a gle, ovo sta ti je Žac reko. tekućine sa više VGa se drugačije ponašaju na toplini nego recimo VPG 50/50.
isto šta griješiš. kad vatu proguraš i natopiš prvo kreni sa manjim W, recimo 8, i kad se grijač odnosno vata dobro napuni tj. natopi tekućinom, recimo nakon 5 minuta parenja, onda digni snagu odnosno W. ovisi i koju vatu koristiš. ove bolje tj. skuplje vate s vrlo brzo natope dok nekim jeftinim tipa Lola1 treba cijela vječnost da se pravilno natopi. a ima još jedna stavka. čačkalica je promjer cca jedno cijelo 8mm. to je mali coil i on nije za tu snagu koju ti spominješ. uzmi borer od 2.5. kupi, nabavi, šarafciger. što širi coil staviš, više vate stane, bolje je natapanje, i u s vezi s time možeš i snagu (W) dignut. jbg. nekad, u počecima tih debljih žica, radili su se coilovi s 0.4 kantalom za snagu petna1jst do 25 W
0.2 nije za to. nikako. 0.2 je za pućkanje, na niskoj snazi. tanka žica, brzo se zagrijava ali i brže hladi, manja snaga je potrebna da se ugrije. tamo sam ti linkao, naruči s one stranice one 4 stvari i motaj na različite promjere, sve zajedno je 50 kn. ne budi lud kod nas davat 40 i više kn za isti qurac. vata iz dma, ebelin, ona od 9 kn, skuplja je sasvim dobra ako ne koristiš neku famoznu vatu, koja po našim trgovinama dođe 40 do 50 kn. bacanje para za neiskusne.
onu žicu i ja koristim, godinu i više koristio sam kog gen do s ebaya, bolje od Muji vate, ali ipak, što se natapanja tiče, čak i neautentificirana cotton bacon s ebaya od dolar i nešto, bolje natapa od KGD. kapneš na coil i tekućina se širi samo tako. ne bacaj lovu na gluposti. ako oćeš možeš. ko ti brani. ito tako, bolji okus ćeš dobit s razdvojenim zavojnicama.
i da ti odgovorim na pitanje. što više na1motaja grijač ima, to mu i otpor raste. gle, doggz ima malu komoru, i stime u vezi nije podoban za veliku snagu jer se sve skupa grije. za veće snage traži atomizere s većom komorom. intenzivan okus i je tu zbog male komore.
_________________ Provari p3 + Expromizer v4, Dna40 + Berserker v2 Cuboid + Brunhilde DL x2
Zadnja izmjena: buje3000; 04 kol 2018 00:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
|