|
.
Sada je: 25 tra 2026 13:21. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Fosna
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 07 pro 2013 21:32 |
|
Pridružen: 05 svi 2013 10:13 Postovi: 1899 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
Ma neznam. Izgleda mi, kaj ja znam,  nikak. Rađe u tom rangu uzmi dva tri Evod-a (po 2-3$) http://www.fasttech.com/search?evodPuno su jednostavniji za održavati.
_________________  "People smoke for nicotine but they die from the tar." (Michael Russell)
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 07 pro 2013 21:34 |
|
|
Ne kompliciraj si nepotrebno,stavi cigaru u usta i čim stisneš prekidač isti tren počni lagano uvlačit 3 sekunde,pusti dugme al još jednu sekundu uvlači.Uhvati si takvu praksu i bit će ok 
|
|
 |
|
 |
|
Forrest
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 09 pro 2013 02:55 |
|
Pridružen: 29 stu 2012 13:48 Postovi: 692 Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
|
Fosna je napisao: Baci to u smeče i nabavi nešto drugo Ili pogledaj video i pati se http://www.dailymotion.com/video/xzlzqv ... er-t2_techMa kakvo bacanje ... CC (iliti T2) sam kupio prvi dan ((uz c4 v3) prije 15-ak mjeseci) i nakon što sam u međuvremenu stvarno svašta probao i nakupio i dalje ga na twistici 650 rado koristim (a na twistu 1000 mah - evod) - (kad god mi se ne vuče "tešku artiljeriju po džepovima) (Čak sam nedavno kupio još koji, nek se nađe, jer mi se čini da ih Kanger izbacuje iz proizvodnje) Inače grijači za njega su rađeni u 4 omaže (1,5 1,8 2,2 i 2,5) i u dvije dužine fibera (long i short - koji su mi bolji - lako odrezati). Na HC ili HG je kutija sa 5 kom grijača 4.5$ - (ako još ima). (svi ti kupljeni su bili od starta dobri - nikakvi strani mirisi ni okusi (što je kod mnogih drugih tipova znalo biti - FT-porijekla uglavnom - FT ih nikad nije imao u ponudi -nešto nude pod tim imenom ali nije to to - ne paše). Drayburn najbolje zaboravi - samo stavi novi ili premotani grijač. Par sam premotao ali moram priznati da su mi po tom pitanju (premotavanje) naj nezgodniji - tako da par "potrošenih" čuči (u kutijci od nekog kinder jajeta). Motanje ko motanje ali patnja počinje na onom dijelu što ti je na Fosninom videu od 2:00 tj vračanje gumice što odvaja + i - i odsijecanje viška žice (jedino na tom grijaču sve je to sakriveno - uvučeno u tijelo grijača i baš zna raz...sekirati čovjeka. Znači treba ti neka dodatna alatka - odgovarajući uložak kemijske i uske škare i ići će a do tada za sitne novce (5-6 kn/kom) nabavi par komada novih i deri...
|
|
 |
|
 |
|
horva
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 27 sij 2014 14:55 |
|
|
|
ekipa imam jedno pitanje.
kanger T2 CC, skužio sam problem koji mi se nedavno pojavio.
naime pario i pario, u kafiću i odjednom nema pare, al skoro nikakve, baterija bila skoro puna, mislim si crko grijač pa ostavio. Nakon par minuta, vrag mi nije dao mira, povučem ja kad eto pare, međutim čujem nekakvo grgljanje, ponovim i tako više puta. Izvučem cigaru iz futrole i skužim da je cijela nauljena i da je futrola iznutra mokra od ulja ??????. Malo bolje pogledam a ono tekućina curi na one dvije rupice kje su pretpostavljam za dovod zraka. WTF ima li tko ikakvu ideju? Bacam i kupujem novi ili je to riješiv problemčić
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 28 sij 2014 23:05 |
|
|
horva je napisao: ekipa imam jedno pitanje.
naime pario i pario, u kafiću i odjednom nema pare, al skoro nikakve, baterija bila skoro puna, mislim si crko grijač pa ostavio. Nakon par minuta, vrag mi nije dao mira, povučem ja kad eto pare, međutim čujem nekakvo grgljanje, ponovim i tako više puta. Izvučem cigaru iz futrole i skužim da je cijela nauljena i da je futrola iznutra mokra od ulja ??????. Malo bolje pogledam a ono tekućina curi na one dvije rupice kje su pretpostavljam za dovod zraka. WTF ima li tko ikakvu ideju? Bacam i kupujem novi ili je to riješiv problemčić ak curi ulje vjerojatno moras mijenjat dihtung na karteru motora! salim se normalno. zamijeni ili prewickaj grijac i problem solved... 
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 28 sij 2014 23:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
Rossi je napisao: horva je napisao: ekipa imam jedno pitanje.
naime pario i pario, u kafiću i odjednom nema pare, al skoro nikakve, baterija bila skoro puna, mislim si crko grijač pa ostavio. Nakon par minuta, vrag mi nije dao mira, povučem ja kad eto pare, međutim čujem nekakvo grgljanje, ponovim i tako više puta. Izvučem cigaru iz futrole i skužim da je cijela nauljena i da je futrola iznutra mokra od ulja ??????. Malo bolje pogledam a ono tekućina curi na one dvije rupice kje su pretpostavljam za dovod zraka. WTF ima li tko ikakvu ideju? Bacam i kupujem novi ili je to riješiv problemčić ak curi ulje vjerojatno moras mijenjat dihtung na karteru motora! salim se normalno. zamijeni ili prewickaj grijac i problem solved...  sumnjam da sa 5 postova na forumu zna kako premotati grijač... ajde horva odi na ovaj link pa malo čitaj http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=43&t=3694
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 28 sij 2014 23:40 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
fekoljabut je napisao: sumnjam da sa 5 postova na forumu zna kako premotati grijač... ajde horva odi na ovaj link pa malo čitaj http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=43&t=3694malo je puno drukcije slozit setup na bcc i na t2 tak da ti tema iz ovog linka bas i nece pomoc..... na mobu sam pa mi se neda sad pretrazivat adekvatnu temu za pomoc. yobito ti je prijatelj..... upisi "cc clearomizer setup" ili "t2 clearomizer setup" u yobito trazilicu i sigurno ces nac idealno rijesenje.
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 28 sij 2014 23:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
flux je napisao: fekoljabut je napisao: sumnjam da sa 5 postova na forumu zna kako premotati grijač... ajde horva odi na ovaj link pa malo čitaj http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=43&t=3694malo je puno drukcije slozit setup na bcc i na t2 tak da ti tema iz ovog linka bas i nece pomoc..... na mobu sam pa mi se neda sad pretrazivat adekvatnu temu za pomoc. yobito ti je prijatelj..... upisi "cc clearomizer setup" ili "t2 clearomizer setup" u yobito trazilicu i sigurno ces nac idealno rijesenje. imaš potpuno pravo...mislio sam više da skuži neke osnove..ali da...jutjub i gugl su najbolji prijatelji 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
horva
|
Naslov: Re: Kanger T2 Postano: 07 ožu 2014 10:27 |
|
|
fekoljabut je napisao: flux je napisao: fekoljabut je napisao: sumnjam da sa 5 postova na forumu zna kako premotati grijač... ajde horva odi na ovaj link pa malo čitaj http://www.vaperclub.org/viewtopic.php?f=43&t=3694malo je puno drukcije slozit setup na bcc i na t2 tak da ti tema iz ovog linka bas i nece pomoc..... na mobu sam pa mi se neda sad pretrazivat adekvatnu temu za pomoc. yobito ti je prijatelj..... upisi "cc clearomizer setup" ili "t2 clearomizer setup" u yobito trazilicu i sigurno ces nac idealno rijesenje. imaš potpuno pravo...mislio sam više da skuži neke osnove..ali da...jutjub i gugl su najbolji prijatelji  
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 13:21. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 13:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |