Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 08 sij 2012 17:03 

CHROMEX je napisao:
Možda mala Chi-Chi, ili....hm E.R.?

Blizu si.....blizu,veoma blizu.... :) ...ima par vidovitih ali ne ovo dvoje... :rotfl:

edit:
@cuky-Tarot kaze da nije ista tekucina.... :alikako: .... :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 13:19 

evo mene opet,pomagajte.u apoteci sam našao PG (propylen glycol) i VG (vegetable glycerol) ima oba dvije tekučine i sad ovu PG što imam a 18mg nikotina sa čime da razblažim da mi ne smeta i koliko i ova VG jeli se može pušit sama bez nikotina.jeli to inače sama tekučina sa dodatkom nikotina.oču pitat smijem li u ovu sirovu VG tekučinu stavit malo arome i parit se sa tim,oče li što bit cigaru od toga da mi ne crkne.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 13:28 

cuky je napisao:
evo mene opet,pomagajte.u apoteci sam našao PG (propylen glycol) i VG (vegetable glycerol) ima oba dvije tekučine i sad ovu PG što imam a 18mg nikotina sa čime da razblažim da mi ne smeta i koliko i ova VG jeli se može pušit sama bez nikotina.jeli to inače sama tekučina sa dodatkom nikotina.oču pitat smijem li u ovu sirovu VG tekučinu stavit malo arome i parit se sa tim,oče li što bit cigaru od toga da mi ne crkne.

Imas na forum...citaj

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 15:06 

Karo je napisao:
cuky je napisao:

Imas na forum...citaj

ja to nemogu nač,koi omjer i oče li izgorit na samu (vegetable glycerol) tekučinu sa apoteke

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 15:31 
Administrator

Nece, pari slobodno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 19:09 

evo smikso sam nešto.ovaj stari PG totally green 18mg pomješao sa VG iz apoteke tako da sam ulio 40% VG i malo arome čokolade.sad parim i ne smeta mi :ali: a ni okus nije loš,i pare ima puno više nego što je bilo.za sad sam sretan a kad prođe nahlada onda čemo dalje miksat

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 19:46 

Stavi 70% - 80 % VG-a u Pg tekucinu koju imas. Ali moras se pomirit s time da ce ti aroma i kolicina nikotina oslabit.
Stavi 5 - 10% vode u cisti VG jer ce ti nerazrijedjeni vg bit pregust za parit. A mozes razrijedit i sa nekakvim viskijem. (Whiskey). Kod razredjivanja sa viskijem dobis i aromu po njemu. Nemoj stavljat nekakve likere jer oni imaju puno boje i secera u sebi.
Inace, sve tekucine mozes koristit onakve kakve si kupio u apoteci ali nece ti bit fino.

Povratak na vrh 

Post Postano: 10 sij 2012 22:43 

Lis je napisao:
Stavi 70% - 80 % VG-a u Pg tekucinu koju imas. Ali moras se pomirit s time da ce ti aroma i kolicina nikotina oslabit.
Stavi 5 - 10% vode u cisti VG jer ce ti nerazrijedjeni vg bit pregust za parit. A mozes razrijedit i sa nekakvim viskijem. (Whiskey). Kod razredjivanja sa viskijem dobis i aromu po njemu. Nemoj stavljat nekakve likere jer oni imaju puno boje i secera u sebi.
Inace, sve tekucine mozes koristit onakve kakve si kupio u apoteci ali nece ti bit fino.

provo sam sad razmutit 80% VG nije loše a dodo sam malo arome čokolade i viskija,okus nije loš :blje: :plus: hvala na savjetu

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2012 12:36 

kak vama u apoteci daju pg? mene gledaju ka da sam drknuta u glavu kad pitam. pa odustala. uspila samo nabavit vg u nekoj privatnoj i to jedva, i ta teta me je gledala ka sam drknuta u glavu. :joj:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2012 15:51 

Ne kužim,VG možeš dobit u svakoj apoteci! A PG u Kemigu ili ponekoj dobro opremljenoj :) običnoj apoteci!

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club