|
.
Sada je: 25 tra 2026 11:15. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
razdor
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2015 21:05 |
|
|
|
mislim da fek0 nije u pravu. okus vate(lola i sl.) se skoro uvijek osijeti u pocetku(pogotovo nakon dry burna bar mi se cini). sutra mi stize koh gen do pa cu viditi oce li biti bolje.
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
tama
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 sij 2015 21:13 |
|
|
rrzdrr je napisao: mislim da fek0 nije u pravu. okus vate(lola i sl.) se skoro uvijek osijeti u pocetku(pogotovo nakon dry burna bar mi se cini). sutra mi stize koh gen do pa cu viditi oce li biti bolje. ajd baš javi 
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2015 01:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
A dobro onda...japanska vata daje predivnu aromu i kad je suha u losem setupu. Stvarno ne znam na cemu su ljudi parili prije...na uloscima valjda. I dalje tvrdim da je to zato sto ili ne napravi priming vate prije sklapanja tanka ili ne zna sloziti setup kako treba.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2015 01:05 |
|
|
fek0 je napisao: A dobro onda...japanska vata daje predivnu aromu i kad je suha u losem setupu. Stvarno ne znam na cemu su ljudi parili prije...na uloscima valjda. I dalje tvrdim da je to zato sto ili ne napravi priming vate prije sklapanja tanka ili ne zna sloziti setup kako treba. e sad ti.. ma normalno da treba prvo natopiti vatu, ali svejedno se taj pocetni smek osjeti.
|
|
 |
|
 |
|
Spitfire11
|
Naslov: Postano: 12 sij 2015 05:27 |
|
|
|
Pozdrav, nabavia san prvi rba prije par dana, kayfun lite+ klon sa FT-a. Slozia san ga vec par puta kako triba. Minjan grijac nakon svakog tanka cisto radi vjezbe. 8 namotaja oko kayfun šarafcigera .2 FeCrAl i lola 100% cotton. Svaki put mi je drugaciji otpor, otprilike 2.5ohma. Sad par pitanja: kako stabiliziran otpor? Ima neka tehnika? Vidia san na YT da ekipa grije coil i preša ga? Takodjer kadkad poplavi nakon sta ga preslozin. Tekucina pocne isticat kroz rupu za zrak. Ima ko kakvu ideju? Poprilicno san siguran da ga svaki put isto slozin, pazin da coil ne dodiruje rupu za zrak i da nema previše vate. I da kako ga punite? Kroz vijak na dnu ili s vrha? Primjetia san da ne poplavi kad ga punin kroz vijak ali tako mi je teze ocjenit kad je pun.
Sent from my SM-N9005
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Postano: 12 sij 2015 09:47 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Spitfire11 je napisao: Takodjer kadkad poplavi nakon sta ga preslozin. Tekucina pocne isticat kroz rupu za zrak.
Ovo znači samo da trebaš još vježbati dok ne naučiš slagati setup, kad ti slaganje potpuno "uđe u prste" neće ti se više dešavati da ti curi tekućina ...
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
dady93
|
Naslov: Re: Postano: 12 sij 2015 10:37 |
|
|
Sad par pitanja: kako stabiliziran otpor? Ima neka tehnika? ...Zategni šarafiće dobro.. a za curenje stupi nekako u kontakt s majstorom za Kayfun -@ m@xym-om 
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2015 11:17 |
|
|
|
punjenje preko top-capa iliti odozgora je bolje. za to punjenje pogledaj na youtube video kako se puni kayfun. dakle, otvoriš topcap, prstom držiš rupu za zrak pokrivenu cijelo vrijeme dok to radiš. puniš ga ne do vrha, treba ostat malo mjesta za zrak, kad je napunjen, staviš top cap na mjesto, zašarafiš da ti navoji uhvate, okreneš kayfun naopako, počekaš da se tekućina prelije, makneš prst sa rupe za zrak i zašarafiš do kraja, tako ispravno puniš kayfuna.
šta se tiče stabiliziranja otpora 1. možda su ti navoji na modu prljavi pa ih obriši maramicom. 2. stvar, negdje sam pročitao da za to kad zašarafiš zavojnicu/coil na mjesto napraviš probno paljenje (i da vidiš da li ima hot spotova) i nakon toga pritegneš šarafe na postovima.
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Ladislav
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2015 11:39 |
|
|
borio (im) sam se sa istim problemom pa pročitaj viewtopic.php?f=85&t=8375Što se tiče curenja, kako iskusna ekipa kaže treba uloviti ruku za setup. To ovisi o samim kanalima, vrsti tekućine, vati..... Poslušao sam savjet i stavio više vate i sada mi ne curi. No bio sam pretjerao i složio malo previše. Uz to nisam dovoljno namočio vatu prije zatvaranja pa sam je očito pregorio na suho. Cijeli tank sam kod izisaja osjetio jedan strani okus. Jučer sam presložio vatu, stavio je ipak malo manje i dobro je namočio prije slaganja. Uletilo mi je malo tekućine u kanal za zrak, ali ispuhalo se-isparilo i sada je savršeno. Jednostavno treba uloviti ruku. Šte se tiče promjenivog otpora, uzrok može jedino biti u spoju-kontaktima. No pazi da ne pretjeraš sa stezanjem jer lako provrtiš navoje.
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 sij 2015 17:23 |
|
|
tama je napisao: rrzdrr je napisao: mislim da fek0 nije u pravu. okus vate(lola i sl.) se skoro uvijek osijeti u pocetku(pogotovo nakon dry burna bar mi se cini). sutra mi stize koh gen do pa cu viditi oce li biti bolje. ajd baš javi  koh gen do 
|
|
 |
|
 |
Sada je: 25 tra 2026 11:15. | Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2026 11:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |