Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 30 ruj 2023 14:46. Sada je: 30 ruj 2023 14:46.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Akcije Europske Unije
PostPostano: 05 ožu 2015 20:18 
VaperClub Veleposlanik

Skinuto sa stranica Europske Unije:
Jasno, sažeto, jednostavno

http://ec.europa.eu/health/tobacco/docs ... ter_en.pdf

Povratak na vrh

Naslov: Re: Akcije Europske Unije
PostPostano: 05 ožu 2015 21:56 

Dobro ovo je tako glupo da ne vjerujem da sam to upravo pročitao, zašto mješaju kruške sa krumpirima, kakve mrtve veze ima e-cigareta sa nikotinom i liquidom ? lol :D na e-cigaretu nafrljim dry herb atty ili što već se nudi pa eto to sve što su posrali pada u vodu... Najbolje sve što je povezano sa ecigom nazvati upravo ecig, bio to atty, baza, mod, starter kit ili kaj ti ja znam ,a :tose: . Svatko tko je ozbiljniji bi napravio ozbiljni članak ili popis kako god i realno naveo stanje, recimo neka naprave da kinezi stvarno moraju koristiti SS a ne made in china SS. :con: :hmm:

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh

PostPostano: 06 ožu 2015 09:10 
VaperClub Veleposlanik

Naprotiv. Ovo je pravi ELI5 dokument ("Explain like I'm five", iliti "objasni mi kao da sam petogodišnjak"), koji je, po mom mišljenju, prvi dobar korak u upoznavanju javnosti o akcijama i stavu Europske Unije po pitanju parenje i e-cigareta.
Parioci su do sada pokretali desetke inicijativa, koje su bile bazirane isključivo na lošem i površnom izvješćivanju od strane medija. Često su u svojim zahtjevima "mašili ceo fudbal" jer su potpisivali peticije protiv zakona koji uopće nisu u protokolu.
Što se tiče tvog malog protesta na račun nehrđajućeg čelika, ne postoji "SS" i "SS made in China". Evo, da ti pomognem:

http://www.strudyna.com.au/images/tech_ ... hart_2.gif

Svi kineski proizvođači i trgovci će ti odmah odgovoriti od kakvog nehrđajućeg čelika kupuješ atty za "male pare". To što se tebi ne da dati novce za pravu stvar nije njihova krivica. Oni samo proizvode ono što TI (MI, JA) želiš kupiti

Povratak na vrh

PostPostano: 06 ožu 2015 10:25 

brewberry je napisao:
Naprotiv. Ovo je pravi ELI5 dokument ("Explain like I'm five", iliti "objasni mi kao da sam petogodišnjak"), koji je, po mom mišljenju, prvi dobar korak u upoznavanju javnosti o akcijama i stavu Europske Unije po pitanju parenje i e-cigareta.
Parioci su do sada pokretali desetke inicijativa, koje su bile bazirane isključivo na lošem i površnom izvješćivanju od strane medija. Često su u svojim zahtjevima "mašili ceo fudbal" jer su potpisivali peticije protiv zakona koji uopće nisu u protokolu.
Što se tiče tvog malog protesta na račun nehrđajućeg čelika, ne postoji "SS" i "SS made in China". Evo, da ti pomognem:

http://www.strudyna.com.au/images/tech_ ... hart_2.gif

Svi kineski proizvođači i trgovci će ti odmah odgovoriti od kakvog nehrđajućeg čelika kupuješ atty za "male pare". To što se tebi ne da dati novce za pravu stvar nije njihova krivica. Oni samo proizvode ono što TI (MI, JA) želiš kupiti

Ok, al tko ima 5 godina ne bavi se parenjem, a bogme niti bi mu ja preporučio parenje jer zbog ne znanja puno sranja. Ovaj tekst je za ne znam koga ali oni su kako si ti rekao promašili ceo fudbal, izgleda mi kao loše ulizivanje kao nećemo zabraniti, biti će vam bolje sve 5... Pa zar je predizborna kampanja, ozbiljnim stvarima se pristupa ozbiljno. Ili ciljaju na neke skupine ljudi kojima je znanje o ecigaretama na niskom nivou, a nakon teksta će biti na još nižem. Što se tiče SS to je bio samo primjer, kojih mogu navesti podosta, no nebitno, a ako reklamiraš SS onda napravi od SS-a a ne govoriti da moram platiti original za SS, i to je problem i za zdravlje i za ne znam što, jer ako nije SS kojeg reklamiraju onda od čega je ? može biti i od azbesta jer nisam dao novce za original ? :tose: Evo to je moje pitanje koje bi me zanimalo ali u tekstu gdje je sve e cigareta očito tog pitanja ni nema,a tržište klonova mislim da okreće veću lovu od originala.... Tako da se i tome treba prilagoditi. Ispravi me ako griješim.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 14:46 
VaperClub Veleposlanik

Da, u pravu si.
Kineski SS je najčešće od azbesta i to je jako opasno za zdravlje.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 14:59 

brewberry je napisao:
Da, u pravu si.
Kineski SS je najčešće od azbesta i to je jako opasno za zdravlje.

To je bio primjer, uglavnom ne vidim poantu rasprave, ovaj hobi nema veze sa 5godina niti sa neozbiljnim člankom koji može samo EU podagencija pitaj boga kaj, napisati. To se tako ne radi i kraj priče. Čudi me da netko tko pari ima potrebu braniti ovaj besmisleni članak, a u njemu nije napisano baš ništa. Uostalom velika lova se tu okreće, kao i u duhanskoj industriji, pa eto ne vidim članke za djecu od 5 godina u kojima se brane ili ruše neke činjenice u vezi duhana, aha da, pa zato jer djeca ne smiju kupovati cigarete, kao ni električne. Tako da članak od minimalno 10 stranica sa nekim tko je zapravo pario jedan dan ili vidio kako to izgleda i nabrojao dva dijela ecig-a, a ne samo nazvati to ecig i riješiti se muke objašnjavanja, bi imao smisla, ovako smo čak ti i ja napisali više od njih..

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 15:04 
Moderator

brewberry ne trudi se, ignoriraj , samo ti živac digne, mi smo to davno shvatili

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 15:16 
VaperClub Veleposlanik

Max_ZG je napisao:
brewberry ne trudi se, ignoriraj , samo ti živac digne, mi smo to davno shvatili

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 18:50 

SS je Something Shiny, to smo zakljucili prije rootsa ;)

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 09 ožu 2015 19:07 

Rossi je napisao:
SS je Something Shiny, to smo zakljucili prije rootsa ;)

U so smart :D

Povratak na vrh

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: