| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 11 lis 2011 18:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
LATAKIA prava krđa za početak parenja. 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 lis 2011 11:01 |
|
|
CHROMEX je napisao: LATAKIA prava krđa za početak parenja.  Čija?
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 lis 2011 11:06 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 12 lis 2011 11:51 |
|
|
Hehe...dakle... 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 30 pro 2011 23:58 |
|
|
bog ja sam novi ovdje,i imam pitanje o e-cigareti.ja sam kupio preko njuškala e cigaretu i platio je 100kn,jeli išta to valja ili sam bacio pare u vjetar.za sad ovo dimi a koliko če neznam.i ja to uvlačim svako malo.pitanje jeli se to smije tako puno uvlačit i oče mi što bit od toga 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 31 pro 2011 00:14 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: bog ja sam novi ovdje,i imam pitanje o e-cigareti.ja sam kupio preko njuškala e cigaretu i platio je 100kn,jeli išta to valja ili sam bacio pare u vjetar.za sad ovo dimi a koliko če neznam.i ja to uvlačim svako malo.pitanje jeli se to smije tako puno uvlačit i oče mi što bit od toga  Za 100kn si dobio valjda cigaretu za jednokratnu upotrebu. Ako si dobio punjac mozes ju i par puta napuniti. Problem je sto takva cigareta moze razocarati da se elektricna cigareta popljuje za vjeke vjekova. Smijes uvlaciti koliko god zelis, nista ti nece biti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
cuky
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 31 pro 2011 01:15 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 31 pro 2011 09:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
cuky je napisao: dobio sam 2 cigare punjače za auto,struju i komp.napunio ih do sad jedno 50 puta svaku i traje otprilike 2 sata a toliko se i puni.evo link pa vidi http://www.linkovi na oglasnike nisu dozvoljeni/sve-ostalo/2x-e- ... as-3478779ali mi je problem što se para smanila a i promjenio sam tekučinu,naručio sam sa ove stranice http://www.e-cigareta.com.hr/proizvodisad nznam jeli cigara krepala ili nevalja tekučina.ustvari čas ima čas nema pare.pa neznam što da radim.ako ko ima kakav savjet,neznam što bi Pedeset punjenja je jako dobra vrijednost za e-health elektricnu cigaretu. Para se smanjuje jer se na grijacu napravio sloj garezi pa ga treba oprati. Ima dosta topica o pranju atomizera na forumu. Ako pare cas ima a cas nema, radi se o dotoku liquida prema grijacu. Ako tekucine nema, nema ni pare. Ako tekucine ima previse, opet nema pare. I o tome smo dosta pisali.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Phil
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 31 pro 2011 11:37 |
|
|
cuky je napisao: bog ja sam novi ovdje,i imam pitanje o e-cigareti.ja sam kupio preko njuškala e cigaretu i platio je 100kn,jeli išta to valja ili sam bacio pare u vjetar.za sad ovo dimi a koliko če neznam.i ja to uvlačim svako malo.pitanje jeli se to smije tako puno uvlačit i oče mi što bit od toga  To ti je dobro za početak kako bi vidio jel bi mogao priječi na parenje, pa si onda kupit nešto pošteno. Uglavnom to su koliko vidim jednokratni kartomizeri. Ako ih možeš punit onda to i radi čim osjetiš promjenu arome-pare. I stavi cca 0,6 ml. Sa špricom i iglom ti je preciznije
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: Za početnike Postano: 31 pro 2011 13:58 |
|
|
Sto se brze otarasis e-health cigarete to bolje....Punis dva-tri sata bateriju od 160mAh koja vrijedi prvih 40-tak minuta od punjenja,nakon toga je mucenje.50 puta si je punio i to mi kaze da imas bar malo iskustva sa ovim,listaj forum i odaberi kineski sajt (nikako balkanski) gde ces naruciti neki eGo komplet a onda je sve lakse 
|
 |