Pozdrav ekipa ,evo i mene sa mojim buckurisima

Baza je kemig glicerin(nije bilo velikih pakiranja VG-a pink mule) + PG (pink mule) sa nikotinom,kada sam sve smjesao dobio sam 1350 ml baze VG 90%PG10% sa 3 mg nikotina tako da je i dalje "light" ali nije ona siromasna/smijesna kolicina od 1 mg koja se jedva i osjetila...
Bazu sam smiksao i pustio da ostoji jednu noc.
Sve tekucine sam radio po 100 ml da mi bude 1 ml 1 %
03.01. napravio sam tekucne sa postotkom
Ry4 Asian 2% (tpa)
Burley 5% (inawera)
Ry4 Double 7%+Vanilla Custard 3% (kts)
Sve sam potopio u vrucoj vodi pustio dok se ne ohladi,stavio na hladno i tamno mjesto uz dnevno muckanje prva 3 dana pustio malo otovreno po 1 h ali odlucio da necu jer ne bi volio da mozda aroma oslabi ali ako bude potrebno ili ako vi savjetujete da treba povremeno steepati slobodno napisite koliko cesto i koliko vremenski.Probao prije 2 dana Asian i Double+Vailla i fine su mi
Danas dobio ostale arome pa sam napravio:
Cherry Cigar 3% (meiwei)
Frenc Pipe 3% (meiwei)
Old Captain 2,5% (meiwei)
Menthol 3% (tpa)
Ove tekucine nisam uranjao u vrucu vodu radi ubrzanja, odlucio sam ih parit u Veljaci kad dobro sazriju uz dnevno muckanje do tada,da li je potrebno steepanje to vi meni recite

Omjeri preporuceni su ugl 2-4 % ja sam stavio 3% da bude neka zlatna sredina i na preporuku Buje osim Old Captaina,kako je samo 10% pg-a u mojoj bazi koji i nosi okus prejake ne mogu biti,ako koja bude slaba lako nadodam arome iako mislim da nece trebat jer ni ne volim previse aromatiziran okus al to cu znat za 3 tjedna.
Vjerujem da ce bit ok,one koje budu best off cu nastavit muckat i pariti,(iako cu sve poparit) kad dode vrijeme probat jos koju duhansku aromu itd...
Evo i slike vi slobodno napisite da li nesto treba bolje /drugacije i da li treba steepat,Tnx

Procitao da se Mentol moze drugi dan pariti ja sam svoje radio prije nekih 12 h,vrag mi nije dao mira i sada parim mentol i super je pravo osvjezenje za malo razbit duhanske okuse