Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 06:25. Sada je: 07 vel 2025 06:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Sweet Cookie...
PostPostano: 22 lip 2014 21:45 
Moderator

Sweet Cookie...A Crunchy flavor

Upravo kako pise, isprobano u Palfiju, popuseno tokom dana jos malo, ima jedan fin cookie okus, osjeca se malo cokolada i nazire karamela, poprilicno slatka aroma sa njeznim slatkim "aftertejstom"

Sve sto mogu jos reci je da je meni sjela.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: Sweet Cookie...
PostPostano: 23 lip 2014 09:42 
Moderator

Ajde...ta je jedina ok tekućina. Slatka karamela, osobno cookie nisam osjetio.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 23 lip 2014 11:29 
Moderator

Vidis tu je razlika izmedju probat na driperu i potrosit 3-5ml.. kasnije kad se malo usta naviknu na aromu, pocnu dolazit inone unutarnje slabije arome na vidjelo.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 23 lip 2014 11:39 

I meni je Sweet cookie odgovarala. Live Jazz nikako.
Ipak, volio bih probati još jednom (mislim, dvaput je dvaput :) )

Povratak na vrh

PostPostano: 23 lip 2014 19:33 
Administrator

Sweet Cookie je dosao u uobicajenoj kutijici u kakvima smo naviknuti dobivati liquide. Izvana upozoravajuci tekstovi na pet jezika. Unutra ceduljica s neznatno sirim objasnjenjem s tim da je netko maznuo njemacki ... ili je pofalilo papira. Ko bi ga znao. Trazim, trazim ... aha Composition Nicotine 9mg/ml. Uobicajena doza za curice. Dalje ... aha postoji i jaci liquid od 18 mg/ml namjenjen propupalim curicama koje ulaze u pubertet. Za nas macho muskarcine stanga. Ajde, nemora bit sve kako ja hocu. Dalje sastav: VG, PG, aroma i nikotin. Ni rijeci o omjeru PG/VG sto je ozbiljna zamjerka.

Idemo pogledati bocicu, HDPE odlicno kad vec nije staklena. Boja tekucine ugodno karamelasta i rijetka sto upucuje na vjerojatno veliku koicinu PG. Otvaram bocicu ... aha, imam shape ko Veli Joze ali ovo se otvoriti neda bez odvijaca. Sorry decki i cure ali skartnim cepovima nije mjesto na flasici s liquidom. Hitno mjenjajte dobavljaca cepova jer ovakva greska je neoprostiva. Musko ce se snaci ali zenska ruka je tu nemocna.

Nakon sto sam pospremio automehanicarski alat ulijevam tekucinu u frisko premotanu Ithaku (k) stavljam na Devil's Marble EVO upogonjenog na 4,35V. ... ... ... fino ... americki kolacici s cokoladom. OK aromu sigurno nije tesko sloziti jer nesto sto je americko pa jos kolacic sigurno nema prirodnu aromu. Ali ovo je fino. Karamela, cokolada, i jos par aroma koje se tek naziru. Netko je spomenuo whisky? Prije burbon ali ajde. I obavezno ispuhavati na nos da se pokupi sva aroma i aftertaste. Veliki kapacitet nosa je pozeljan. Para je slabuckina sto govori o velikom dijelu PG, jer ne vjerujem da su vodu stavljali. Meni ne smeta jer paru ne dozivljavam kao bitnu znacajku parilackog obreda. Prije sam iznenadjen jer gotovo uvijek koristim 100% VG pa mi je ovo neobicno.

Generalno tekucina je OK. Meni preintenzivne arome pa bi to razbio uz pomoc nikotina :hi: ali inace sve je na svojem mjestu.
Zamjerka sto ne pise omjer VG/PG i dalje stoji. A skartni cepovi su neoprostivi.
:tose:

Povratak na vrh

PostPostano: 24 lip 2014 09:41 

Hvala svima na komentarima i Kinti na jedinom postu koji je nalik na recenziju.

Ukoliko je moguce volela bih vise detalja, na primer oprema koju ste koristili prilikom probe, miris tekucina, boje, prvi utisak, kao i kasniji dojam tokom dripovanja, da li je ukus jasan ili ne, sta bi ste tacno promijenili a sta ne, kakav je TH i dim, da li i koliko je grijac bio zaprljan nakon upotrebe i slicno.
Naravno da nam je bitan vas licni dojam, ali isto tako i objektivno misljenje o kvaliteti koje se cesto ne poklapa sa licnim ukusima.

U svakom slucaju, zahvaljujem svima, prevescu sve komentare za nadlezne u kompaniji Aromami i eBreeze.

Povratak na vrh

PostPostano: 25 lip 2014 17:17 

eBreeze je napisao:
Hvala svima na komentarima i Kinti na jedinom postu koji je nalik na recenziju.

Ukoliko je moguce volela bih vise detalja, na primer oprema koju ste koristili prilikom probe, miris tekucina, boje, prvi utisak, kao i kasniji dojam tokom dripovanja, da li je ukus jasan ili ne, sta bi ste tacno promijenili a sta ne, kakav je TH i dim, da li i koliko je grijac bio zaprljan nakon upotrebe i slicno.
Naravno da nam je bitan vas licni dojam, ali isto tako i objektivno misljenje o kvaliteti koje se cesto ne poklapa sa licnim ukusima.

U svakom slucaju, zahvaljujem svima, prevescu sve komentare za nadlezne u kompaniji Aromami i eBreeze.

Eto ti prijevod:

Sweet Cookie ze venjudo nella usuale scatoletta nella quale semo bituadi ciapar i liquidi. De fora testi de avvertimento in 5 lingue. De dentro un'etichetta con un testo sai piu lungo con la spiegazion che qualchidun ga fatto maznuti el tedesco..o ga manca carta. Va saver. Cerco, cerco...aha Composition Nicotine 9mg/ml. La dose tipica per picie tate. Poi..aha esisti un liquido piu forte de 18 mg/ml che saria la dose per le picie con le tittine che entra in puberta. Per noi macho tipi, cavoli. Bom, no servi che tutto sii come voio mi. Piu avanti le sostanze: VG,PG, aroma e nicotina. Niente per quanto riguarda el omjer PG/VG che ze una roba seria.

Demo veder la fiaschetta, HDPE benissimo za che no ze de vetro. El liquido color caramella e rijetko che podesi esser per via della grande quantita de PG. Verzo la fiaschetta..aha, go el shape come Veli Joze pero questo no se pol verzer senza odvijac. Skuzeme bambini e bambine pero ai tappi scarti no ghe ze el posto sulle fischette dei liquidi. Al piu presto dove cercarve un'altro dobavljac dei tappi perche questo ze un sbaio imperdonabile. Noi omini podemo farghela ma povere le donne.

Co go messo via el automehaničarski alat metto el liquido nella frisko premotana Ithaka, la monto sul Devil's Marble EVO taccado su 4,35 V.....bel.......dolcetti americani al cioccolato. Va bem, l'aroma no ze difficile de preparar perche qualcosa che ze american e tralaltro dolcetto no ze sicuro aroma naturale. Pero questo ze bom. Caramella, cioccolata, e ancora un per de arome che comincia notarse. Qualchidun ga nomina el whiskey? Prima bourbon ma no fa niente. E obavezno far ispuhavati sul naso per sentir tutta l'aroma e l'aftertaste. Una buona capacita nasale ze benvenjuda. La para ze deboluccia che vol dir che ze una grande quantita de PG, perche no credo che i ga messo acqua. Mi no me da fastidio perche la para no me ze la piu importante per el parilacki obred. Son prima de tutto sorpreso perche quasi sempre uso 100% VG e questo me ze strano.

Generalmente el liquido me ze OK. L'aroma un po troppo intesnso per i mii gusti e lo faria razbiti un po con la nicotina pero per el resto tutto a posto. La zamjerka sta pero per l'omjer PG/VG che no ze de nissuna parte. E i tappi scarti che ze imperdonabili.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 10:24 

Hvala na slikovitom prijevodu.

Od tri isporuke i tri sastanka koji ste imali, zar su samo 4 osobe probale tekucine? Ili ostali nemaju nista da kazu?

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 10:51 
Moderator

eBreeze je napisao:
Hvala na slikovitom prijevodu.

Od tri isporuke i tri sastanka koji ste imali, zar su samo 4 osobe probale tekucine? Ili ostali nemaju nista da kazu?

Oho! Netko je ustao na lijevu nogu! Nitko ne piše recenzije vjerojatno zato što su sve ostale tekućine uglavnom u rangu Dekanga i sličnih. Nisu vrijedne spomena (što automatski znači da se osobno, a vjerujem i ostali ne možemo sjetiti njihovih imena). Kao što je uvaženi gospodin Kinta već napisao, na nijednoj ne piše omjer, ali po konzistenciji je razvidno da je njihova osnova barem 70% PG, arome ostalih tekućina nisu nešto što bih htio kupiti i pariti. One koje sam osobno bio u prilici isprobati su, na neki neobjašnjiv način, imale potpuno isti okus, koji se razlikovao po količini arome chilli paprike (molim da se uzme u obzir da je ovo moje osobno viđenje, možda je netko od prisutnih osjetio neku drugu aromu...ja nisam) te sam ih odmah stavio u mentalni recycle bin. One koje sam isprobao, bile su uglavnom kapane na Igo-L dripper sa setupom 0.7ohm + vata i meh. mod. Bilo je tu i nekih drugih uređaja, ali, tko bi se toga sad sjetio?!?

Ono što je jedino vrijedno spomena, je dotična tekućina za koju je otvoren podtopic unutar Aromami sekcije.
Jako slatka tekućina arome karamele koja nimalo ne podsjeća na kekse. Jednom članu se iznimno svidjela...drugi su slegnuli ramenima uz konstataciju da ta jedina nešto valja...ali naravno, nismo imali ovaj puta ženske pripadnike foruma da daju svoj osvrt, s obzirom da su tekućine bile 9mg, što bi se njima, vjerujem, svidjelo.

Zadovoljni?

(Molimo vas prije čitanja ovog iznimno kvalitetnog teksta, obratite pažnju na činjenicu da je ovo samo moje mišljenje i viđenje dotičnih proizvoda. Duboko vjerujem da se nekome Aromami tekućine sviđaju. Uostalom, i sam, krišom, kupim ponekad Dekang...ali govorim drugima da to ne radim, ne bih li ispao veća faca u Palfiju)

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Zadnja izmjena: fek0; 26 lip 2014 10:54; ukupno mijenjano 1 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lip 2014 10:54 

Splićani još ne znaju kako izgledaju ti likvidi... :kava: :hmm:

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.