I ja sam to mislio, ali osim što treba malo skratiti, trebalo bi na gornjem kraju sa unutarnje strane napraviti zakošeni rub kako bi ispravno naljegao. Bojim se da bi inače curila tekućina.
Meni se sve to činilo pre komplicrano pa sam potpuno odustao od Tritona 2 - bilo mi je to puno jednostavnije rješenje.
Mislim da čak ni kupovni grijači nisu baš dobro sjedali u njega. Nemam pojma kako je sada, ali kada sam ga ja nabavio nije bilo original grijača za Triton 2, već su se koristili grijači od tritona 1 koji nisu isti, kao što je i navedeni RTA system u stvari RTA system od Tritona 1.
Kada sam to pitanje postavio ženi u Aspire rekla je da joj je baš žao što sam se zajebao. Eto, kada je njoj žao, kako je tek meni

Sada moj Triton već skoro godinu danas stoji mirno u svojoj kutijici, ali kako kaže stara narodna: "Prvi se atomizeri u vodu bacaju"

--------------------------------------------
Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS