Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Subtank problemi
 Post Postano: 08 ožu 2015 09:55 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Možeš slagati kako god želiš, samo koliko ćeš biti zadovoljan- to je druga stvar. Subtank zbog svoje konfiguracije radi dobro samo u subohm-u i sa lung inhale načinom parenja. Isprobao sam sve čega sam se sjetio i ništa nije bilo (barem meni) dovoljno dobro za svakodnevno parenje klasičnim načinom parenja. Nakod 3 tjedna igranja, zaključio sam da je tome kriva ogromna rupčaga u rba bazi. Naime šta se događa kad poželimo pariti Subtank klasičnim načinom i na najmanjoj postavci za zrak. Rupa na bazi je manja nego rupa na grijaču što dovodi do toga da zrak na svom prolasku preko grijača ide sporijom brzinom od one kojom ulazi. Rezultat, malo pare, deformirana aroma i ogroman ogroman th. Čim se otvori zrak na bazi i prijeđe na lung inhale, sve se popravlja, samo što meni to nikako nije način parenja koji bih mogao prakticirati cijeli dan.

Riješenje je sužavanje rupe na bazi grijača. Ja sam to riješio tako što sam uglavio keramiku od Killer-a unutra, keramika ima rupu cca 1.4mm. Sama keramika je previsoka da se ostavi kompletna, jer onda gornja sekcija baze u koju ulazi dimnjak dodiruje setup i imamo kratki spoj. Tome sam doskočio tako što sam odlomio šalicu od keramike ubacivši borer u utor za fiber i naglo trznuo u krug. Bočne stijenke su se odlomile, a ostala je baza sa tanjurićem. Sada je to to. Para topla, rupa za zrak taman, i na SX Miniju prava uživancija za pariti na 1.6 Ohm i 11W.

Isti problem imam i ja, hvala kolega na savjetu. Ja sam sjekao nic jel me th ubijao, ali onda fali nicotina. Koristio sam ga samo povremeno ovo bi moglo popraviti situaciju. :klanja:

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 ožu 2015 13:07 

Ja sam nekako i odustao od mouth to lung parenja na subtanku (mini), budući da sam naišao na sve ove probleme koje spominjete. S druge strane, moram priznati da mi se lung inhale način parenja sve više sviđa, količina pare i th su predobri. Jedini minus toj metodi je što prilikom udaha baš i ne osjećam aromu, odnosno skroz slabo se osjeti. Anyone?

Povratak na vrh 

Post Postano: 08 ožu 2015 14:01 

Probaj ne vući ko sivonja u jednom dahu nego više puta po manje, onda se svaki puta sve više osjeti aroma. :blje:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 ožu 2015 14:50 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Možeš slagati kako god želiš, samo koliko ćeš biti zadovoljan- to je druga stvar. Subtank zbog svoje konfiguracije radi dobro samo u subohm-u i sa lung inhale načinom parenja. Isprobao sam sve čega sam se sjetio i ništa nije bilo (barem meni) dovoljno dobro za svakodnevno parenje klasičnim načinom parenja. Nakod 3 tjedna igranja, zaključio sam da je tome kriva ogromna rupčaga u rba bazi. Naime šta se događa kad poželimo pariti Subtank klasičnim načinom i na najmanjoj postavci za zrak. Rupa na bazi je manja nego rupa na grijaču što dovodi do toga da zrak na svom prolasku preko grijača ide sporijom brzinom od one kojom ulazi. Rezultat, malo pare, deformirana aroma i ogroman ogroman th. Čim se otvori zrak na bazi i prijeđe na lung inhale, sve se popravlja, samo što meni to nikako nije način parenja koji bih mogao prakticirati cijeli dan.

Riješenje je sužavanje rupe na bazi grijača. Ja sam to riješio tako što sam uglavio keramiku od Killer-a unutra, keramika ima rupu cca 1.4mm. Sama keramika je previsoka da se ostavi kompletna, jer onda gornja sekcija baze u koju ulazi dimnjak dodiruje setup i imamo kratki spoj. Tome sam doskočio tako što sam odlomio šalicu od keramike ubacivši borer u utor za fiber i naglo trznuo u krug. Bočne stijenke su se odlomile, a ostala je baza sa tanjurićem. Sada je to to. Para topla, rupa za zrak taman, i na SX Miniju prava uživancija za pariti na 1.6 Ohm i 11W.

Kolega D-I-A-B-L-O, ako ne tražim previše, može li slika kako to izgleda nakon intervencije?
Ja tu nešto prtljam i ne ide baš, ni estetski ni funkcionalno.

But they're sure coming slow

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Korištenje e-cigareta » Problemi i savjeti

Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club