Smeta me školstvo zato jer:
ZAŠTO SE NE PROVODI ISTRAŽIVANJE O TOME KOJI POSLOVI ĆE BIT TRAŽENI TJ KOJE RADNE SNAGE MANJKA NA TRŽIŠTU RADA????
Zašto mladima ne ponudit upis u škole od kojih će sutra imat posao a ne ih pustit da sami brljaju i upisuju nešto od čega sutra neće moć živit jer će bit višak ili zastarjeli , tako danas imamo ko zna koliko nezaposlenih pravnika i ekonomista a manjak građevinaca npr.
SMETA ME KERUM zato jer se prije izbora slizao s HDZ-om kako bi Jaca dobila šta više glasova u ovoj retard-zoni i onda su mu oni (vjerovatno po dogovoru) neki dan i to nakon šta su izgubili vlast kao zadnji krik sranja prije nego predaju vlast odobrili gradnju na Marjanu koji je uvijek bio od devastiranja zaštićena park šuma.
SMETA ME šta mi se čini da niko neće da oduzme imovinu legalno pokradenu u privatizaciji. Moj muž radi u firmi koju je kupio neki slizani sa HDZ-om. Pazi poteza: znao je da kupuje firmu koja na računu ima 10 puta više od cijene iste. Zatim je posudio lovu, kupio firmu, digao lovu iz firme i vratio dug. Ko je ovde lud i kako firma može koštat 10 puta manje od onoga koliko ima na računu???? Tako je može kupit bilo tko i od nas običnih smrtnika. I ja bi rado kupila novčanik za 100kn ako je u njemu 1000kn.
Anyway, nadam se da će stvari krenit na bolje. Ako nova vlast i uspije malo popravit ovo sranje nekako mi se čini da će je narod svejedno nagradit gubitkom slijedećih izbora.

Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.

.............(

.........

)