|
.
Sada je: 25 tra 2026 07:07. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
sanja
|
Naslov: Za početnike Postano: 01 tra 2011 13:56 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Svim budućim pariocima kojima su teme do sada arapsko pismo i ne mogu se snaći, da malo pojasnim što nabaviti za početak parenja U moru stock baterija,modova,tekućina gotovih,tekućina koje sami radimo,kupovanja kod nas ili preko interneta,ništa vam nije jasno,jelda? Većini vam je u početku draža stock baterija jer je mala,sliči nekako klasičnoj cigareti i većina ju uzima kao "most" za prelazak na parenje.I ja sam ju imala godinu dana ali s njom ste bacili novac ako ste inače bili strastveni pušač jer će vam ići na živce kratkotrajnost baterije,imat ćete osjećaj da više punite bateriju nego parite.A i količina i jačina pare je slabija. Modovi su "uradi sam" proizvodi koji su većih dimenzija,u njih sami stavljate baterije koje traju od nekoliko sati do nekoliko dana.Modovi, kad se jednom oslobodite predrasuda što se njihovog izgleda tiče,a vjerujte mi to ide brzo,su najbolje rješenje.Njih možete nabaviti i od naših dečki koji su prvaci u njihovoj izradi. Bez tekućine nema pare! O vama ovisi koju ćete kupiti jer samo vi znate kakvu aromu volite.Da li vam više odgovaraju kineske,talijanske...Postoje duhanske arome,voćne i ine arome. Ako želite proći znatno jeftinije kupujte preko interneta a linkove imate na forumu. To vam je dosta da stvorite neku sliku u glavi.Ako vas zanima dalje,krenite čitati o detaljima na forumu i pitajte što god vas zanima 
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 01 tra 2011 16:08 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Pital me Mali Kinta , on ne zna kaj bi kupil, pa daj nekaj preporuči.Ja sam mu preporučil moj najnoviji Mod, vidi ga u rubrici prodaja, ali nisam siguran da bu ga uzeo jer mu je skup.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 02 tra 2011 10:23 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Jako lijepo Sanja. Sad si mi dala razmisljati da slozim novi forum ili nesto slicno gdje bi stavili tvoj post i stvari za pocetnike koji, ruku na srce, se tesko snalaze u puno novih stvari.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 03 tra 2011 16:28 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
 Znam puno ljudi koji se ne snalaze na forumu,jer ne znaju baš ništa o e-cigama,a onda im se vrti u glavi od svega toga i ništ ne kuže.Na kraju im se neda čitat.Ne znaju kaj je mod,kaj stock baterija,pa kad vide atomizere,refile.Ne znaju od kuda početi.Mislila sam da nije loše pojednostaviti početak pa idemo dalje!
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 03 tra 2011 19:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Potpuno si u pravu, ali offtopičariš. Zašto, pa naravno zato jer ovdje ne pišemo tak ozbiljno, sav sam se naježil.kaj ne kužiš da je ovdje sve off kaj se tiče e-cigareta. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 lis 2011 22:49 |
|
|
Sanjo, ovo je opet kupus za početnike. Mislim da bi im tribalo reć u glavu a ne općenito. Da sam ja sad na početku početaka a nisam puno daleko, volila bi da mi je neko rekao: Uzmi ego start paket i tekućine od Siniše a Sinišu i izbor tekućina ćeš nać pod temom cjenik. Ego je dobar jer mu baterija zadovoljavajuća čak i za napredne i think. I onda pogledam da vidim di je link od Siniše i vidim da je maknut. Zaštoooo? Di jeeee? 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 07 lis 2011 15:58 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Sanjo, ovo je opet kupus za početnike. Mislim da bi im tribalo reć u glavu a ne općenito. Da sam ja sad na početku početaka a nisam puno daleko, volila bi da mi je neko rekao: Uzmi ego start paket i tekućine od Siniše a Sinišu i izbor tekućina ćeš nać pod temom cjenik. Ego je dobar jer mu baterija zadovoljavajuća čak i za napredne i think. I onda pogledam da vidim di je link od Siniše i vidim da je maknut. Zaštoooo? Di jeeee?  Klikni me ako se usudis
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 lis 2011 08:26 |
|
|
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 lis 2011 13:08 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: Sanjo, ovo je opet kupus za početnike. Mislim da bi im tribalo reć u glavu a ne općenito. Da sam ja sad na početku početaka a nisam puno daleko, volila bi da mi je neko rekao: Uzmi ego start paket i tekućine od Siniše Nisam za to. Svakom novom vaperu treba prici individualno. Saznati koje cigarete je pusio i u kolikoj mjeri. Tek onda mu se moze preporuciti nesto pravilno. Pushac koji je trosio tri kutije plavog waltera nece biti presretan s eGom. I onda ce razocarano odustati i popljuvati parenje i povuci u tom smjeru svoje poznanike koji zele prestati pusiti. Kineske tekucine Boge/Dekang nisu ni malo lose i velika vecina nas se bas na tom liquidu ostavila pusenja. Kasnije smo otkrili da ima boljih stvari i ne bi se vise vracali na Kinu osim iz prijeke potrebe. Nekoc davno mi je jedan ekonomista objasnjavao kako stvari stoje iz njegovog kuta, nema veze s e-cigaretama. Radi se o krivulji prihoda koji mora biti stalno u laganom porastu. I tada ce njegovi sefovi biti sretni. Rekao je da njemu nije problem povecati prihod za 300% i krivulja ce naglo porasti, ali iza toga ce uslijediti ipak neki pad. I tu postoji mogucnost da ga gazda zgrabi za gushu, bez obzira sto firma financijski stoji puno bolje nego prije. Ako sam razumljiv, tako nesto je primjenjivo na nove parioce. Treba ima pokazati dobru osnovu koja nije preskupa. A zatim ce oni dalje kretati u smjeru koji im odgovara. Ili drugim rijecima, ne im dati ribu nego ih nauciti kako se riba lovi.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 lis 2011 12:05 |
|
|
Vidiš Kinta, kad malo bolje promislim, u pravu si. Lakše se ostavit smdrljivih analognih pomoću smrdljivih tekućina jer najviše nalikuju onom original smradu. Tek kasnije kad ''sazriješ'' možeš uživat u dimu banana, jagoda, kave i sličnih lipih stvari. Mljac. I definitivno triba dat udicu a ne ribu.  kad su npr. svi oko mene jedne obične razmažene LIJENČINE. Ništ neće osim ako im se sve ne servira. Al ne mrem ih ja servisirat non stop pa ne znam kako se liječi lijenost i stah od novoga. Meni osobno nove stvari predstavljaju veselje a svima oko mene- smak svita. ARRRRGH 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 07:07. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 07:07. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |