Smješam ja par duhana. Drugi dan idem probat, na Rose v2 starom 4 godine, se jako dobro osjeti. Probao na 4 nova duhana i 2 friške desertne višeslojne tekućine.
Dakle, duhani na Berserkeru, koji je kao majka za duhane, u koji se duhanđije kunu, nema okusa ili je u tragovima, kao da parim bazu. S druge strane, u Ružici, jako dobar okus. O voćno desertnim neću ni pričat. Od toh testa je prošlo 3 tjedna, ti duhani su sad odstepali, zamiješani su 2. prosinca. 2. dana okus u Roseu je 20-30 posto jači i daleko ukusniji nego na Beri sad nakon 22 dana dozrijevanja. Toliko o tome. Testirano je na Rose v2, Rose v2s tzv Stumpy daje malo slabiji okus ali je isto dobra kupnja, za nekog tko voli duhane.
Kako sam na PP obećao jednom članu slikat setup koji ne curi, staviti ću tu pa neka ostane, možda pomogne još kome. Dakle, možete gledati tutorial na youtubeu, ja jesam i to mi je koplicirano. Moj setup je za mene, da pojednostavim si stvari, nije uredan, nije mi to ni cilj, atty i dalje odlično radi. i što mi je najvažnije, radi na mehanici. Tutorial za bilo koji MTL atty da radi odlično će biti isto tu negdje.
idemo redom.
nekako uguramo coil u rupice. Predlažem ne puno namotaja, 4-6. dakle gurnemo jednu nogicu, prišarafimo pa gurnemo drugu. pain in the ass. coil mora jednako bit užareno s time da se zari iz sredine prema van
Coil je napravljen od 0.25 kantala, dakle AWG 30. 2,5mm promjer, 5-6 namotaja. Zememo cirka ovoliko vate
i proguramo, s time da ima mali otpor ali da ne smrda coil
namočimo, kad upije, nečime malo stisnut vatu, ali lagano.
presavinemo vatu, s time da cijelo vrijeme pazimo da prstima ne diramo vatu iako smo opravi sapunom ruke. diramo ju ako bas moramo - samo dijelove koji neće završit u coilu.
natopimo još
popunimo 2. kanal
opet presavinemo
odrežemo višak
višak zalijepimo za zid komore da se ne miče
isto tako drugu stranu vate
vata viri kroz otvore. ne smije, to treba srediti
srafcigerom poguramo vatu u deck. dok guramo, ce se uneredit, tako da usput je lijepimo i za zid, najbolje to radit dok je natopljena. dok ne dođe u ravninu. isto tako gledamo da kanali budu popunjeni sve do vrha s vatom kako ne bi potapalo komoru. jer cemo liquid control kasnije otvorit do kraja, driptipom. otvoren je na lijevo, zatvoren skroz desno. Sto je više otvoren, okus je bolji jer više likvida dolazi na coil.
i gotovo.
gledati da višak vate u kanalima ne dolazi u doticaj s žicom coila jer neće dobro radit.
znam, neuredno, previše vate, možete bolje. pa napravite, meni se ne da, jer i ovako radi jako jako dobro.
tutorial pictorial slaganja Berserkera, i općenito, vašeg prvog grijača na bilo kojem RBA RTA atomizeru je u temi Izrada prvog dobrog MTL grijača za mehanički mod
viewtopic.php?f=85&t=26737