Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 06:49. Sada je: 07 vel 2025 06:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Sweet Cookie...
PostPostano: 26 lip 2014 11:20 
Veliki Cezar splitske podružnice

Deckardcain je napisao:
Splićani još ne znaju kako izgledaju ti likvidi... :kava: :hmm:

viewtopic.php?f=100&t=6888&p=79501#p79501

Ne pratiš odgovarajuću temu, stigli su u utorak

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 11:40 

Nisam ustala na lijevu nogu, naprotiv. Ovde je divan suncan dan, kome treba vise!?
Samo sam pitala dojmove i recenzije buduci da je takav bio dogovor...
hvala svima na odgovorima, nadam se da ce se splicanima vise svideti Aromami.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 12:22 

Želio sam izbjeći komentiranje tekućina, no ipak ću morati. Zahvaljujem se na poslanim uzorcima što nije čest slučaj s našim dilerima i predstavlja lijepu i pametni gestu. To je znak ozbiljnog i pametnog poslovanja.

A sada o dojmovima.

Čepovi na bočicama su upravo kriminalni. Susreo sam se s takvim stvarima i znam se nositi s problemom, ali trebalo mi je puno snage da ih odvrnem. I dok sam to pokušavao uspio sam izvinuti bočicu. Skoro je pukla.

Nedostatak informacije o udjelu PG-VG i vode nije nešto što volim. Meni to predstavlja razliku između kupiti ili ne. Tako nikada ne kupujem tekućinu koja mi je najbolja jer nije dostupna u varijanti s više VG.

Miris tekućina je vrlo dobar a boja mi ukazuje da su još svježe. Upravo zato nisam htio pisati komentar jer očekujem daleko više od tih tekućina za nekih mjesec dana. I imam ih želju tada probati ako išta ostane.

Probao sam većinu tekućina koje su doše, osim Virginije koja je na miris i izgled u dlaku Viginia od Flavor arta i kao takva nije vrijedna mirišanja. Oni koji vole FA Virginiju, to je to.

Fragola ili Jagoda je isto tako u dlaku FA Jagoda, a to je najbolja voćka na svijetu.

Ono najgore kod tih tekućina je okus mokrog kartona. U dlaku ono kada poližem poklopac od sladoleda u kornetu. I to se proteže kod svih tekućina. Ispod toga jedva išta okusa se osjeti. I jagodu sam osjetio samo u tragovima.

Kada bi pokušao biti brutalno iskren i u jednoj rečenici pokušao dočarati doživljaj parenja tih tekućina, onda bi to izgledalo otprilike:

"Neodstajale FA tekućine, u lošoj ambalaži, bez bitnih informacija, na lošoj bazi i lijepom šarenom naljepnicom."

Iskreno mi je krivo pisati ovakav komentar na temu nečijih tekućina, ali tražili ste. Sve ovo bi palo u vodu ako bi iste bile jako jeftine. Jeftinije od Dekanga koji se prodaje po domaćim shopovima i jeftinije od FA. Onda bi cijena malo opravdala dobiveno.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 13:27 

Hvala Valter, svaki odgovor je dobrodosao jer se i konstruktivnom kritikom dolazi do poboljsanja.
Kao sto sam vec napisala, sve ce biti prevedeno i poslato u Aromami i eBreeze, i Vase kritike ce pomoci u poboljsanju kvalitete.
Iskreno, ja sam veoma zacedjena vasim dojmovima, jer smo do sada na ostalim trzistima imali odlicne recenzije i ne znam sta se desilo.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 13:59 

eBreeze je napisao:
Hvala Valter, svaki odgovor je dobrodosao jer se i konstruktivnom kritikom dolazi do poboljsanja.
Kao sto sam vec napisala, sve ce biti prevedeno i poslato u Aromami i eBreeze, i Vase kritike ce pomoci u poboljsanju kvalitete.
Iskreno, ja sam veoma zacedjena vasim dojmovima, jer smo do sada na ostalim trzistima imali odlicne recenzije i ne znam sta se desilo.

Nadam se da cu i ja probat ove subote nešto od liquida.....ali po procitanim dojmovima korisnika zakljucil sam da je veliki minus info na deklaraciji proizvoda.....pod obavezno mora stajati koji sastojci i u kojoj mjeri se nalaze u liquidu.
Znamo svi da udio arome, zaslađivaca, i ostalih dodataka renomirani brendovi stavljaju podosta u postocima.
Znaci proizvod bi trebao imat istaknut: Naziv, rok upotrebe, udio vg-a u %, udio pg-a u %, udio vode ako ga ima u %, udio nikotina u % ili mg, državu proizvodnje.
Za ostale dojmove tokom parenja i upotrebe cu napisat recenziju kad isprobam.

Povratak na vrh

PostPostano: 27 lip 2014 23:38 

Nije mi se dalo otvarat novi driper za drugu aromu, pa sam na jagodu nakapao sweet cookie.
A vec nakon par dima mi se stvorila slika nekakvog finog kolača.
Aroma je dobro pogodjena, ni prejaka, ni preslaba. Taman po mojem ukusu.
Nakon povratka kući, u driperu je ostalo mozda jos samo za dva-tri dima. Supruga ne koristi ecig i dao sam joj da proba. I njoj je aroma bila dobra.
Ovo je aroma koja bi meni bila za cjelodnevno koristenje kad nebi postojao jedan "ali"
Aroma je u redu ali problem je u PG-u. Lose reagiram na PG i Aromami tekucine ce ostati samo na probi, ali ne i na koristenju.
Dvije probane tekucine i dvije prolazne ocjene.
Zanima me kakvog okusa je kava. Pod uvjetom da nije prepuna boje.

Citam prijasnje postove i vidim da su neki imali problema sa poklopcem. Neznam dali ste mislili na probleme sa neotvaranim, ili sa vec otvaranim flasicama.
Pitam zato jer sam ih ja otvorio bez ikakvih problema.

Povratak na vrh

PostPostano: 28 lip 2014 14:00 
Moderator

Neću o ambalaži i VG/PG omjeru. Moja pretpostavka je da je 50/50 ili čak malo više PG. Također prijedlog da za daljnja testiranja dobijemo tekućinu s barem 12mg nikotina.
Okus korice pečenog kolača, nije baš za parit samu, ali u kombinaciji s nekom voćnom aromom dala bi zanimljive okuse.
Cookie, definitivno najbolji okus od svih testiranih Aromami. Malo više arome nebi škodilo ali ocjena vrlo dobar.

Testirano na HH357LB.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 28 lip 2014 14:42 

..sta rec.. slatki kolacic :) meni je aroma bila dobra ukusna i vjerovatno parljiva za cjeli dan ali je nikotina definitivno premalo, probano na kayfunu na 1.4ohma sa wickom. Cini se dovoljno gusta da bi bila 50/50 pare ima dovoljno, stranih okusa nije bilo ...sve u svemu dobra tekucina

Napomena: kako sam ostavio driper nakapao sam u kayfuna na kojem sam pario habanu od AL ..pa je bilo dosta duhanske note od istog ali je prevladavao okus kolačića

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: