| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2012 17:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
|
Ispravka netočnog navoda.PG ne daju po apotekama, osim kemiga, ali ovo je megalopolis, a ptičkica živi u nekom selu. JASNO. Plus toga volim ispitani pg, pa mi to DODO nabavlja, nisu svi isti, učite kemiju.
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2012 17:46 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
|
Nije nikakav netočni navod.U mojoj apoteci ima PG.Ali da je to rijetko ...je.Još je netko pisao na crnom da u kvartovskoj apoteci ima PG.
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2012 18:36 |
|
|
Ptichicaa je napisao: kak vama u apoteci daju pg? mene gledaju ka da sam drknuta u glavu kad pitam. pa odustala. uspila samo nabavit vg u nekoj privatnoj i to jedva, i ta teta me je gledala ka sam drknuta u glavu.  ja poslao ženu  jer sam ja prehlađen  i u jednoj apoteci kupila PG ali je ova čudno gledala i rekla joj da ona ne odgovara ako nekom nešto bude od toga.a u drugoj je kupila VG bez problema niko nije ništa pitao 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 02:01 |
|
|
sanja je napisao: Ne kužim,VG možeš dobit u svakoj apoteci! A PG u Kemigu ili ponekoj dobro opremljenoj  običnoj apoteci! Je, tako san i ja pročitala na forumu a vamo u zbilji ne ide to tek tak. Kažu da to ne prodaju, da je to njima za mućkanje ali ako im kažem šta će mi da će razmislit, ja im kažem a oni da ne mre, da ću se potrovat. Ma briga me...dok je Siniše ne da mi se moljakat. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 13:21 |
|
|
I kod mene slicno...PG mogu kupiti bez problema,ali kad spomnem VG teta me odmah gleda popreko i sumnjicavo.....ko da muckam otrove kod kuce  .....
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 13:29 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
sanja je napisao: Nije nikakav netočni navod.U mojoj apoteci ima PG.Ali da je to rijetko ...je.Još je netko pisao na crnom da u kvartovskoj apoteci ima PG. Nemam pojma, nedem tam, a PG i PG nisu isti. negdje sam napisao formulu, ali nemam pojma đe
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 16:27 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ptichicaa je napisao: E nesnalazljive li zenske. Nije ti palo nesto drugo na pamet? Analni sex primjerice. A i ove tvoje treba, razmislit cu hocu li ti prodati. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 16:40 |
|
|
Karo je napisao: I kod mene slicno...PG mogu kupiti bez problema,ali kad spomnem VG teta me odmah gleda popreko i sumnjicavo.....ko da muckam otrove kod kuce  ..... kod mene PG gledaju sumlivo a VG davaju bez problema.  to je izgleda od grada do grada 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 16:58 |
|
|
cuky je napisao: Karo je napisao: I kod mene slicno...PG mogu kupiti bez problema,ali kad spomnem VG teta me odmah gleda popreko i sumnjicavo.....ko da muckam otrove kod kuce  ..... kod mene PG gledaju sumlivo a VG davaju bez problema.  to je izgleda od grada do grada  Ma nije do grada vec do faktora pismenosti....sve sami  shupakfabeti (analfabeti) rade po apotekama jbg. 
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2012 17:41 |
|
|
evo mene opet sa pitanjem.svi spominjete sinišu a ja ga nikako nači na forumu,imali broj moba ili kako več doči do toga 
|
|
 |
|
 |