Otvorio sam novu temu jer će biti raznih pitanja dok se posloži sve na svoje mjesto. Bit će tu naručivanja punjača, baterija, žica, tekućina, aroma, modova, atomizera, ovog onoga... Ali sve svojim redom nekako.
Čisto da se prisjetimo moje priče vejpanja za uvod. Počeo sam vejpati početkom 11. mjeseca prošle godine i od tada cigare pale samo par puta napamet. Ni jednu nisam zapalio od tada i mislim da su one prošlost. Od samog početka koristim iStick pico sa Nautilus 2 attijem. U dogovoru sa dragim ljudima sa ovog foruma, krajem 12. mjeseca (čini mi se) kupujem doggy style i koristim ga do danas. Ujedno tada kupujem vatu, nešto osnovne opreme za izradu vlastitih grijača i žice.
Doggy style, već pomalo odlazi u prošlost. Naime, staklo(plastika) tanka izgleda se raširila, pa svako toliko preskoči navoj na "bazi". Sva sreća ne iscuri tekućina u džep

. Doggy je, inače, odličan! Do sada nikakvog curinja, ma ustvari ni najmanjeg problema. Lako se sve odradi na njemu. Danas sam naručio još jedan

.
Ajmo dalje!
Razmišljam da si uzmem još koji atty... ali probao bi možda probati DL. Razmišljam o Ammitu 22.
Prije svega, šta kažete na takvu odluku? Da li mogu koristiti postojeću žicu za njega (Authentic Vandy Vape Kanthal A1 Heating Wire Kanthal A1, 28 AWG, 30ft) koju koristim za Doggyja? Hoće li on biti ok za pica u smislu wataže i drugih stvari?
Imate li kakvu drugu preporuku?