kako sam i pročito u jednom postu valja ona koja vama valja... no ipak je velika razlika dali nešto valja vama i još trojici ili valja ipak malo širem auditoriju
Eo napr. ja

, počeo naravno sa Dekangom, kao i mnogi... nekad mi je bio dobar, sad... ne bi baš. istini za volju nisam ga pario već 100 godina ali nekako ne bi baš

, onda sam otkrio neke Shark tekućine... za početnike nisu loše, poradi 30:70 sastava imaju dosta jaki TH i u to doba, kao tad nedavno bivšem pušaću

bome su mi odgovarale.
Pa sam probao i Vriginiu White... nije mi se baš svidila

I onda počinju moje putešestije

po pitanju e tekućina... kako i ja i draga dosta putujemo (što poslom što privatno) tako imam tekućine odasvud... jebemu za barem pola ne znam ni kako su se zvale
Trenutno sam na Avoriji, godfader

, dobra ali nije baš za parenje cijeli dan, nju kombiniram sa nekom poljskom (ubite me kak se zove nikad ju prije nisam vidio a sad nisam doma) s okusom lubenice i ta mi je baš dobra

Također od nekih "razvikanijih" probao sam i Pulp, dva okusa... jedan je bio Adios Motherfucker

a drugi... uh jebem gaaaaaa, kak se zvao... uh... zaboravih al imam ga još negdje pa ću pogledati. Ta dva mi se nisu baš svidjela...
Sad moram gibat... nastavak slijedi

a ovim putem pozivam i ostale da kažu koju o tekućinama koje su parili/koje pare... primarno onim kupovnim naravno (jebi ga vjerujem da još uvijek dosta ljudi ne slaže svoje - možda sam i u krivu) ali isto tako slobodno pišite i o svojim receptima...
I naravno ko što voli glede što okusa što nekih brendova...