Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 15 sij 2014 15:04 

Zulu Zaza je napisao:
I moj najdrazi duhan je vec pocetkom 2013. bio problem za naci, pa sam skoro prestao pusiti, unazad par mjeseci sam poceo obracati paznju na e-cigarete i eto me tu.

Hvala na savjetu za kolicinu nikotina! Koliko si dugo koristila te sa aromom duhana?
Vidis zanimljivo mi je kako ti je prijelaz bio lagan, jer sam dosta ljudi cuo da se bore tjedan dva sa prilagodbom...

A nekih tjedan-dva. Nakon toga su mi jedino počele pasati tekućine koje tek malo daju na duhan, ali imaju neku drugu i naglašeniju notu u sebi. Recimo, meni osobno pašu okusi kolača - što ne znači da će i tebi biti ista situacija.

Isprobala sam duhanske, voćne, tekućine sa aromom ovih i onih sokova/pića, tekućine sa okusom hrane (lješnjaci, maslac od kikirikija, bla bla), tekućine u kojima su sastojci državna tajna, pa mi je opet jako malo toga odgovaralo. Neke su bile "krđe" iz Kine, a neke bogme i skupe, "premium" iz Amerike od razvikanih proizvođača. Treba svašta isprobati prije nego se nađe "ona prava". Zato bolje nabaviti više različitih manjih bočica, otići na koji miting sa ekipom i vidjeti što se tamo pari, a onda se baciti u ulaganje u veće bočice kad nađeš što ti paše :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 15:25 

Citat:
otići na koji miting sa ekipom

odlicni savjeti i dobra ideja... Sastanci su redoviti (AA :zu: ) ili ? Jer cujem kako se spominje birc :palfi:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 15:30 

viewtopic.php?f=67&t=3575

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 15:34 

Zulu Zaza je napisao:
Citat:
otići na koji miting sa ekipom

odlicni savjeti i dobra ideja... Sastanci su redoviti (AA :zu: ) ili ? Jer cujem kako se spominje birc :palfi:

Jesu, uglavnom ti iskoči tema u petak popodne da se "izvidi" tko sve dolazi, ali sastanci su postali toliko već uvriježeni da se više skoro nitko ne najavljuje. Zadnji put nas je bilo 15ak, triput smo dodavali stolove :)

Evo tema: Palfi

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 15:40 

Friki i Fosna hvala na linku, budem se jedanput prikljucio, pa da upoznam ljude iz nickova :mrgreen:
samo na svim slikama vidim samo kave, gdje su gemisti, pive? :zu: :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 15:49 

Zulu Zaza je napisao:
Friki i Fosna hvala na linku, budem se jedanput prikljucio, pa da upoznam ljude iz nickova :mrgreen:
samo na svim slikama vidim samo kave, gdje su gemisti, pive? :zu: :zu:

Druženja u :palfi: su subotnja, ranojutarnja do ranopopodnevna, tako da su kavice uglavnom standardni odabir :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 16:28 

izgovori, izgovori :zu:
eto nadam se da bum se brzo pridruzio na druzenju :jvas:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 18:07 

Zulu Zaza je napisao:
izgovori, izgovori :zu:
eto nadam se da bum se brzo pridruzio na druzenju :jvas:

aaaa kad marios i kinta dolete onda ima i pivice :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ožu 2014 11:01 

Evo jucer stiglo

http://www.fasttech.com/products/1411/10004998/1390900

Danas se vec pari (Dekang USA mix tekucina), sad vidio sam da se savjetuju ljudi da uvlace polako i duze nego obicnu cigarete, pa se jos navikavam. Kad se zaletim i puno povucem i udahnem pece za grlo je li se to jos nekome dogadjalo? Opcenito koliko ste uvlacili na pocetku? Jer ovo je od cigarete (obicne) nebo i zemlja.

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 ožu 2014 11:40 

Jel ima netko od ovih "početnika" u parenju da je počeo sa nekom tekućinom a da to nije dekang usa mix?? :mrgreen: Jel vi to svi kupujete u istom dućanu pa teta ponudi usa mix jer je to kakti "najsličnije" pravoj cigareti. :kuc:
što se tiče tehnike povlačenja,da,lagano i dugo povlači.Ovo dugo je nekih 3-4 sekunde....s tim da kad pustiš dugme na bateriji uvlači još jednu sekundu da povučeš svu paru iz tanka.
Btw,takav set samo crveni sam ja naručio frendici(neki dan stiglo s ft-a) i punjač je u klincu :angry_shake:
Umjesto 4.2v na izlazu,on pokazuje 2.5v....nadam se da si imo više sreće pa je tvoj uredu :)

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot*, crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club