Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 07:13. Sada je: 07 vel 2025 07:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Fragola
PostPostano: 27 lip 2014 18:53 
Administrator

Dakle opcenito isto kao i kod sweet cookie: kutijica, upute, 9mg/ml, bez omjera PG/VG i HDPE bocica sa skartnim cepom :joj:
Oprema je ovaj put A7 dripper na Devil's Marble EVO.

Jagoda je ispravna, aroma malo slabija ali sasvim u redu. Para puno izrazenija nego kod kolacica i sve ostalo izgleda pristojno. Ali kome je doslo na pamet mijesati jagodu s cuba cigarom? Mislim duhanske i vocne arome se cesto mijesaju ali za ovako nesto jos nisam cuo. Nadam se da to nije produkt necistog posudja u mjesaoni liquida. :D

Kubanska jagoda u stvari nije losa, dapace. Ova blagozuckasta tekucina ima potencijala. Imam osjecaj da se temperatrom grijaca moze birati omjer aroma. Nizom jagodu a s visom temperaturom cigara dolazi do izrazaja. Inace cigara je fina i suha s natruhom nekog alkoholnog shtiha koje ne mogu sa sigurnoscu odrediti ali lici na brandy.

Svakako probati.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Fragola
PostPostano: 27 lip 2014 22:58 

DME na 4.2v i A7 driper.
U driperu je prije kapanja jagode bila cista nula bez arome.
A jagoda je sasvim solidna. Nema onaj ljeplivo slatkasti okus koji meni imaju vecina tih aroma.
Naprotiv, nekakav malo opori, suhi okus jagode koji meni odgovara.
Nisam osjetio nikakvu dodatnu aromu u jagodi, najvjerojatnije jer sam probao samo par kapi.
Mislim da nije za cjelodnevno koristenje, ali meni ova tekucina ima prolaznu ocjenu.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 lip 2014 13:56 
Moderator

Jagoda, za moj ukus premalo arome, možda aroma ne dolazi do izražaja zbog premalo nikotina u tekućini koju smo probali (samo 9mg).
Rakao bih za sve Aromami tekućine da se koriste arome od FA, osim jagode, koja je nekako nedorećena i "suha".
Iskreno probao sam i boljih i lošijih, ocjena prolazna.
Zanimljiva je Kintina ocjena, ima tu nešto u pozadini, čudnog što ne spada u voćne arome.
Isprobano na HH357LB.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 06 srp 2014 21:56 

Kayfun v3.1, microcoil 1,4 ohma, vata, na 7 watta
Dobra jagoda.
Imam problem sa voćnim aromama ali ova je dobra.
Nešto u aromi me jako potsjeća i na ananas.
Nije slatka i čini se suha (pretpostavljam PG).
Volio bih da ima više punoće, kao da nešto još nedostaje do odlične vočne arome. Trebalo bi probati sa 18 ili 24 mg nikotina.
Krenuo sam od 10 Watta ali aroma mi je bila najbolja na 7 watta
tekućina je rijeđa i mogla bi stvarati problem u ljetnim mjesecima čak i uz dobar setup.

Povratak na vrh

PostPostano: 07 srp 2014 15:17 

zahvaljujem svima na misljenjima i recenzijama.

kao sto ste i sami napisali FA je najveci i najpoznatiji proizvodjac aroma u Italiji i jedini koji se prodrzava SVIH normativa koje je EU predvidjela za ovu vrstu proizvoda. osim njih, ima jos nekih manjih, ali one ne zadovoljavaju sve gorepomenute normative.

osim FA i malih proizvodjaca, tu su i razne farmaceutske kuce koje, zbog prirode posla, automatski moraju da postuju normative EU. jedna od njih proizvodi arome i za Aromami (po nasim uputama i te formule su u nasoj ekskluzivi, tacnije ne mogu biti prodate niti ustupljene nikome osim nas). stoga, ne koristimo FA arome za tekucine Aromami.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 srp 2014 22:43 

Probano na kayi 3.1.
Jagoda ko jagoda bi i mogla proc al u pozadini dobijam neki bljutkasti nedefinirani okus koj me smeta i odbija :conf:

Vamo V5,Kayfun

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: