Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 15 sij 2014 12:05 

Nisam bas siguran za ovaj ego-c twist sa FT,ja bi bolje onda uzeo vision spinner od poljaka.Jest da je skuplji ali bar znaš na čemu si jer ipak se radi o orginal i kvalitetnijoj bateriji.A sa Fasttecha si uzmes jednu obicnu egicu i dva evod tanka(sve u rinfuzi),grijača komada 5 i punjač.Ta baterija nek bude rezerva dok se spinner isprazni.

Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 12:07 

ovo potpisujem, nije velika cifra, a isplati se definitivno

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:04 

Hvala svima na savjetima, mislim kako je konacni izbor pao na http://www.fasttech.com/products/1411/10004998/1390900 ...

sad slijedi pitanje da li je netko od Vas imao iskustvo sa ovim modelom (dijelovima itd)? jer sam na par mjesta na forumu citao kako je ljudima curila tekucina itd, pa ne bih volio da se iznenadim nakon nekog vremena :zu:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:11 

Zulu Zaza je napisao:
Hvala svima na savjetima, mislim kako je konacni izbor pao na http://www.fasttech.com/products/1411/10004998/1390900 ...

sad slijedi pitanje da li je netko od Vas imao iskustvo sa ovim modelom (dijelovima itd)? jer sam na par mjesta na forumu citao kako je ljudima curila tekucina itd, pa ne bih volio da se iznenadim nakon nekog vremena :zu:

Ja sam uzet baš taj komplet i baterije su ok zasad ali ove evode što su gore sam odložio sa strane jel cure out of the box :-).. uzmi si kod nas neki T2 za početak, ja mislim da su 40 kuna.. ili čak možda original kangerov evod pa možeš iskoristiti ove grijače što su u njima

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:18 
Moderator

Darian je napisao:

Ja sam uzet baš taj komplet i baterije su ok zasad ali ove evode što su gore sam odložio sa strane jel cure out of the box :-).. uzmi si kod nas neki T2 za početak, ja mislim da su 40 kuna.. ili čak možda original kangerov evod pa možeš iskoristiti ove grijače što su u njima

A jesi li ih premotao ? Sve to curi grlja smrdi "out of the box" a ono što ne curi kooooštaaaaaaa !!!! A ako si ih premotao i cure to je onda tvoja greška :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:21 

Zulu Zaza je napisao:

Tekućina ti može procuriti u bilo kojem attyu. Paziš kako puniš, prije svakog punjenja malo obrišeš i ispušeš cijevčice, pa si miran :)
Konkretno, ovo je odličan set za rezervu i početak. Imam ga i povremeno ga upalim. Attyi nisu najbolje kopije (jeftina plastika, usnik je malo "oštar"), jedan mi je "svirao" pri povlačenju što me užasno nerviralo, ali da se zadovoljavajuće pariti dok se ne uzme nešto bolje. Baterije stvarno drže cijeli dan i nisam imala problema s njima.

Uglavnom - uzmi! :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:33 

spavle je napisao:
A jesi li ih premotao ? Sve to curi grlja smrdi "out of the box" a ono što ne curi kooooštaaaaaaa !!!! A ako si ih premotao i cure to je onda tvoja greška :D

Nisam se još bavio premotavanjem ali kupio sam dva T2 i jedan evod kod nas i svi rade bez problema, samo mjenjam grijače pa sam po tome zaključio da ovi i nisu baš nešto kvalitetni ... možda će i ovi jednom kad i ako ih premotam proraditi kako spada :smile:

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:39 

Pa dragi ljudi, hvala Vam svima na savjetima... Cim krene parenje (kako super izraz :zu: ) javim dozivljaje... Bas me zanima koliko ce mi trebati da se naviknem na e-cigaretu, s obzirom da sam iz nezadovoljstva obicnih cigarete vec godinama na motanju.

Koliko sam vidio preporucate Sinišu i Tihomira za tekucinu, imate tu kakvih savjeta (ako nekome znaci, pusim Domingo, Drum i uglavnom "jače" duhane) ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:46 

Zulu Zaza je napisao:
Pa dragi ljudi, hvala Vam svima na savjetima... Cim krene parenje (kako super izraz :zu: ) javim dozivljaje... Bas me zanima koliko ce mi trebati da se naviknem na e-cigaretu, s obzirom da sam iz nezadovoljstva obicnih cigarete vec godinama na motanju.

Koliko sam vidio preporucate Sinišu i Tihomira za tekucinu, imate tu kakvih savjeta (ako nekome znaci, pusim Domingo, Drum i uglavnom "jače" duhane) ?

Odustala sam od cigareta iz sličnih razloga - najprije sam motala, onda me iznerviralo što ne mogu naći "svoj" duhan nigdje za kupiti, pa sam mjesec dana proučavala forume i savjete o e-cigareti, i kad je stigao prvi komplet više mi nije ni na pamet padalo da zapalim - još uvijek ne vjerujem kako je ta tranzicija bila laka i "bezbolna" :)

Za početak uzmi nešto s više nikotina (18mg je moja preporuka), duhanskih aroma imaš kojekakvih (ali tu ti ne mogu pomoći jer ih više organski ne podnosim). Npr. puno ljudi je počelo sa Desert Shipom od Dekanga. I meni je bio fin u početku. USA mix je isto navodno dobar, a od naših "kemičara" nisam isprobala duhanske pa ne znam.

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 sij 2014 14:56 

I moj najdrazi duhan je vec pocetkom 2013. bio problem za naci, pa sam skoro prestao pusiti, unazad par mjeseci sam poceo obracati paznju na e-cigarete i eto me tu.

Hvala na savjetu za kolicinu nikotina! Koliko si dugo koristila te sa aromom duhana?
Vidis zanimljivo mi je kako ti je prijelaz bio lagan, jer sam dosta ljudi cuo da se bore tjedan dva sa prilagodbom...

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club