neznam zašto misliš da sam nesto pomiješao, vjerojatno sam se krivo izrazio (inace to radim haha)
znam šta je baza, a arome sam vec narucio, 4duhanske i 2 vocne
pušio sam 5 cigareta, ali iz razloga jer je štetno, jer nisam htio dimit u kući, skupe su, kad bih više pušio smrad u ustima, ma ima brdo razloga, nebitno, ali mislim da cu sad s modom ipak malo više parit jer to je i gust, a ne samo neka ovisnost ili smrdljiva potreba
znači htio sam dio baze bez throat hit-a i bez nikotina (70:30), a druga polovica s nikotinom 6mg, i malo jači PG, 50:50, i to bi onda miješao, u početku možda i cisto , a kasnije sve bliže omjeru od 3mg nic , a ako bog da i 0
je puno je to znam, u ammit ide 4ml, da stavljam 3ml to je preko 300 tankova, bio dogovorio s frendom da mi proda dec baze, al on ima samo 6mg nikotinsku, a pošto se neki break point isplativosti, zbog postarine i količne krece bas oko litre tako sam doso do tog odabira
uzet cu manju količinu, problem kod manjih količina kad dodaš poštarinu izađe te skoro pa isto ko i litra bez
zato mi je zgodan onaj gore ducan, sad sam zvao i kažu za 6mg bazu daju zasebno 350ml baze plus nic shotove, i poštarina im jeftina, jedino neznam jel valjaju, jel zna iko šta za njih
jedan kolega tu je par postova ranije reko green label ima loš PG, da Unchained ima loš nikotin itd. pa šta onda da uzmem i di, da je kvalitetno al opet da me 2 deca ne izađu ko litra
može i na PM ako je nkome bed zbog reklamiranja ili šta ja znam