| Autor |
Poruka |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:15 |
|
Pridružen: 14 sij 2014 13:11 Postovi: 27 Lokacija: Trešnjevka, Zagreb
|
|
s obzirom da motam, cca nekih 100 kuna za duhan, te jos 50 rizle i filteri (max 200kn)...
nije meni zao dati za VAMO (onaj popis kaj si stavio u jednoj temi), ali trenutno nemam opciju da potrosim tolike novce za to. jer gledam to ovako, kaj ako mi se e-cigareta ne svidi? Zato su mi ove ponude dobre za pocetak, da vidim hoce li mi se svidjeti, a ako ne nisam puno bacio para, a ako mi se svidi onda se mogu pripremati da pomalo skupljam za bolji model
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:23 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Neznam što da ti kažem probaj nabaviti donekle upotrebljivu parilicu da ti se parenje ne zgadi zbog loše opreme, a ovu početničku uvijek možeš prodati za približnu cijenu nove. Minimum minimuma je 2 ego baterije od 1100mah i i dva evod tanka.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:31 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:41 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Zulu Zaza je napisao: da li bi ovo onda bilo dobro za pocetak? http://www.fasttech.com/products/1376001ili da uzimam u dijelovima? svjestan sam da mi losa parilica moze pokvariti dozivljaj, ali takva je situacija... OK što je ovdje problem, u ovom kompletu plačaš displej koji ti ničemu ne služi, to je moja osnovna primjedba na ovaj komplet, a pored toga atomizeri su loši! Evo tu imaš duplo bolju stvar za iste novce: <obrisano jer je Max dao bolji prijedlog> a kad nabaviš ja ti pošaljem par grijača dok se sam ne naučiš slagati grijače.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
stralis
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:47 |
|
|
Zulu Zaza je napisao: da li bi ovo onda bilo dobro za pocetak? http://www.fasttech.com/products/1376001ili da uzimam u dijelovima? svjestan sam da mi losa parilica moze pokvariti dozivljaj, ali takva je situacija... Nemoj uzimat baterije sa takvim kojekakvim ekranima,na ego bateriji je to samo šminka koja je ko zna kolko (ne)pouzdana. Uzmi ovo što Max predlaže,za početak će bit dovoljno mada bi ja bolje uzeo neku bateriju na kojoj se može regulirat voltaža. A i neznam jel FT šalje baterije ili još uvjek zafrkavaju. Sent from my ZTE Blade III using Tapatalk 2
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:49 |
|
|
kod ovog modela me muci kaj nema display, tako da ne znam koliko mi je baterije ostalo... 1300 mAha, koliko bi otprilike to trajalo? i bi li mi mogao baciti koji link za grijace, prosim lepo. sad vidim da si ubacio link, hvala  ako velite da su nepouzdani (displayi) onda ide bez toga jer najvise me brine trajanje baterija i sami znate kako je nezgodno da se ostane u pol pijanke ili obicnog dana bez "duhana"
Zadnja izmjena: Zulu Zaza; 15 sij 2014 11:54; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:50 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:51 |
|
|
|
max, pavle, dajte mu twisticu preporučite, za prakticki iste nofce...a znat ćeš kad je pri kraju baterija ova, osjeti se da sve slabije i slabije pari, kad ti zasmeta na punjac s njom...ili ce se ugasit sama na kraju
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 15 sij 2014 11:54 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
|
 |
|
 |