| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2014 14:41 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
zvonedj je napisao: Jel možda grijač prljav ? Potrošio sam 30ml,vrijeme za zamjenu ili? Da to je tu negdje vrijeme za zamjenu. Naravno sve zavisi koju tekucinu koristis, neke jace prljaju grijac. Zavisi i u kakvoj okolini se kreces, zagadjen/industrijski zrak bitno smanjuje rok upotrebe grijaca.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
zvonedj
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2014 14:53 |
|
|
Kinta je napisao: zvonedj je napisao: Jel možda grijač prljav ? Potrošio sam 30ml,vrijeme za zamjenu ili? Da to je tu negdje vrijeme za zamjenu. Naravno sve zavisi koju tekucinu koristis, neke jace prljaju grijac. Zavisi i u kakvoj okolini se kreces, zagadjen/industrijski zrak bitno smanjuje rok upotrebe grijaca. Ovih 8dana nisam bio nigdje gdje je zrak "nečist" Zasad nema nikakav drugačiji okus pare nego prvih dana, al samo mi je problem u tome što procuri ...-.- Ništa ,kupit ću novi grijač pa ćemo vidjeti jel u njemu problem.
|
 |
|
spavle
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 06 sij 2014 15:51 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 08 ožu 2013 10:24 Postovi: 4005 Lokacija: ZG, Prexico City
|
|
Ni slučajno ne bacaju stari grijač, jednog dana ćeš ga premotavati
_________________  MOD: SXK Nebula Zero Mini, Koopor Mini 60W, Cloupor Mini Plus Atty: Taifun Kayfun Cubis HH.357
|
|
 |
|
 |
|
zvonedj
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 09 sij 2014 18:03 |
|
|
|
Evo promjenio danas grijač, i razlika je očita...
Nego jel može neki link gdje ima uputa kako premotat grijač?
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 09 sij 2014 18:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
Upiši kanger t2 rebuild u You Tube
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Zulu Zaza
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:20 |
|
Pridružen: 14 sij 2014 13:11 Postovi: 27 Lokacija: Trešnjevka, Zagreb
|
|
 |
|
 |
|
brewberry
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:30 |
|
 |
| VaperClub Veleposlanik |
 |
|
Od ove tri ponuđene varijante, preporučam prvu 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zulu Zaza je napisao: kao totalni pocetnik zamolio bih Vas za savjet. Naime, kupujem si prvu cigaretu te sam naisao na neke modele, pa bih molio Vaše misljenje oko toga. Moj ti je savjet da preskocis eGo i odmah krenes na Vamo. Imat ces dobar mod bez klonovskih gresaka i u najgorem slucaju ako ti parenje nece odgovarati prodat ces ga uz minimalan ili nikakav gubitak.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Batara72
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:35 |
|
|
Zulu Zaza je napisao: kao totalni pocetnik zamolio bih Vas za savjet. Naime, kupujem si prvu cigaretu te sam naisao na neke modele, pa bih molio Vaše misljenje oko toga. http://www.fasttech.com/product/1390807http://www.fasttech.com/products/1376001http://www.fasttech.com/products/1411/10005170/1418204Inace sam pusac (duhan za motanje). A kod modela bi mi bilo dobro da imaju LCD display kako bih vidio koliko mi je ostalo od baterije (barem da si okvirno mogu vidjeti koliko ce trajati). Pa eto dobri ljudi ako imate pitanja, slobodno pitajte i savjetujte, kritizirajte, itd... Pozdrav!  Pozz, Ja nebi prvu ecigaretu uzimao u FT jer ces se nacekat, a i kad ti dode pitanje je hoce li bit ispravna. Pa radi povrat pa cekaj opet... jednostavno radije nebi. Plati par kuna vise i budi siguran. Radije prvu kupi lokalno ili u poljaka.
_________________  Yihi SX Mini M Class- Evic VT 5000mAh - Evic VTwo Mini - Zero SX 50W - iStick Pico -Wismec RX200 RDA: 3-D RBA: The Russian 91%, Kayfun Lite Plus x 4, Aromamizer
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 14 sij 2014 13:36 |
|
 |
| Moderator |