| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 16:32 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Kada uvuces elektricnu cigaretu nesmije peci grlo. To znaci da radi na suho i iritacija grla je ocekivana kao i kratki vijek atomizera. Opet tu je primjer i Lisa i Kare. Jednom smeta VG a drugom PG. Kao sto je receno zavisi i od kolicine nikotina i arome. Moras nam puno vise podataka dati, kao koje cigarete si pusio i u kojoj kolicini. Elektronska cigareta je divna stvar ali neke stvari treba nauciti i isprobati. Srecom ne radi se o puno novaca ni vremena. Recimo ja sam sad jako prehladjen i imam temperaturu ali to me ni malo ne ometa u parenju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 18:27 |
|
|
|
evo ovako pušio sam 2-3 kutije bjelog valtera,parim se več neko vrjeme ali i koristim obične cigare tj 4-5 cigara na dan.prehlada me hvata ima od nove godine pa se stalno borim i sad me svladala.jučer sam dobio ego-t i mogao sam ljepo uvuči paru,malo me rezuckala ali mislim da je to ok i pare ima ljepo.koristim pg tekučinu imam jednu sa 18mg i jednu bez nikotina,u 100ml je uliveno 03mg arome camela i 03mg čokolade.i sad od kad sam počeo kašljat a to je od sinoč i ne kašljem prejako smeta mi čim uvučem paru uhvati me grozan kašalj a kad uvučem običnu cigaru ništa.evo sad sam stavio tekučinu bez nikotina i u njoj nema čokolade samo camel i izgleda da mi je malo bolje ali isti rezucka.povuko sam jedno 10 dimova bez uvlačenja da mi dođe nova tekučina do grijača i malo je bolje ali isto kašljem,
sad kako prepoznat i kako rješit ako malo tekučine dolazi do grijača,znači pare ima ljepo i provao sam uvuči 2 puta bez paljenja pa onda sa paljenjem grijača pa mi isto reže i reže.sad pušim normalne cigare dok mi ne prođe nahlada uvučem svako malo paru pa se ugušim od kašlja,eto to je to i ima li mi pomoči što savjetujete.e i ima manje pare sa ovom tekučinom bez nikotina
sad mi ima malo pare i kako se zna da treba punit bateriju na ego-t 1100 na bateriji ima plava lampica na dnu,jeli ona počme blicat ili što več
Zadnja izmjena: cuky; 06 sij 2012 18:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 18:35 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Jos samo reci tko je proizvodjac baze i arome. Makar meni se cini da moras preci na VG - vegetable glycerin
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 18:41 |
|
|
|
totally green made in europe jedino to piše na njom ako je to to
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 19:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: totally green made in europe jedino to piše na njom ako je to to Radi se o mjesavini PG/VG, tako da opet nista ne znamo.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2012 19:25 |
|
|
|
PG kvadratič na njom je označen sa x a VG nije
i kako da znam kad je prazna baterija od 1100 ona koja ima plavu lampicu na dnu jeli blica ili več što
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 07 sij 2012 09:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
cuky je napisao: PG kvadratič na njom je označen sa x a VG nije
i kako da znam kad je prazna baterija od 1100 ona koja ima plavu lampicu na dnu jeli blica ili več što X znači da je to gdje je x, bar bi tako trebalo bii. Valjda blica.Recimo to ovako: imaš baterijsku lampu i kada znaš da je baterija prazna?
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 07 sij 2012 09:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: PG kvadratič na njom je označen sa x a VG nije
Ha?!? Totally Green ima samo PGG i PEG 400. Odakle tebi ovo?
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 07 sij 2012 11:13 |
|
|
Kinta je napisao: cuky je napisao: PG kvadratič na njom je označen sa x a VG nije
Ha?!? Totally Green ima samo PGG i PEG 400. Odakle tebi ovo? http://www.e-cigareta.com.hr/proizvodiodavde i imaju sve i ja sam naručio bazu bez arome sa nikotinom i aromu posebno i maloprije sam naručio VG pa čemo vidit jeli do toga,nadam se da jes
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 07 sij 2012 12:42 |
|
|
Evo ja sam kronično prehlađena sinusa radi i imala upale grla non stop prije neg se prebacih na e-cig. Od tad, samo jednom imala upalu grla i to na početku karijere parenja i mogu reć da mi je smetala količina nikotina u tekućini a i vrsta tekućine. (neću spominjat experimente) Ne znam koju koristiš al meni je FA zakon, nemam nikakvih smetnji. Na 901 je jače rezanje grla čak i sa 18mg, to mi je super bar za jutro jer imam osjećaj prave cigare al inače dimim na 501 i ne bunim se jer mi paše da je blag, niš posebno ne reže tako ni ne smeta a opet neš činiš s rukama. By the way, sad ti je sezona prehlada pa si se možda jednostavno prehladio nevezano za e-cig. 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |