|
.
Sada je: 27 tra 2026 16:37. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:40 |
|
Pridružen: 14 sij 2014 13:11 Postovi: 27 Lokacija: Trešnjevka, Zagreb
|
brewberry je napisao: Od ove tri ponuđene varijante, preporučam prvu  Prvoj mi je jedina zamjerka kaj ne vidim nikakav display, a to me malo muci, jer kad bih poceo sa E-cigaretom ne bih se vracao na analogne, kak ih zovete  , pa mi je znacajno da vidim koliko jos imam baterije. @ Kinta - ima neki odredjeni Vamo da mi preporucujes? Na koje stvari da pripazim kad se odlucim za neki model? @Max_ZG- koliko traju te baterije? Kaj su mi one bolje nego ove kaj mogu puniti preko usb-a itd? @Batara72- Mozes mi molim te poslati link od Poljaka? Na ovu stranicu sam dosao nekako, cak mislim preko ovog foruma, a nije mi toliki problem cekanje, koliko cijena (jer ovo kaj sam vidio kod nas je preskupo) Hvala na brzim odgovorima 
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Toliko toga ima na forumu o VAMO malo pretraži. On koristi izmjenljive baterije koje se pune na punjaču i traje koliko treba samo zamjeniš praznu za punu ko kod baterijske lampe. Puno je ugodniji za parenje jel se da podešavati.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:59 |
|
|
|
Znaci tvoj prijedlog je da uzmem taj... budem se bacio malo u citanje o VAMO (tamo,onamo). Ako netko ima kakav prijedlog, bio bih mu zahvalan.
Hvala!
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 14:00 |
|
|
Zulu Zaza je napisao: brewberry je napisao: Od ove tri ponuđene varijante, preporučam prvu  Prvoj mi je jedina zamjerka kaj ne vidim nikakav display, a to me malo muci, jer kad bih poceo sa E-cigaretom ne bih se vracao na analogne, kak ih zovete  , pa mi je znacajno da vidim koliko jos imam baterije. @ Kinta - ima neki odredjeni Vamo da mi preporucujes? Na koje stvari da pripazim kad se odlucim za neki model? @Max_ZG- koliko traju te baterije? Kaj su mi one bolje nego ove kaj mogu puniti preko usb-a itd? @Batara72- Mozes mi molim te poslati link od Poljaka? Na ovu stranicu sam dosao nekako, cak mislim preko ovog foruma, a nije mi toliki problem cekanje, koliko cijena (jer ovo kaj sam vidio kod nas je preskupo) Hvala na brzim odgovorima  http://www.ego2.pl/Mozes ju i drugdi uzet, ima puno linkova na forumu, ja ih neznam svih. Samo se raspitaj tu prije nego sto kliknes checkout.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 14:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
Ovdje imaš početnički koplet sa kojim nećeš imati nikakvih problema i kojeg u svakom trenutku možeš prodati: viewtopic.php?f=85&t=4516A od ovih tvojih predloga preporučm prvi, a za to jeli baterija puna ili nije ne brini, brzo ćeš to sam "osjetiti" 
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 14:20 |
|
|
Batara72 je napisao: http://www.ego2.pl/Mozes ju i drugdi uzet, ima puno linkova na forumu, ja ih neznam svih. Samo se raspitaj tu prije nego sto kliknes checkout. Hvala za link, svakako se budem javio prije checkouta. spavle je napisao: Ovdje imaš početnički koplet sa kojim nećeš imati nikakvih problema i kojeg u svakom trenutku možeš prodati: viewtopic.php?f=85&t=4516A od ovih tvojih predloga preporučm prvi, a za to jeli baterija puna ili nije ne brini, brzo ćeš to sam "osjetiti"  Hvala na linku, vidio sam to vec, samo mi je to malo previse love. A izmedju ovih mojih linkova zakaj si se bas odlucio na prvi? Dajte malo mudrosti, da znam i sam ocijeniti neki proizvod, jer sada gledam uglavnom jacinu baterije, cijenu i eto display, jer par dolara nece napraviti neku razliku, a taj dio mi je bitan.
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 14:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Zulu Zaza je napisao: Hvala na linku, vidio sam to vec, samo mi je to malo previse love. A izmedju ovih mojih linkova zakaj si se bas odlucio na prvi? Dajte malo mudrosti, da znam i sam ocijeniti neki proizvod, jer sada gledam uglavnom jacinu baterije, cijenu i eto display, jer par dolara nece napraviti neku razliku, a taj dio mi je bitan.
Prije svega ovi displayi su ti više ukras nego da imaju svrhu, 1. komplet ima kopiju evoda kojeg možeš premotati i dobiti upotrebljivu stvar, 2. i 3. imaj kopiju ce5 atty-a i to ti ne bi baš preporučio.
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 14:51 |
|
|
|
Hvala na objasnjenju! Kuzim da je ukras, ali mislim da ce mi na pocetku pomoci da ne ostanem suh...
da li mozda imas iz rukava neki model, koji ima display, a da da bih mi preporucio ( znaci da nema ovakvih problema kao kaj velis za ce5 atty) ?
|
|
 |
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 15:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Da te ne davim "egice" koje imaju upotrebljivi display koštaju skoro kao VAMO pa ti se i ne isplate jer ih po svim parametrima VAMO šiša 100 na sat, samo prati Valterov teorem :"što je sličnije cigareti lošije je za parenje"
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 15:45 |
|
|
|
naravno da sam zaboravio pitati, da li se placa carina i koliko je, ako je npr sa fast techa?
mislim da bum se za prvu ruku odlucio za neki od ovih paketa, jer nikad ne znas da li ce ti se ovo uopce svidjeti, pa ne bih isao u veliki trosak.
Pa ako netko ima jos kakav prijedlog ili nadje neki dobar paket bio bih mu zahvalan da stavi link.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 27 tra 2026 16:37. | Zadnji put si ovdje bio: 27 tra 2026 16:37. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |