brewberry je napisao:
Naprotiv. Ovo je pravi ELI5 dokument ("Explain like I'm five", iliti "objasni mi kao da sam petogodišnjak"), koji je, po mom mišljenju, prvi dobar korak u upoznavanju javnosti o akcijama i stavu Europske Unije po pitanju parenje i e-cigareta.
Parioci su do sada pokretali desetke inicijativa, koje su bile bazirane isključivo na lošem i površnom izvješćivanju od strane medija. Često su u svojim zahtjevima "mašili ceo fudbal" jer su potpisivali peticije protiv zakona koji uopće nisu u protokolu.
Što se tiče tvog malog protesta na račun nehrđajućeg čelika, ne postoji "SS" i "SS made in China". Evo, da ti pomognem:
http://www.strudyna.com.au/images/tech_ ... hart_2.gifSvi kineski proizvođači i trgovci će ti odmah odgovoriti od kakvog nehrđajućeg čelika kupuješ atty za "male pare". To što se tebi ne da dati novce za pravu stvar nije njihova krivica. Oni samo proizvode ono što TI (MI, JA) želiš kupiti
Ok, al tko ima 5 godina ne bavi se parenjem, a bogme niti bi mu ja preporučio parenje jer zbog ne znanja puno sranja. Ovaj tekst je za ne znam koga ali oni su kako si ti rekao promašili ceo fudbal, izgleda mi kao loše ulizivanje kao nećemo zabraniti, biti će vam bolje sve 5... Pa zar je predizborna kampanja, ozbiljnim stvarima se pristupa ozbiljno. Ili ciljaju na neke skupine ljudi kojima je znanje o ecigaretama na niskom nivou, a nakon teksta će biti na još nižem. Što se tiče SS to je bio samo primjer, kojih mogu navesti podosta, no nebitno, a ako reklamiraš SS onda napravi od SS-a a ne govoriti da moram platiti original za SS, i to je problem i za zdravlje i za ne znam što, jer ako nije SS kojeg reklamiraju onda od čega je ? može biti i od azbesta jer nisam dao novce za original ?

Evo to je moje pitanje koje bi me zanimalo ali u tekstu gdje je sve e cigareta očito tog pitanja ni nema,a tržište klonova mislim da okreće veću lovu od originala.... Tako da se i tome treba prilagoditi. Ispravi me ako griješim.