Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 ožu 2025 07:23. Sada je: 25 ožu 2025 07:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pomoc triton 2 rta system
PostPostano: 27 vel 2017 12:17 

Pozz kolege, ima li neto iskustva sa triton rta systemom na tritonu 2, koliko sam uspio pohvatati odgovara na obican triton tj jedinicu al ne i na dvojku, navodno je malo duža rba baza, e sad zanima me dali je netko pokušao to prilagoditi, razmišljao sam potokariti taj 1,2 mm i po meni bi to onda trebalo odgovarati, ili ipak ne??

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pomoc triton 2 rta system
PostPostano: 28 vel 2017 13:56 

I ja sam to mislio, ali osim što treba malo skratiti, trebalo bi na gornjem kraju sa unutarnje strane napraviti zakošeni rub kako bi ispravno naljegao. Bojim se da bi inače curila tekućina.
Meni se sve to činilo pre komplicrano pa sam potpuno odustao od Tritona 2 - bilo mi je to puno jednostavnije rješenje.
Mislim da čak ni kupovni grijači nisu baš dobro sjedali u njega. Nemam pojma kako je sada, ali kada sam ga ja nabavio nije bilo original grijača za Triton 2, već su se koristili grijači od tritona 1 koji nisu isti, kao što je i navedeni RTA system u stvari RTA system od Tritona 1.
Kada sam to pitanje postavio ženi u Aspire rekla je da joj je baš žao što sam se zajebao. Eto, kada je njoj žao, kako je tek meni :)
Sada moj Triton već skoro godinu danas stoji mirno u svojoj kutijici, ali kako kaže stara narodna: "Prvi se atomizeri u vodu bacaju" :)

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 28 vel 2017 23:10 

Evo samo da napišem danas mi stigao rta system i na moje cudo odgovara na triton 2 bez problema, iskreno nemam pojma kako jer sam svuda našao info da ne odgovara al na moj paše sve :kina:

Povratak na vrh

PostPostano: 03 ožu 2017 10:56 

Super. Gdje si nabavio RTA? Možda su sada prizveli RTA koji ide na Triton 2.

ego One Mega set
MOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS

Povratak na vrh

PostPostano: 04 ožu 2017 21:18 

RTA sa pufkalice a triton je u 12mj sa gearbesta. Nisam nigdje našao podatak da je neka nova verzija rta izbacena tako da neznam stvarno, uglavnom malo slabije se da zategnuti sve skupa u odnodu na orginal grijac al funkcionira odlicno, niti gdje curi niti bilo što. A što se tice orginal grijaca, gdje god sam postavio pitanje dali ima razlike za triton 1 i 2 dobio sam odgovor da koriste iste grijace, i iz aspirea su mo tako odgovorili.

Povratak na vrh

[ 5 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: