Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 8 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: buš pukel? - BUM!
 Post Postano: 01 lis 2023 09:01 

Pozdrav,

ima netko iskustva da mu eksplodirao mod - odnosno baterija?

Jel to ovo:

slika slika slika slika

Povratak na vrh 

Naslov: Re: buš pukel? - BUM!
 Post Postano: 01 lis 2023 09:06 

Nikada nisam vidio ovakav mod, ne znam koji je to, a nisam ni čuo da je nekome eksplodirao mod osim mehanike, koja zna nekada nestručnim rukovanjem napraviti bum, ali i to je užasno rijetko i radi se isto o nekim žnj modovima...

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 lis 2023 09:36 

Rijec je o ovom modelu:
https://www.wismec.com/product/active-w ... r-ns-plus/

"nestručnim rukovanjem" - koristim ga 2 god,samo puni i pari,nije rastavljan niti ikakve fantazije

Povratak na vrh 

Post Postano: 01 lis 2023 11:05 

To se može dogoditi na modovima s ugrađenom baterijom.Pogotovo ako koristiš punjač koji nije njegov.

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2023 07:17 

Da,ima svoju ugradjenu

uređaj nije došao sa punjačem odnosno došao je sa onim USB kablom tokom dvije godine punio sam ga na standardnom punjaču za mobitel.

Najgore je sto se to dogodilo dok sam spavao,kad sam se probudio idem provjeriti koliko je sati. mob svijetli ali ne mogu videti sat sve mi nešto mutno pomislio da mi oči nisu navikli na svjetlost maloj protrljajm - ništa, rukom pređem preko ekrana u slučaju da je kondenzacija jer često zna biti kada toplim rukama uzimam hladan telefon - ništa.
upalim svjetlo i primetim kako je soba puna dima odnosno ne možete vidjeti metar do plahona skužio da nešto gori i otrcim odmah u radionu po aparat dok sam išao kroz kuću primjetim kak nigdje nema dima niti u hodniku boravku kuhinji radioni tek kad sam se vraćao nazad počnem osjećati miris paljevine kao da guma /plastika /tkanina /elektronika gori,jos sam bio prehlađen pa jako slabo sam imao osjet mirisa. vratim se u spavaću ne vidim nigdje plamen počnem pregledavati TV ,računalo, utičnice nije mi jasno je vidim da struje ima,pa da je bio nekakav električni kvar sklopka bi izbacila.
otvorim prozore da se izrači i sad sve detaljno gledam, prvi put kad sam vidio vape nisam obraćao ništa posebno jer je izgledao normalno, poslije kada sam ga podigao vidim na jednoj strani da je kompletno boja izgorjela,metalni dio se krenio uvijati, na plastiki se formirana rupa na uređaju i svuda okolo uređaja je nekakav bijeli trag. Koji je po mobitelu,ogledalu,stoljnjak koji je četiri puta presavijen totalno propaljen! Da je proslo kroz stoljnjak i došlo do kartonske kutije na kojoj se nalazi u kojoj je bio stiropor vrećica sa mjehurićima vjerojatno bi mi kuca izgorijela i ja u njoj.
pretpostavljam da je baterija eksplodirala radi bijelog traga.

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 02 lis 2023 16:39 
Administrator

Bijeli dim
Sva elektronika se pogoni na bijeli dim. Kada bijeli dim izadje, elektronika vise ne radi. :la:

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lis 2023 12:05 

Da koliko vidim nije se sama baterji zapalila. Jbg to je rizik svih ti uređaja s baterijama (još prije 10-15 g jedna serija Nokia mobitele je voljela zapaliti bateriju na punjenju) a na netu je cijelo čudo o samozapaljenju el. vozila, najviše bicikala i romobila, a ni el. auti nisu baš neka sreća, vole se i oni samozapaliti...

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lis 2023 13:31 

Daj mi kaži Lazare, je mod bio na punjaču, bio uštekan u struju po noći kada si spavao??? ili samo ovako, iz čista mira?

Kinta je napisao:
Bijeli dim
Sva elektronika se pogoni na bijeli dim. Kada bijeli dim izadje, elektronika vise ne radi. :la:

kada bijeli dim izađe, osim toga, imamo i novog Papu :lol:

Povratak na vrh 

[ 8 post(ov)a ] 

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club