Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 11 sij 2012 17:39 
Moderator

Ispravka netočnog navoda.PG ne daju po apotekama, osim kemiga, ali ovo je megalopolis, a ptičkica živi u nekom selu. JASNO.
Plus toga volim ispitani pg, pa mi to DODO nabavlja, nisu svi isti, učite kemiju.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2012 17:46 

Nije nikakav netočni navod.U mojoj apoteci ima PG.Ali da je to rijetko ...je.Još je netko pisao na crnom da u kvartovskoj apoteci ima PG.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2012 18:36 

Ptichicaa je napisao:
kak vama u apoteci daju pg? mene gledaju ka da sam drknuta u glavu kad pitam. pa odustala. uspila samo nabavit vg u nekoj privatnoj i to jedva, i ta teta me je gledala ka sam drknuta u glavu. :joj:

ja poslao ženu :) jer sam ja prehlađen ;) i u jednoj apoteci kupila PG ali je ova čudno gledala i rekla joj da ona ne odgovara ako nekom nešto bude od toga.a u drugoj je kupila VG bez problema niko nije ništa pitao :51:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 02:01 

sanja je napisao:
Ne kužim,VG možeš dobit u svakoj apoteci! A PG u Kemigu ili ponekoj dobro opremljenoj :) običnoj apoteci!

Je, tako san i ja pročitala na forumu a vamo u zbilji ne ide to tek tak. Kažu da to ne prodaju, da je to njima za mućkanje ali ako im kažem šta će mi da će razmislit, ja im kažem a oni da ne mre, da ću se potrovat. :conf: :joj: :joj: :joj:
Ma briga me...dok je Siniše ne da mi se moljakat. :uzi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 13:21 

I kod mene slicno...PG mogu kupiti bez problema,ali kad spomnem VG teta me odmah gleda popreko i sumnjicavo.....ko da muckam otrove kod kuce :conf: .....

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 13:29 
Moderator

sanja je napisao:
Nije nikakav netočni navod.U mojoj apoteci ima PG.Ali da je to rijetko ...je.Još je netko pisao na crnom da u kvartovskoj apoteci ima PG.

Nemam pojma, nedem tam, a PG i PG nisu isti. negdje sam napisao formulu, ali nemam pojma đe

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 16:27 
Administrator

Ptichicaa je napisao:
ali ako im kažem šta će mi da će razmislit, ja im kažem a oni da ne mre, da ću se potrovat. :conf: :joj: :joj: :joj:

E nesnalazljive li zenske. Nije ti palo nesto drugo na pamet? Analni sex primjerice.
:angry_shake:
A i ove tvoje treba, razmislit cu hocu li ti prodati.
:shake:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 16:40 

Karo je napisao:
I kod mene slicno...PG mogu kupiti bez problema,ali kad spomnem VG teta me odmah gleda popreko i sumnjicavo.....ko da muckam otrove kod kuce :conf: .....

kod mene PG gledaju sumlivo a VG davaju bez problema. :bli: to je izgleda od grada do grada :rotfl:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 16:58 

cuky je napisao:
Karo je napisao:

kod mene PG gledaju sumlivo a VG davaju bez problema. :bli: to je izgleda od grada do grada :rotfl:

Ma nije do grada vec do faktora pismenosti....sve sami :kam: shupakfabeti (analfabeti) rade po apotekama jbg. :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 sij 2012 17:41 

evo mene opet sa pitanjem.svi spominjete sinišu a ja ga nikako nači na forumu,imali broj moba ili kako več doči do toga :sinisa:

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, Google [Bot] i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club