Forum    FAQ

.

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Mjenjanje grijaca
 Post Postano: 26 lip 2013 18:20 

Pocetnik sam u ovome, pa ce mozda nekome i biti smijesno pitanje.
Naime imam ego CTwist bateriju i T2 eGo CC (Coil Changeable) Clearomizer, pa me zanima sto se tice samoga grijaca, koliko ga je cesto potrebno mjenjati.
Prilikom kupnje ecigarete, u trgovini mi je recno da ga mjenjam svake dvije do tri bocice od 10ml?

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Mjenjanje grijaca
 Post Postano: 26 lip 2013 19:38 

slavonac433 je napisao:
Pocetnik sam u ovome, pa ce mozda nekome i biti smijesno pitanje.
Naime imam ego CTwist bateriju i T2 eGo CC (Coil Changeable) Clearomizer, pa me zanima sto se tice samoga grijaca, koliko ga je cesto potrebno mjenjati.
Prilikom kupnje ecigarete, u trgovini mi je recno da ga mjenjam svake dvije do tri bocice od 10ml?

Mijenjas ga kada ga kada ti izgori. Odnosno, mijenjas ga kada ti je okus nepodnosljiv a ne mozes ga vise ocistiti. Odnosno ako ne zelis cistiti onda ga mijenjas kada ti okus pare postane nepodnosljiv. Moze biti za 2 dana ili za 2 mjeseca. Ovisi o puno faktora.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

Post Postano: 26 lip 2013 20:29 

ok, a reci mi sto se tice T2 eGo CC (Coil Changeable) Clearomizer,na koji najlaksi nacin je ocistiti?
obicna voda i susenje ili?

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 lip 2013 13:01 

slavonac433 je napisao:
ok, a reci mi sto se tice T2 eGo CC (Coil Changeable) Clearomizer,na koji najlaksi nacin je ocistiti?
obicna voda i susenje ili?

Tako je. Izvadis grijac iz tanka. Maknes mu onu silikonsku navlaku i metalni vrh preko kojeg navlaka ide. To ili drzis pod toplom vodom iz slavine neko krace vrijeme ili stavis u casu sa vrucom vodom i ostavis malo. Zatim malo sa ubrusom iscijedis vodu za spagica (to moras oprezno jer mrdanje spagica ih moze prerezati na dijelovima gdje ulaze u grijac. Zatim mozes malo posusiti fenom (ja osobno to preskacem) i onda raditi dryburn sve dok ne nestane dim i neugodni mirisi sa grijaca (time cistis garez sa zice koji ti daje onaj odvratan okus). Dryburn radis tako da ne vratis silikonsku kapicu i onaj metalni vrh na grijac da bi mogao gledati sto se dogadja sa grijacem. Kada je to gotovo tek onda sve sastavis kako je bilo i prije. U biti nemas vise od 5-10 minuta posla. Ili, ako zapnes, a blizu si Osijeka javi se pa donesi sve sto te muci pa cemo zajedno.

MOD: Nemesis; Caravela; Panzer; Vamo V2; ego-C Twist;
Atty : Rusian91%(kayfun); Kayfun Lite; IGO-M; Protank; Vivi Nova; Evod; SM20

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Korištenje e-cigareta » Korištenje i održavanje e-cigareta

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: