Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 30 ruj 2023 14:33. Sada je: 30 ruj 2023 14:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Baze
PostPostano: 07 tra 2018 20:07 

Probaj MOMOA, i nebus vise nis mjenjal, odlicna je :blje: :plus:

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 07 tra 2018 20:09 

Gdje ima za kupiti Momoa baze? 20kn za 100ml ne dam.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 tra 2018 06:23 

http://www.premiumeliquid.eu/index.php? ... ommon/home

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 08 tra 2018 06:45 

Nisam odma vidio da imaju čistu bazu pod "nikotinska otopina". Budem probao, hvala.

Povratak na vrh

PostPostano: 08 tra 2018 13:55 

Sevillano je napisao:

jesi škrt. ja bi dao te pare...ali za 18mg...i ako je savršena. ja znam di ju nabavit, reko sam ti ja mislim na PP :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 08 tra 2018 17:59 

buje3000 je napisao:
Sevillano je napisao:

jesi škrt. ja bi dao te pare...ali za 18mg...i ako je savršena. ja znam di ju nabavit, reko sam ti ja mislim na PP :lol:

20kn je za 100ml čiste baze. Budem probao i Momou i ono što si mi ti rekao.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 tra 2018 21:39 

fala svima na info :plus:

čim poparim ovaj smooke, idem u nabavku

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2018 00:58 

pozdrav,

nomogu više tražit i surfat (guzica će mi otpast) pa reko da pitam...

u notepadu sam ispisao sve hrv shopove, i cijene baza, i nakon pozitivnih i negativnih komentara za iste (kolko sam uspio nać), raznih kombinacija poput komig vg-a, nikotinskih shotova, juice doktora... pala odluka baš na mamoa baze s linka iznad, znači pola litre 70:30 s 0%nic plus pola litre 50:50 sa 6%nic, izađe me točno 200kn.

tako mogu malo miješat jačinu nikotina i vg/pg ratio, a opet imam 0% aromu bez jakog TH-a (70:30, 0%nic, hoće sestra također probat , a nije pušač)

koristit cu ammit rta mtl, znači prvenstveno mtl, s manjim izletima u oblake :)

taman kad sam odlučio platit, naletim na https://ecigareta.hr shop, i tamo me isto kao gore izađe s poštarinom 125kn

Evo surfam vec neznam koliko i nemogu nac ništa o njima, em imaju takvo ime da baca sve drugo povezano s ecigareta lol

Jel netko zna išta o njima, kakve sirovine koriste, vidim da se spominju i kinezi ovdije na forumu a to nikako ne bih htio

Dal mi je bolje i sigurnije uzet od mamoe makar je skoro dupla cijena, ili imate li neku bolju opciju

kako sam u pretstavljanju reko početnik sam te se želim ostavit cigareta, a pošto pušim 5 cigareta dnevno, vjerujem i da ce mi ta litra trajat jako dugo, pa bih htio da je i kavlitetno, novac nije problem, ali nije da ga imam na bacanje

btw. sve drugo je na putu vec, samo fali baza, tu sam skroz zapeo, tnx

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2018 11:46 
Administrator

Malo si nesto pomijesao ali to nije nista cudno u pocetku:

Baza je osnova za tekucinu, moze biti s nikotinom ili bez.
Aroma je druga osnova za tekucinu i tek kad se pomijesa s bazom dobivas gotovu tekucinu za parenje.

S obzirom da pusis samo 5 cigareta dnevno pretjerao si s kolicinom baze. Litra baze bi ti trajala cca 10 godina i pokvarila bi se prije nego bi ju potrosio.
Uzmi decilitar nikotinske i decilitar beznikotinske baze i to ce ti biti dovoljno. Kako je rijec o maloj kolicini cijena stvarno nije bitna pa mozes i uzeti najskuplju koju nadjes.

I ne zaboravi uzeti aromu za kompletan dozivljaj.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 pro 2018 12:50 

neznam zašto misliš da sam nesto pomiješao, vjerojatno sam se krivo izrazio (inace to radim haha)

znam šta je baza, a arome sam vec narucio, 4duhanske i 2 vocne :D

pušio sam 5 cigareta, ali iz razloga jer je štetno, jer nisam htio dimit u kući, skupe su, kad bih više pušio smrad u ustima, ma ima brdo razloga, nebitno, ali mislim da cu sad s modom ipak malo više parit jer to je i gust, a ne samo neka ovisnost ili smrdljiva potreba

znači htio sam dio baze bez throat hit-a i bez nikotina (70:30), a druga polovica s nikotinom 6mg, i malo jači PG, 50:50, i to bi onda miješao, u početku možda i cisto , a kasnije sve bliže omjeru od 3mg nic , a ako bog da i 0

je puno je to znam, u ammit ide 4ml, da stavljam 3ml to je preko 300 tankova, bio dogovorio s frendom da mi proda dec baze, al on ima samo 6mg nikotinsku, a pošto se neki break point isplativosti, zbog postarine i količne krece bas oko litre tako sam doso do tog odabira

uzet cu manju količinu, problem kod manjih količina kad dodaš poštarinu izađe te skoro pa isto ko i litra bez

zato mi je zgodan onaj gore ducan, sad sam zvao i kažu za 6mg bazu daju zasebno 350ml baze plus nic shotove, i poštarina im jeftina, jedino neznam jel valjaju, jel zna iko šta za njih

jedan kolega tu je par postova ranije reko green label ima loš PG, da Unchained ima loš nikotin itd. pa šta onda da uzmem i di, da je kvalitetno al opet da me 2 deca ne izađu ko litra :kuc:

može i na PM ako je nkome bed zbog reklamiranja ili šta ja znam

Povratak na vrh

[ 28 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: