12:43 
Administrator

c/p od Fragola ...
Dakle opcenito isto kao i kod sweet cookie: kutijica, upute, 9mg/ml, bez omjera PG/VG i HDPE bocica sa skartnim cepom :joj:

Oprema je ovaj put A7 dripper, 1,6Ω MC 0,35 kanthal + Lola na Devil's Marble EVO.

Rijetka, zuckasta tekucina potpuno iste nijanse kao i Fragola. Pod nosom blaga aroma jos nedozrelog badema. Prvi udah - slatko. Drugi udah - slatko. Treci udah - slatko u PM. Uz toliku kolicinu ethyl maltola aroma ne moze ni doci do izrazaja. S punom koncentracijom pokusavam doci do onog badema ali ni uz puno maste ne uspijevam. Pokusavam doci do bilo kakve druge arome ... ma kakvi slatkoca ubija bas sve. Najvise sto mogu reci je da lici na jeftine Dona sirupe iz najboljih dana plasticnih aroma. Nesto vocno se nazire ali slatkoca ubija sve. Da ima bar malo vise nikotina aroma bi mozda dosla do izrazaja ali ovako Live jazz moze dobro posluziti samo ako vam pofali ethyl maltola.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Live jazz
PostPostano: 29 lip 2014 14:43 
Moderator

isprobano , i moram priznat da iz svo moje iskustvo s tekućinama i dobar atomizer nisam uspio dokučiti šta je ta aroma.
Kinta ima pravo, nešto slatko i .....
Žali bože kupovat to slučajno, no ima nas svakakvih pa će se i to nekom svidjeti.

Isprobano na HH357LB.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2014 14:40 

Zahvaljujem jos jednom svima na odgovorima.
Ovih 10tak dana sam na putu, pa necu moci bas brzo da odgovaram ukoliko netko bude imao nekih pitanja ili zahteva.

Do tada bih odgovorila na par stvari:
1. sto se cepova tice, nikada nije bilo primedbi. Na videu mozete videti da djevojka koja daje prezentaciju nema nikakvih problema sa otvaranjem istih (vrste bocica/cepova su iste kao i za tekucine).
https://www.youtube.com/watch?v=07GB5JKZbYA#t=59
2. omjer PG/VG nije za javnost iz jednostavnog razloga sto bi se tada tekucina mogla kopirati bez problema. ni koka kola ne daje u javnost svoj recept, pa ne vidim zasto bismo mi to radili...
3. Aromami ne koristi arome FA.
4. sve recenzije nasih tekucina drugih korisnika Aromami mozete videti i na linku
http://e-cigserbia.com/showthread.php?t=8504

Ako mi je jos nesto promaklo, odgovoricu po povratku.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2014 14:58 
Moderator

Ako mislite prodavati tekućine pravim pariocima, omjer VG/PG ćete morati napisati, a što se tajne tiće, nemojte me nasmijavat da je to bitno za tajnu formulu.
Svaki iole malo kvalitetniji proizvođač tekućina nudi čak i da kupac izabere između nekoliko omjera. Ima ljudi alergičnih na PG.
O tom omjeru ovisi kako ću složiti grijač.
Prema tome moj prijateljski savjet vam je da ga napišete.

U videu nisam primjetio da djevojka otvara čepove samo kartonske kutije , prema tome opet ...
Čepovi se otvaraju malo nestandardno da ih se pritisne sastrane a ne odozgora, i dobri su i sigurni.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 30 lip 2014 15:09 

Znaci nisam.jedini koji nije uspio desifrirati o cemu se zapravo radi.
Iako od ovih par Aromami tekucina sto sam.probao, rekao bih da je upravo ova jedina parljiva pod uvjetom da je duplo jeftinija.
E da, bocice i cepovi su smjeh zesci.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2014 16:04 

eBreeze je napisao:
4. sve recenzije nasih tekucina drugih korisnika Aromami mozete videti i na linku
http://e-cigserbia.com/showthread.php?t=8504

Na ovom forumu vecina ljudi nema dlake na jeziku, i reci ce ono sto misle.
Jel to nekome bilo drago ili ne.

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2014 16:56 
Moderator

eBreeze je napisao:
2. omjer PG/VG nije za javnost iz jednostavnog razloga sto bi se tada tekucina mogla kopirati bez problema. ni koka kola ne daje u javnost svoj recept, pa ne vidim zasto bismo mi to radili...

Vi niste coca cola ....

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 30 lip 2014 17:05 

Koje gluposti,nebi ni probao vjerojatno likvid ako neznam osnove,a to je nikotin i pg/vg omjer...mislim da je bolje da otvorite stand u kauflandu i prodajete neupucenima jer ovdje nece bit kruha za vas...LP

Povratak na vrh

PostPostano: 30 lip 2014 22:53 

pa i treba da odgovore bez dlake na jeziku, nisam ni trazila drugacije, niti vas ubedjivala u to. samo sam vam dala odgovor koji je dio politike Kompanije. I pokazala vam da postoje i drugacija misljenja od vasih. nisu sva pozitivna, daleko bilo, kao sto sam rekla vise puta, prihvatamo svaku kritiku, ako je na mijestu.
hvala na savijetu, otvoricemo stand, nije problem. a da li smo koka kola ili ne, vrijeme ce pokazati...i vama i meni...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 01 srp 2014 00:24 
Moderator

Sve u redu, mozda je krivi nastup i sa nase i sa vase strane.
A7 driper 2.6 ohma, mini kayfun driper style 1.2 ohma vamo
Slatka tekucina bez jacine. 9mg nicotina je preslabo za mene. Tu se gubi dobra kolicina throat hita. Drasticna razlika u aromi i okusu na ohmima.. cak vjerujem da bi u ce5 atomizeru na 2.6 ohma ovo mogla i biti dobra tekucina. Ovako..
A7 kaze orasasti okus, slatkog okusa te se u aftertastu osjeca blaga gorcina.
Kayfun mini kaze sasvim suprotno. Neidentificirana aroma slatkog okusa za koju se ne moze odrediti sta je. Tek nakon sto se odlozi i priceka desetak sekundi, osjeti se nesto sto podsjeca na onaj student mix orasastih plodova.

Podvucem li crtu...

Probao bi rado u 24mg n8cotina varijanti, da mogu razaznat sta parim..

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.