Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 09 sij 2015 01:08 

Fyla je napisao:
Sto se tekucine tice...

A zasto bi morao (vec nakon mjesec dana) proci na neduhanske? A da je aroma bitna, meni iz osobnog iskustva je... Evo da sam neke arome probao prije nego neke koje jesam, pitanje dal se ne bi vratio na analogiju. Ovako sam shvatio da ipak ima onoga kaj meni pase i kaj mi valja.
Dosta je to i individualna stvar, ovisi o pojedincu i sta njemu pase. Samo kazem da ne treba odustati ako ti prva stvar ne legne...

Dapače, svakom paše nešto drugo, zasad su mi duhanske arome super, previše sam čitao reviewove raznih voćnih aroma pa sam očekivao neki super-turbo-cool osjećaj kod njih, međutim, to se nije desilo. Uglavnom me podsjećaju na labelo. Ubijenost receptora na jeziku kao posljedica pušenja vjerojatno isto igra faktor.

Analogiju sam nakon 2 tjedna vapinga probao i - ne hvala. Odustajanje mi ne pada na pamet, ovo je predobro ;)

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2015 01:20 

Nisu voćne od svih proizvođača aroma dobre niti sa svakim setupom. Moraš točno napisati
na čemu si pario i čiju tekućinu da bi ti mogli pomoći... ili odmoći :angel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2015 01:34 

mateo je napisao:
Nisu voćne od svih proizvođača aroma dobre niti sa svakim setupom. Moraš točno napisati
na čemu si pario i čiju tekućinu da bi ti mogli pomoći... ili odmoći :angel:

Istina, u pravu si, trenutno parim na kanger emowu, tako da i to vjerojatno igra ulogu, a par voćnih sam probao od hangsena, koje sam s vremenom, eksperimenata radi, sazrijevao, luftao i slično. Nisu one toliko loše koliko su ... meh, ništa posebno. Uglavnom, zasada mi se više s njima ni neda eksperimentirati dok se ne zasitim duhanskih. A nešto iz reda rba-ova je svakako iduća meta. :vaper:

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2015 02:04 

ja sam se s duvana skinuo sa voćnim aromama. i tako prvih mjesec dana. i onda otkrio duhanske. i sad 5mjeseci sam samo na duhanskim, voćne eventualno par povlačenja za presjeć, jednom tjedno. meni osobne su duhanske za guštat. i da, iz mjeseca u mjesec je sve bolje, iste tekućine se bolje osjete.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2015 09:23 
Moderator

Na e-cigaretama sam preko dvije godine i od voćnih mi je najbolja kupina, ali čak ni nju ne mogu pariti duže od sat vremena. Večinom sam naduhanskim i pseudo duhanskim aromama.

Povratak na vrh 

Post Postano: 09 sij 2015 09:48 
Moderator

Kupina? ajde donesi da isprobamo u subotu ako imaš.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2015 19:17 

Evo ja dobio taifun gt i napravio prvi setup. Mogu rec da sam zadovoljan. Nije bas najurednije napravljeno al dimi. Jedino je na pocetku malo okus vate bio ali je nestao i sad ide samo fina aroma. Jel ima ko kakav savjet kako izbjec taj okus vate na pocetku. ( lola 100 % cotton )

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2015 19:58 

dzanki je napisao:
Evo ja dobio taifun gt i napravio prvi setup. Mogu rec da sam zadovoljan. Nije bas najurednije napravljeno al dimi. Jedino je na pocetku malo okus vate bio ali je nestao i sad ide samo fina aroma. Jel ima ko kakav savjet kako izbjec taj okus vate na pocetku. ( lola 100 % cotton )

koh gen do :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2015 20:19 
Moderator

Japanska vata mu to neće rješiti, zato što nije do vate. Treba znati složiti setup kak se spada i natopiti vatu tekućinom kad se ista provede kroz zavojnicu. Taifun baš i nije najidealniji RBA za početnika...nije baš da svaki setup radi kak se spada, malo je osjetljiviji na količinu vate koja se provlači kroz rupe za tekućinu na košuljici. Nakon par setupova, doći će na ono što ga zadovoljava...nije to Kayfun pa da ga složi pijan u mraku i da radi.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 sij 2015 21:03 

Natopio sam vatu kad sam ju provuko. Moram se ispraksat napravit par zavojnica valjda ce bit bolje hehehe.

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club