Forum    FAQ

.

Početna » Forum za početnike

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Za početnike
 Post Postano: 14 sij 2014 13:40 

brewberry je napisao:
Od ove tri ponuđene varijante, preporučam prvu :plus:

Prvoj mi je jedina zamjerka kaj ne vidim nikakav display, a to me malo muci, jer kad bih poceo sa E-cigaretom ne bih se vracao na analogne, kak ih zovete :blje: , pa mi je znacajno da vidim koliko jos imam baterije.

@ Kinta - ima neki odredjeni Vamo da mi preporucujes? Na koje stvari da pripazim kad se odlucim za neki model?

@Max_ZG- koliko traju te baterije? Kaj su mi one bolje nego ove kaj mogu puniti preko usb-a itd?

@Batara72- Mozes mi molim te poslati link od Poljaka? Na ovu stranicu sam dosao nekako, cak mislim preko ovog foruma, a nije mi toliki problem cekanje, koliko cijena (jer ovo kaj sam vidio kod nas je preskupo)

Hvala na brzim odgovorima :sanja:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 13:46 
Moderator

Toliko toga ima na forumu o VAMO malo pretraži.
On koristi izmjenljive baterije koje se pune na punjaču i traje koliko treba samo zamjeniš praznu za punu ko kod baterijske lampe.
Puno je ugodniji za parenje jel se da podešavati.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 13:59 

Znaci tvoj prijedlog je da uzmem taj... budem se bacio malo u citanje o VAMO (tamo,onamo).
Ako netko ima kakav prijedlog, bio bih mu zahvalan.

Hvala!

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:00 

Zulu Zaza je napisao:
brewberry je napisao:
Od ove tri ponuđene varijante, preporučam prvu :plus:

Prvoj mi je jedina zamjerka kaj ne vidim nikakav display, a to me malo muci, jer kad bih poceo sa E-cigaretom ne bih se vracao na analogne, kak ih zovete :blje: , pa mi je znacajno da vidim koliko jos imam baterije.

@ Kinta - ima neki odredjeni Vamo da mi preporucujes? Na koje stvari da pripazim kad se odlucim za neki model?

@Max_ZG- koliko traju te baterije? Kaj su mi one bolje nego ove kaj mogu puniti preko usb-a itd?

@Batara72- Mozes mi molim te poslati link od Poljaka? Na ovu stranicu sam dosao nekako, cak mislim preko ovog foruma, a nije mi toliki problem cekanje, koliko cijena (jer ovo kaj sam vidio kod nas je preskupo)

Hvala na brzim odgovorima :sanja:

http://www.ego2.pl/

Mozes ju i drugdi uzet, ima puno linkova na forumu, ja ih neznam svih. Samo se raspitaj tu prije nego sto kliknes checkout.

RDA: 3-D
RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:02 
Moderator

Ovdje imaš početnički koplet sa kojim nećeš imati nikakvih problema i kojeg u svakom trenutku možeš prodati:

viewtopic.php?f=85&t=4516

A od ovih tvojih predloga preporučm prvi, a za to jeli baterija puna ili nije ne brini, brzo ćeš to sam "osjetiti"

:plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:20 

Batara72 je napisao:
http://www.ego2.pl/

Mozes ju i drugdi uzet, ima puno linkova na forumu, ja ih neznam svih. Samo se raspitaj tu prije nego sto kliknes checkout.

Hvala za link, svakako se budem javio prije checkouta.

spavle je napisao:
Ovdje imaš početnički koplet sa kojim nećeš imati nikakvih problema i kojeg u svakom trenutku možeš prodati:

viewtopic.php?f=85&t=4516

A od ovih tvojih predloga preporučm prvi, a za to jeli baterija puna ili nije ne brini, brzo ćeš to sam "osjetiti"

:plus:

Hvala na linku, vidio sam to vec, samo mi je to malo previse love. A izmedju ovih mojih linkova zakaj si se bas odlucio na prvi? Dajte malo mudrosti, da znam i sam ocijeniti neki proizvod, jer sada gledam uglavnom jacinu baterije, cijenu i eto display, jer par dolara nece napraviti neku razliku, a taj dio mi je bitan.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:39 
Moderator

Zulu Zaza je napisao:

Hvala na linku, vidio sam to vec, samo mi je to malo previse love. A izmedju ovih mojih linkova zakaj si se bas odlucio na prvi? Dajte malo mudrosti, da znam i sam ocijeniti neki proizvod, jer sada gledam uglavnom jacinu baterije, cijenu i eto display, jer par dolara nece napraviti neku razliku, a taj dio mi je bitan.

Prije svega ovi displayi su ti više ukras nego da imaju svrhu, 1. komplet ima kopiju evoda kojeg možeš premotati i dobiti upotrebljivu stvar, 2. i 3. imaj kopiju ce5 atty-a i to ti ne bi baš preporučio.

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 14:51 

Hvala na objasnjenju!
Kuzim da je ukras, ali mislim da ce mi na pocetku pomoci da ne ostanem suh...

da li mozda imas iz rukava neki model, koji ima display, a da da bih mi preporucio ( znaci da nema ovakvih problema kao kaj velis za ce5 atty) ?

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 15:05 
Moderator

Da te ne davim "egice" koje imaju upotrebljivi display koštaju skoro kao VAMO pa ti se i ne isplate jer ih po svim parametrima VAMO šiša 100 na sat, samo prati Valterov teorem :"što je sličnije cigareti lošije je za parenje"

Povratak na vrh 

Post Postano: 14 sij 2014 15:45 

naravno da sam zaboravio pitati, da li se placa carina i koliko je, ako je npr sa fast techa?

mislim da bum se za prvu ruku odlucio za neki od ovih paketa, jer nikad ne znas da li ce ti se ovo uopce svidjeti, pa ne bih isao u veliki trosak.

Pa ako netko ima jos kakav prijedlog ili nadje neki dobar paket bio bih mu zahvalan da stavi link.

Povratak na vrh 

[ 308 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sljedeća

Početna » Forum za početnike

Trenutno korisnika: bot* i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club