| Autor |
Poruka |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 18 lip 2013 21:08 |
|
|
|
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 18 lip 2013 21:42 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Sorry ne koristim ovaj tip atomizera. Možda ti netko drugi može pomoći.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Jabo
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 18 lip 2013 21:47 |
|
|
spavle je napisao: Sorry ne koristim ovaj tip atomizera. Možda ti netko drugi može pomoći. Svejedno hvala na trudu i dobroj volji
_________________ Ovale eGo-C + evod
|
|
 |
|
 |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 01 kol 2013 20:14 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Prvi puta oprao sam Did sa složenim setup-om pod vodom. Ušpricavao vodu kroz rupu za punjenje , a ona je izlazila kroz rupu na mesh-u. Ne dugo, možda minuta posla. Dry burn  pa onako skoro užareni grijač pod vodu (isto samo 2-3 puta). Na kraju više reda radi prešao preko mesh-a četkicom za zube. I evo mene sada parim Royal uz blagi okus Colgate  .
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
damirdjg
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 01 kol 2013 20:51 |
|
|
Jabo je napisao: spavle je napisao: Sorry ne koristim ovaj tip atomizera. Možda ti netko drugi može pomoći. Svejedno hvala na trudu i dobroj volji Taj dio sa "iglom" malo cimnes i povuces. Obicno je unutra malo fibera. U donjem dijelu ti ostane grijac tj fiber omotan khantalom i to je dosta sitno. Mozes se mozda poigrati i pokusati oprati. Sastaviti ga mozes bez problema
_________________ I NOGA U GUZICU JE KORAK NAPRIJED...
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 29 sij 2014 21:33 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Došla nova kaya i kao i sva druga kineska roba prvo na pranje .... Pošto sam napravio dosta Valterove svečisteće tekućine ( ocat + Ayax za inox + soda bikarbona ) ubacio sam i ovu koju svakodnevno koristim. Poslije puno pjenjenja i još više ispiranja imam dva attya koji blješte od čistoće, sve mi se čini da ću ovo ubuduće redovno raditi sa attyima koje koristim.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Gocznet
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 30 sij 2014 00:19 |
|
Pridružen: 08 lip 2013 21:04 Postovi: 116 Lokacija: Zagreb, Maximir
|
spavle je napisao: Došla nova kaya i kao i sva druga kineska roba prvo na pranje .... Pošto sam napravio dosta Valterove svečisteće tekućine ( ocat + Ayax za inox + soda bikarbona ) ubacio sam i ovu koju svakodnevno koristim. Poslije puno pjenjenja i još više ispiranja imam dva attya koji blješte od čistoće, sve mi se čini da ću ovo ubuduće redovno raditi sa attyima koje koristim. Moze receptura za svecistecu tekucinu?  ima neki omjer cega koliko ide ili odokativna metoda?
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 30 sij 2014 00:24 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Gocznet je napisao: spavle je napisao: Došla nova kaya i kao i sva druga kineska roba prvo na pranje .... Pošto sam napravio dosta Valterove svečisteće tekućine ( ocat + Ayax za inox + soda bikarbona ) ubacio sam i ovu koju svakodnevno koristim. Poslije puno pjenjenja i još više ispiranja imam dva attya koji blješte od čistoće, sve mi se čini da ću ovo ubuduće redovno raditi sa attyima koje koristim. Moze receptura za svecistecu tekucinu?  ima neki omjer cega koliko ide ili odokativna metoda? Odokatkivna metoda. ARF za Inox - 50 ml Ocat - 20 ml Soda bikarbona - mala žlica (ona za kavu u birtiji) Voda ako ima premalo. Miješati dok ima mjehurića. Skinuti sve gumene i plastične dijelove. Ostaviti samo metal. Obuti gumene rukavice. Isključiti iz struje. Ne piti nakon čišćenja i sve jako dobro isprati nakon pranja.
|
 |
|
imand
|
Naslov: Re: Redovno vikend pranje mizera Postano: 30 sij 2014 00:25 |
|
|
kad se pomješa ocat i soda to lijepo pjeni plus deterđent 
|
|
 |