| Autor |
Poruka |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 08 sij 2012 17:03 |
|
|
CHROMEX je napisao: Možda mala Chi-Chi, ili....hm E.R.? Blizu si.....blizu,veoma blizu....  ...ima par vidovitih ali ne ovo dvoje... edit:@cuky-Tarot kaze da nije ista tekucina....  .... 
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 13:19 |
|
|
|
evo mene opet,pomagajte.u apoteci sam našao PG (propylen glycol) i VG (vegetable glycerol) ima oba dvije tekučine i sad ovu PG što imam a 18mg nikotina sa čime da razblažim da mi ne smeta i koliko i ova VG jeli se može pušit sama bez nikotina.jeli to inače sama tekučina sa dodatkom nikotina.oču pitat smijem li u ovu sirovu VG tekučinu stavit malo arome i parit se sa tim,oče li što bit cigaru od toga da mi ne crkne.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 13:28 |
|
|
cuky je napisao: evo mene opet,pomagajte.u apoteci sam našao PG (propylen glycol) i VG (vegetable glycerol) ima oba dvije tekučine i sad ovu PG što imam a 18mg nikotina sa čime da razblažim da mi ne smeta i koliko i ova VG jeli se može pušit sama bez nikotina.jeli to inače sama tekučina sa dodatkom nikotina.oču pitat smijem li u ovu sirovu VG tekučinu stavit malo arome i parit se sa tim,oče li što bit cigaru od toga da mi ne crkne. Imas na forum...citaj
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 15:06 |
|
|
Karo je napisao: cuky je napisao: evo mene opet,pomagajte.u apoteci sam našao PG (propylen glycol) i VG (vegetable glycerol) ima oba dvije tekučine i sad ovu PG što imam a 18mg nikotina sa čime da razblažim da mi ne smeta i koliko i ova VG jeli se može pušit sama bez nikotina.jeli to inače sama tekučina sa dodatkom nikotina.oču pitat smijem li u ovu sirovu VG tekučinu stavit malo arome i parit se sa tim,oče li što bit cigaru od toga da mi ne crkne. Imas na forum...citaj ja to nemogu nač,koi omjer i oče li izgorit na samu (vegetable glycerol) tekučinu sa apoteke
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 15:31 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nece, pari slobodno.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 19:09 |
|
|
evo smikso sam nešto.ovaj stari PG totally green 18mg pomješao sa VG iz apoteke tako da sam ulio 40% VG i malo arome čokolade.sad parim i ne smeta mi  a ni okus nije loš,i pare ima puno više nego što je bilo.za sad sam sretan a kad prođe nahlada onda čemo dalje miksat
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 19:46 |
|
|
|
Stavi 70% - 80 % VG-a u Pg tekucinu koju imas. Ali moras se pomirit s time da ce ti aroma i kolicina nikotina oslabit. Stavi 5 - 10% vode u cisti VG jer ce ti nerazrijedjeni vg bit pregust za parit. A mozes razrijedit i sa nekakvim viskijem. (Whiskey). Kod razredjivanja sa viskijem dobis i aromu po njemu. Nemoj stavljat nekakve likere jer oni imaju puno boje i secera u sebi. Inace, sve tekucine mozes koristit onakve kakve si kupio u apoteci ali nece ti bit fino.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 10 sij 2012 22:43 |
|
|
Lis je napisao: Stavi 70% - 80 % VG-a u Pg tekucinu koju imas. Ali moras se pomirit s time da ce ti aroma i kolicina nikotina oslabit. Stavi 5 - 10% vode u cisti VG jer ce ti nerazrijedjeni vg bit pregust za parit. A mozes razrijedit i sa nekakvim viskijem. (Whiskey). Kod razredjivanja sa viskijem dobis i aromu po njemu. Nemoj stavljat nekakve likere jer oni imaju puno boje i secera u sebi. Inace, sve tekucine mozes koristit onakve kakve si kupio u apoteci ali nece ti bit fino. provo sam sad razmutit 80% VG nije loše a dodo sam malo arome čokolade i viskija,okus nije loš  hvala na savjetu
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2012 12:36 |
|
|
kak vama u apoteci daju pg? mene gledaju ka da sam drknuta u glavu kad pitam. pa odustala. uspila samo nabavit vg u nekoj privatnoj i to jedva, i ta teta me je gledala ka sam drknuta u glavu. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2012 15:51 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
Ne kužim,VG možeš dobit u svakoj apoteci! A PG u Kemigu ili ponekoj dobro opremljenoj  običnoj apoteci!
|
 |